Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
bet tau nesinori verkt?
Mum ir sake paskambins jei iskils Saulei kazkokiu bedu 😀 vyras ir pirmas savo numeri ikiso, sako privaziuosiu iskart jei reikes 😀 jis ten garaze netoli tvarko savo masina, tai per kelias minutes jauciu nulektu tik gaves skambuti 😀 Inga viskas bus gerai, pripras ir taviskis 😀
kaip jus laikotes?
vyro numeri davem nes vyro darbas salia per 1 stotele o man su auto kokios 15min.tai jai ka jis nuleks ten (savininkas yra tai bet kada gali islekt is darbo)
tai katik vyro klausiau ar tikrai savo numeri paliko 😃
Inga, jei su vaiku nesusitvarkys aukletoja butinai paskambins
Sveikos 😀 darzelinuku rupesciai matau kankina 😀 viskas bus gerai. Inga neik pas savo vaika dabar,nueik laiku ir jis tikrai ipras,nes jei neleisi i darzeli del to,kad rekia ir nenori,po to tas pats bus einat i mokykla. Stiprybes viskas praeis ir vaikas jausis gerai.
bet zinoma aukletoja ismano savo darba,turi moket nuramint,visgi jai jau apie 50m. ir visa laika dirbo tik si darba
laukia ir taves sis malonumas 😀
dabar esu pas vyra darbe,o tas darzelis salia taip ir norisi nueiti ir paklausyti ar verkia,nes tokia nuojauta,kad isterijas ten kelia ☹
Kad ir kaip as buvau nusistacius pries ta palikima kaime, manau i nauda mums jis buvo 😀 nieko pries kaima neturiu, bet kai nelabai bendrauju su vyro sese tai zianai kaip buna 😃 manes vyras klause ar verkiu, sakau, ne, reikia dziaugtis, kad vaikas jau iki tiek uzaugo ir kad jai viskas gerai sekasi 😀 o jausmai tai tokie ivairus, ir smagu, ir neramu 😀 ir didziuojuosi savo mergaite, kad ji tokia drasi pas mus 😀
As pamenu kai mano mama mane lydejo i mokykla i pamokas . Kai pamate mane pirma karta su kuprine apsiverke. Na as dar nzn koks tas jausmas bet suzinosiu. 😀
deivuke smagu kad tavoji gerai jautes,jums gerai nes kartais ja palikdavai kaime.o manasis nuolat su manim ar su vyru
labas rytas.musu rytas jau prasydejo nesekmingai,vaikas reke kad prikeliau,pusryciu nevalge,rekianti isnesiau ☹ lauke kazkiek aprimo.tada nuejus i klase aukletoja pasisveikino su juo ir i asaras 😥 pradejo zaist nurimes bet nuolat mane dabojo.nuejau padeti jo kuprine i spintele o jis manes nerades pradejo klykti ir manes ieskoti.gryztant i klase pamaciau kad aukletoja ji paeme ant ranku ir nusinese tad taip ir nebegryzau kad manes nematytu ☹ isejus stotelei galvojau zliumbsiu,asaros jau kaupes,maciau daug verkianciu mamyciu.tai va toks pirmasis rytas.
Kokia graži panelė ir kokia graži šukuosena🌷 Lekiu į darbą, geros dienos😀
Labas rytas, na va mano mergina jau darzelyje, sake sia savaite tik po puse dienos bus, kad nesijaustu palikta taip iskart, o jau nuo kitos bandysim visai dienai likti, bet siaip ji kol kas drasiai labai jauciasi, iskart zaislu prisigriebe, sava tokia 😀 Inga lauksim naujienu is taves, o is taves Melagele rytoj 😀
Labas rytas😀 Visoms mamytėms, vedančioms vaikus į darželį linkiu sėkmės👍 Na kūdutės tai norėjau pasakyt, kad nedaug per nėštumą priauga 😀 Nes juk būna, kad ir po 25kg priauga🤓|
nebereikia gryzt i darba.tau grafika taip sudėlioja.labanakt nes vyras gryzo
As uztai ir paaiskinau jaisiandien, nes nebus ji vienintele naujoke, nors ir maisytos grupes, o tai paskui auklei reik palikt ar i darba vestis? 😀
pas mus taip yra kad jai dirbi, tai darbdavys tave privalo išleisti ant to laiko kad paimti vaika is darželio
va to verkimo bijau, nes jai salia mano vaiko kitas verkia tai ir jis i ašaras
Na as ir paimsiu saldainiu dezute, bandysim palikt, ziuresim kaip ji cia reaguos ryt i viska, nes dbar tai nori, sakiau bus vaiku kurie verkia, nes neori i darzeli, bet sakau tu neverk, nes tu juk nori, tai sako jo noriu 😀 pas mus gal 6 kokia reik paimt. Trumpai labai pas jus laiko, ka daryt jei abu tevai dirba
čia 15.30val.reikia pasiimti
pietu paliksi darželyje? kada reikia pasiimti namo?
pas mus darželiuose ir mokyklose rugsėjo 1-sios niekas nešvenčia, bet užtai mokslo metu pabaigoje visi mokytojams ir auklėtojoms tempia pilnus maišus saldumynų.bet tuos saldumynus jie nešasi namo 😃 jokio šventimo tiesiog kaip padėka už metus 😃
Durnai čia
Turetu, bet mmum nieko nesake, liepe tiki ii puses 9 ateiti 😀
na šiaip manau turi buti bent jau kažkas 😀
as ir galvojau, kad taip bus, bet va drauge kitam mieste gyvena, bet sake pas juos bus, o pas mus nezinau, ryt bus aisku 😀
geriau jau mano vaikas nei mano vaika 😃
darželyje šventė bus? pas mus kaip eiline diena, ateisi, paliksi ir išeisi.jokiu ceremoniju.