Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

04. Sep 2013, 11:12

Mano drauges dukra zirzekle buvo . Bet jis visada susitvarkius budavo. Nu kiekvienai skirtingai. Peadzioi tai tikrai be sansu bus manikiurai ir gimai😃

04. Sep 2013, 11:08 Ugnyciukas

parodyk savo mazyle kaip paaugo 😀

04. Sep 2013, 11:07 harpija1

taip,taip,po gimdymo galesi ant nagu paisyti jai tik turesi laiko 😀 as tokia pervargus budavau kad kai vaikas miegodavo tai ir as smigdavau ir nesvarbu diena ar naktis 😀

04. Sep 2013, 11:04 harpija1

tik dabar tavo tokie planai 😀 as irgi daug ka planavau,galvojau vaiksciosiu i sporto kluba,namai blizges,valgyt visada bus pagaminta,vaikas bus ramus ir visa laika tik miegos 😀 realybe tokia,kad pradzioj nebuvo nei namai tvarkyti,nei valgyt pagaminta,plaukai susiriebalave ir vaiksciodavau namie su pyzama nes vaikas buvo zirzeklis rankinukas,nuolat ant ranku,verkdavo,mazai miegodavo... tokia realybe

04. Sep 2013, 11:03

As pati sau kai priaugineju dedu maziau gelio.
Graziau man atrodo ir patogiau. As matyt ilgus nagus megatu vien del to , kad ant ju piest patinka

04. Sep 2013, 11:02

As tau sakau. Na kada busi pasedek pilies as vokieciu gatvei. Pamatysi fyfa paklausyk kaip kalba. Arba ten jau kokoa olialia pupyciu auka. Cia vienu metu buvo manija ant ju

04. Sep 2013, 11:00

beja dar apie nagus.man jie auga puikiai,greitai,ir jie kieti.buvau pasiauginus tokius pusilgius.kad ir nelabai ilgi,bet vaikui prie akytes reikejo kazka pavalyti na ir taip nepatogu buvo,iskart nusikirpau

04. Sep 2013, 11:00

Inga rimtao vilniui fifos daugumoi is kaimo arba ne lietuves😀 as tai ne fifa . Bet nagus tvarkaus ir makiaza daraus

04. Sep 2013, 10:59 Ugnyciukas

Na aa.tikrai stengsiuos neapsileiist. Vyras grys is darbo gales pabut su vaiku pats juo pasirupint , o as turesiu sau laiko. Mes jau susitare tris kart per sav as dingstu porai h i gima . Jis buna su vaiku. Juk vaikas turi ne tik mama , o ir tete

04. Sep 2013, 10:58

nebent per tris metus kol nebuvau vilniuj is ten dingo visos fyfos 😃

04. Sep 2013, 10:57 harpija1

netikiu nors tu ka 😃

04. Sep 2013, 10:57

nagus kerpu trumpai kad nereiketu ju dildint,suteikinet forma o lakuoju bespalviu arba isvis nelakuoju nes tiesiog tingiu 😃

04. Sep 2013, 10:57 Ingaa

Nu nemaciau as vln tokiu. O jai ir yra tai ne vilniete bus. Atba kokia ruse, lenke jos ten vln megata taip atrodyt😃

04. Sep 2013, 10:55

as dazytis tai taip tingiu 😃

04. Sep 2013, 10:54 Ugnyciukas

siandien gerai,derzelyje verke kai iseidinejau,bet aukletoja ji paeme ant ranku ir nuejo

04. Sep 2013, 10:53 Ugnyciukas

butu galima paspust LIKE po tavo parasymu tai tikrai paspausciau 😀 tikrai tam plauku,nagu ir blakstienu priauginimui reikia tureti ir laiko ir pinigu.brangus malonumas,uz tuos pinigelius as geriau vaikui kazka grazaus nupirksiu.tos kurios atlieka visas grozio proceduras,laksto po grozio salonus... dazniausiai neturincios vaikuciu,arba turincios kruvas pinigu,kad vaikucius palikti auklei ir kuri dar nera issilakscius pries nestuma

04. Sep 2013, 10:52

harpija pamatysi kai pagimdysi kiek veiklos atsiras ir netikiu,kad atrasi laiko naudot visas grozio priemones,kurias naudoji dabar. Juk pagimdzius rupinsies vaiku,namais. Gryzusiam is darbo vyrui bus svarbiau ne ar tu pasidazius,o ar pasirupinus vaiku,ar namai aptvarkyti,ar valgyt padaryta,laikui begant pasidazius blakstienas jausies zygdarbi padarius.

04. Sep 2013, 10:47

Inga kaip sunelis?

