Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Daiva,otavo Saulė,saunuolė,kad darzelije puikiai susitvarke pirmą dieną
Sveikos panos 😉senokai čia bebuvau,kaip laikotes?
as pas vyra darbe pažliumbiau
Nesinervink, dar tik pirma diena 😀 is streso vaikas gal nevalge 😀 po truputi ipras, juk ne visi iskart pamegsta ta darzeli 😀
Pripras jis prie to darzelio
Nuejau I klase, visi graziai sedi su kuprinem ir laukia.sake nei gere nei valge nei miegojo ☹ , tai dabar viska ka randa namie valgo
Balsa lavina, mano dabar jau riaumoja 😃 o dar jei pamato, kad as juokiuos tai isvis klykaut ima ir balsa savo rodyt 😀
Deivuke tavo mazius kai ismoko spygaut tai ir spygaudavo? Ar cia maniske tokia pasiutus
as rengsiu bodziuka,sliauztynukus,plona ir stora kepurytes,kojinytes pirstinytes,nestora kombinzoniuka, ir i auto kedute.keduteje uzkamsysiu dekuciu ir ant kojyciu uzdesiu auto kedutes gobtuva kuris skirtas ant kojyciu det
Paciuoponesiu idemiau ta kombinzona ..gal ir jis siltas. Gal tik pasirode saltas
Tegu kovoja uz save 😀 tik proto ribose 😀
Tai jau geriau nusipirkti silta kombinzona 😀
Na mes grizom is ligonines sausio pradzioj jau salta buvo, bet mes turejom tikrai silta kombinzona, viduje su avies kailiu, tai aprengiau po apacia tik kostiumeli ilgom rankovem, kepure aisku ziemine, o pirstiniu nedejau, nes rankos neislindo pro rankoves 😀
As kaip tik pleduka megsiu . Na as viena kombinzoniuka nusiziirejus ..tikiuos neparduotas. Tai ji ir nusipirksiu bet man jis neatrodo labai siltas.
Beto dar is ligonines pasiimant kitos uzdeda pleduka,tik nepersistenk,kad nebutu per karsta
Deivuke primokei kovot savo mergina tai kovoja nuo pirmos dienos 😀 harpija nusipirk kombinzona stora i lauka ir siaip drabuzeliu ilgom rankovytem,aisku kepuryciu ir pirstinyciu nepamirsk.
O po juo ka?
Zieminiu kombinzonu 😀
Grizo mano mergina namo, sake nelabai norejosi jai namo 😀 Dabar pietu nuejo miegoti, bet vyras sake, kad aukletoja sake, kad mergina moka uz save pakovoti 😀
Bei zn ka pagalvojau..kad nenutuokiu kaip leliu reiks aprenkt vezant is ligonines . Juk vasaris bus ziema..kaip aprenkt , kad jam butu silta
Eisiu kai jau galima bus 26sav o gal.net ir greiciau. Matai mani gimdos kaklelis mazesnis vienu cm..jai db kaip 30sav. Daktaras sake daug gulet ir gulet
o kada i dekretines?
Mano planas neisdeks iki sausio neeit i dekretini :/
Kol kas nesikeicia 😀 tik tiek,kad uzsnusta,bet tik paguldau ir vel nuo pradziu
Man gal ir i nauda buvo tas kaimas, nes kazkaip pripratau, kad tik su vienu vaiku bunu 😀
Grafikas keiciasi mazyles 😀 pas mus kas kelis menesius keiciasi miegojimo grafikai 😀
Mazoji ant ranku 😀 uzmiks paguldysiu,nes vezimuke diena miega tai uzmigusia paguldau,tiksliau isgeria pienuka ir miega,o dabar nemiega.
kodel negali gert arbatos?
as dabar net nenoriu namo vaziuot,vaiko nera,tylu bus,keista.manau sunkiausia buna mamai.zinoma ir vaikams sunku bet mamai...
Mes inga kovojam su nemiegiuku,laikas mieguciu,bet nemiega,o as arbatos gerti negaliu. Ech mano isdykele 😃