Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
o tai mama, mokina vaika muštis 😃 man reikės dar pietus vaikui padaryt ir i dėžute ideti
Dar va su drauge konsultuojuosi, tai sake svente buna, idomu ar pas mus bus 😀
As tai rubus pasiruosus, atsarginius ir pasidejus, reiks tik susideti ryte 😀 bijau, kad tapkes pamirsiu nes kambary prie duru padetos, bet gal kaip nors 😀 o siaip tai viskas kol kas gerai, jokiu nervu, tik pasakiau, kad jei ja mus, tegu duoda atgal 😃
kažkoks vidinis drebulys užėjo, man taip buna kai labai pergyvenu
kažko labai jau nerimas mane ima ☹ rytoj vaikui i darželi, tai va katik pradėjau nerimauti ☹ tau nieko? kažko nerimauju ar viska i kuprine sudėjau, ar rytoj spėsiu.va pamiršau jam nagučius nukarpyt, o rytais toks piktas buna
172 cm ugis ir dabar 74 😀
labanakt 🤗
kiek sveri?
Na siaip as ne kuda, normali 😀 su pirmu 14 priaugau 😀 siaip po gimdymo visus ir pameciau, nera likusiu tu kg, bet dabar po antro nestumo pilvas toks pobaisis liko, ir siaip kas man manyje nepatinka, tai kad turiu pagurkli 😃 sakiau vyrui taupysiu pinigus ir eisiu operuotis, tai sake smegenis issioperuot 😃
pilvuzą vos patempiu 😃
kudutės 😃 va čia tai anegdotą suskėlėi 😃 na nzn kaip deivukė bet as sveriau 79kg o dabar 75kg
Oi jūs kūdutės nėštukės, pavydu skaityt 😀 Aš labai nenoriu virst bomba, max norėčiau priaugt 15kg, tikiuosi, pavyks toks planas 😃 Labanakt😀
Tai ka tu nori? As su antru nestumu iki 22 savaites nei gramo nepriaugau, nei numeciau 😃 daktare vis bumbejo, kad nesupranta kas cia su manim darosi, o viso 10 kg pasunkejus buvau 😀
Tau gerai, o aš jau dabar 1 kg priaugau, o dar tik antras mėnuo😀
Tikiu, kad sunku atsispirt, bet kaip gi atrodytų, kai svečiams apvalgytą pyragą patiektum😃 Tu padaryk kitaip, atnešk pilną pyragą ir sakyk, kad dabar papjaustysi, pusė sau atsipjauk, o likusią dalį padalink vyrams😀
man tai keista kad kemšu tikrai daug ir nesveiko maisto, bet svoris kolkas minus 4kg nuo pradinio.jau tuoj 6tas menuo o svorio nepriaugau.tiksliau buvau numetusi 5kg ir 1kg priaugau
ne, tai neginčytinas bet sunkus reikalas, nes sunku atsipirkti skanumynams ir sočiau pavalgyti 😃
Na su tuo "viskas galima" tai ginčytinas reikalas🤣
Tu nescia, tau viskas galima 😀
Aciu aciu 😀 ir plansete neblogai butu 😃
atsipjaučiau gabalėlį bet negražu svečiams prapjauta duoti
spėju ir man neteks jo paragauti, nes neužilgo vyras su draugais ir pusbroliu ateis, o tas pusbrolis tai valgo kaip už tris🤓|
imk 😛
Ingaa, koks pyragas, norėčiau dabar gabaliuko😛
P.S. planšetė nesiskaito 😃
čia tau jubiliejaus proga 😀
o del nuotrauku pasirinkimo tai nezinau, nerasius as taip nieko 😀
Auskarus ir grandinele gavau 😀 tevai dar atvare, tik grizo biski nusnaude ir atvare pas mane, man smagu, o jie po keliones nusikale visai 😀 dar i taupykle gavau pinigeliu, gerai, rasiu kur panaudoti 😀
sakykite kaip rašant tekstą į pagrindini puslapi parinkti foto dydį?
iš usb iškėliau originalia foto 😀 gražiau atrodo😀