04. Sep 2013, 10:47

As tai nieko pries nagu priauginimus,bet reik moket elgtis graziai,nes jei prisiaugina,o viskas ka paima krenta tai tie nagai tik gedos pridaro. As pati niekad neturejau priaugintu nagu,nes mano patys gerai auga.nes tikrai dauguma mamyciu neprisiaugina nei nagu nei blakstienu nei plauku,ne del finansu,o del to,kad tai reikalauja laiko ir prieziuros,ko mamos daznai neturi.

04. Sep 2013, 10:35

as vaikstau su dzinsais,palaidine ir kedukais,nagu neauginu,i soliariumus nevaikstau,kosmetika minimali,kvepalu irgi su saiku.ar as apsyleidus?
mano vaikas jau nemazas tad kai bunu pervargus vaika maudyt,migdyt,o paskui man eit maudytis,tai as kartu su vaiku maudaus ar tai irgi kazkas blogai?

04. Sep 2013, 10:31 harpija1

labas rytas.na taip is kaimo buna visokiu,bet daugiau svariai,kukliai apsyrengusiu ir svelniai pasidaziusiu.o paziurek miestietes kokios... soliariumines perdegusios baltapukes blondines,ryskiai rozynem blozganciom lupom,aukstakulniai su platforma (aukstakulniai+platforma) o rubeliai tokie... nuo stoties primena.nesakau kad visos,bet puse tikrai.as neperku tu firminiu rubu,nes koks skirtumas juk nevaiksciosiu etikete atkisus,man ir is turgaus geri 😀 o is kosmetikos man uztenka kasdienai tuso ir bespalvio blizgio ar lupu balzamo 😀

04. Sep 2013, 10:02

Melagele , o as taip rasiau "as is vln del to as sauni"?. Ar cia del mano pasakymo , kad didziuojuos jog esu vilniete ? O didziuojiuos tai as labai.As matau skirtuma. Mergos is didmiescio ir.mergos is kaimo. Bent jau is mano kaimo tai daug peroksidiniu fyfu ir memiu.

04. Sep 2013, 09:47

Deivuke lengvas obuoliu pyragas yra receptuose,ten Ziviles receptas 😀 bandziau kepti puikiai pavyko 😀 man irgi pradejo slinkti plaukai tai net nezinau ka daryt.

04. Sep 2013, 09:07 zivile g.-b.

hormonus reikia kazkokius gert? Ar maisau as kazka, bet man atrodo mano sesei skydliauke operavo pries metus ir dabar geria vaistus ji 😀

04. Sep 2013, 08:45

Noriu siandien obuoliu pyrago 😀 kas turit gera, bet papraasta receptuka? 😀

04. Sep 2013, 08:38 zivile g.-b.

As i zmones einu isplauta galva 😀 man ir kazkaip nesiziuri riebaluoti plaukai 😀

04. Sep 2013, 08:17

Labas rytas 😀 Ugne, manau visos kol netampa mamos nelabai supranta, kaip negali rast laiko issiplaut galvos ar dar kazko 😀 man kartais ir dusas buna per toli, jei vyras dirba visa diena, o man nugara skauda stipriau tai vakare buna kaput 😀 vakar vakare net verkiau kaip mane visa skaudejo 😀 ir va siandien nuo 6 ryto nemiegu, nes tiesiog skausmas uzmusa mane paskutinem dienom, jau greiciau pas ta daktara, nes kad ir darau mankstas, jauciu, kad stoviu vietoj, kazko truksta dar, kad neskaudetu man tos nugaros 😀 aj svarbu Saule patenkinta eina i darzeli 😀 nakti kazko bludijo, verke, bet ne pati nezino ko 😀

04. Sep 2013, 07:08

Labas rytas 😀 Harpija, nelabai tavo žinutės apie fyfų batus supratau, labai neaiškiai rašai.... Hm, įdomus nusistatymas, kad tu iš Vilniaus, tai jau šauni, o kitos tai kiemietukės... Pagarbos reikia.

03. Sep 2013, 23:48

Man juokinga kai dauguma merginu atvykusios i uk prisiaigina nagus ir tokios nevykeles pasidaro,kad nei paimt nieko negali,nes viskas krenta,arba nueina pirma karta i soliariuma ir tiek prisidegina,kad atrodo kaip nutela issitepusios

03. Sep 2013, 23:46

O as galima sakyt uzaugau tarp kaimo ir miesto 😀 snekejot apie fyfas ir siaip svara,mano dukryte pastarosiomis dienomis labai nerami,tai neturiu laiko ne galvos issiplaut,bet susirisu plaukus,kad nesimatytu tai. O maudytis vonioj kasdien man prabanga,nes vyrui naktine pamaina tai diena miega,maze nerami,tai tenka aukoti miega ir jai uzmigus nakciai eiti maudytis,nes dusas neveikia. Dauguma neturincios vaiku pasakys nevala,bet kai po visos dienos vos kojas pavelki iki lovos tai tas dusas taip toli.