Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

03. Sep 2013, 22:04

O as.is vilniaus ir tuo didziuijuos. Ir taip gavos kad visos drauges vilnietes.

03. Sep 2013, 22:02

Ale tos vadinamos kaimietukes, gal nevisos, bet buna geresni zmones nei tos miestietes, as pvz esu gryna kauniete, bet neturiu nei vienos drauges is Kauno 😀 visos is tu vadinamu kaimuku, su miestietem as nerandu bendros kalbos 😀

03. Sep 2013, 21:48

Lietuvoi tas tokias oranzineis veidais tai kaimirtukes. Jai da spilkes nuntokia gatiunu fifa tai tikrai nebus vietine ..kalbu apie vln . Bus is kokio gilaus kaimo

03. Sep 2013, 21:38

Gerai cia Melagele aprase, taip vaizdziai sakyciau 😀 o tas sulipusias blakstienas mes su drauge vadindavom voro kojomis 😃

03. Sep 2013, 21:28

skaitydama apie fyfa bandžiau kartu įsivaizduoti šį vaizda 😃 gavosi tokia... na kaip cia pasakius... įdomi persona 😃

03. Sep 2013, 20:39

Harpija, nereikia būt nėščiai, kad būtum apsileidus, aš dirbu su žmonėmis, tai ateina kartais jaunos panelės, bet jau apsirengę, susivėlę, kai kurios net smirda... Bet ne ką geriau atrodo, kai ateina jaunos merginos, kurios prisidažusios tiek, kad tikrai net gaila žiūrėt, oranžiniais veidais, blakstienos užkilę virš antakių ir sulipusios į 5 gumulus, rūbeliai tokie, kad visam garderobui nė metro medžiagos neprireikė, kulniukai tokio aukščio, kad per kelius kojos neišsitiesia.. Ir tada dar verta pagalvot, kuri geriau atrodo, ar natūralistė ar plastmasinė😀 Manau reikia jaust saiką ir rast viduriuką, nes jei per maži ar per daug, paprasčiausiai negražu😀

03. Sep 2013, 17:22

Oj as tai ziuriu ir dar pakomentuoju prie vyro. Jis zino , kad as jam viska pasakau . Dar net panervuodama paklausiu. Grazus bernas ane? 😃

03. Sep 2013, 17:16

Visi jie ziuri, tik mes ne visada matom 😃 as ir kartais i koki dieda paziuriu 😃

03. Sep 2013, 16:42

Man lb nudziugino. Kai vyras skambina ir sako " blem negaliu i kitas pasiziuret i kitas .ziuri i jas ir matau , galvoju apie tave" . Seip dar nebuvau pagavus , kad i kitas ziuretu. Gal kai manes nera ir paziuri. Tegu akis juk turi. Beto kaskart gryzes mane buciuoja ir mane pagire. Ir mane apkabines miega. Tad ramu

03. Sep 2013, 16:26

Dar su vyru reiks pasitarti ko jis tikisi 😃 mano kai vyras kai paziuri i kita ir as jam pasakau, tai sako ziuriu ar tau tiktu toks sujonas ar kelnes 😃

03. Sep 2013, 16:23

As virtuve siandien issikuopiau kol Saule darzely buvo 😀

As namie nesidazau. Bet jai kur einu susitvarkau..o ten maciau viena su naktinem kelnem buvo. Tom pliusinem

Gali parasyt,kad tikiesi aukletoju ir teveliu bendradarbiavimo 😀

03. Sep 2013, 16:21

Kad lavins vaiko gabumus 😃 kad ismokys vaika ko dar nemokes 😃 kad ismokins dalintis 😃 ech vargelis,virtuvej jovalas, svetaine pilna baldu,o as nieko daryt negaliu

03. Sep 2013, 16:14

Gavom darzely anketa, ka atsakyt i klausima ko as tikiuosi is darzelio 😀kad ismoks bendrauti su kitais vaikais, o ko dar? 😃

03. Sep 2013, 16:12

As treningu nelabai isvis nesioju, naie su sortais pagrinde bunu kol dar nesalta 😀 maniskis kramtuko iki siol nesupranta , zaidzia su juo bet i burna nelabai dedasi 😃

03. Sep 2013, 16:07

As tai neskaitau apsileidimo jei nepasidazius. O jei svariais drabuziais,susisukavus,svariais nagais tai nematau bedos,nes as tarkim pasidazau tik jei iseinam kur,nes namie neturiu laiko kada dazytis,bet nereiskia,kad apsmukus vaikstau. Buna,kad uzsidedu treningus,bet retai 😀

03. Sep 2013, 16:04

As jungiuosi su sidru 😀 man siandien irgi darbu nusimato,vyras atsikels sofa petnesim ir svetainej naujus baldus sustatyt reiks

03. Sep 2013, 16:02 deivuke

junkis junkis,nes as dar vis savaja gurksnoju😉,o as sivakara turesiu svario darbelio,nes vyras baigineja sustatyti vaiku kambaryje spinta,tai kol visus rubus sulankstysiu,sudesiu,teks pavakaroti☹

03. Sep 2013, 15:51 mintaaaa

Susigundziau ir as kava 😀 po pietu miegelio pats tas man 😀

03. Sep 2013, 15:49

Harpija tau nugara ir skauda ir vis tiek aukstakulnius nesioji? geriau jau platformas tada nusipirkt 😀 o del to apsileidimo po gimdymo, tai nezinai koks vaikas tavo bus, ne pas visas jis tik miega ir valgo 😀 kartais tiesiog fiziskai nebelieka jegu pasidazyti 😀

03. Sep 2013, 15:48

Maniske zirzia antra diena,miega tik ant ranku,na nakciai siaip ne taip i lovyte eina miegot. Kai duodu valgyt nevisada nori arba pageria 20-30ml ir viskas,o tada pirstus i burna kisa,vakar temperaturos turejo,nupirkau kramtuka,bet nesupranta ka su juo veikt.

03. Sep 2013, 15:42

cia kazkada buvau rasiusi,kad Karolis lydeka pagaves buvo😛

03. Sep 2013, 15:41 Ugnyciukas

Mums beveik 8 menesiu pirmas dantukas pasirode, iki to seiles kibirais bego, bet jau kai dantukas dygo, tai vargeli koks piktas buvo ir diena ir nakti 😀

03. Sep 2013, 15:41

Nu pas mane ne spilkos. Kol galiu paeit tol paeisiu bet negi kosmetika ir sukos, nerekomenduojama atrba svarus rubai , o ne skarmalai. Beto as kai einu tai visad vyrui uz parankes ar ranka mano laiko.
As ir po gimdymo namu isvaziuojant pasidazydiu. Nes ziuriu daug moteru apsileidzia per gimdima po jo vaiksto belekaip atrodancios. Tai poto vyrai ir saudo i kitas. O man malonu kao vyras pasako "tu visaf graziai atrodai."
Aisku namie as be spakliaus bet susitvarkius

03. Sep 2013, 15:41

😀

03. Sep 2013, 15:36 *Melagėlė*

Melagele,neliudek ,kad nepavyko pamatyti savo zirniuko(-es)😉svarbiausiai,kad viskas gerai👍

03. Sep 2013, 15:33 harpija1

smagu girdeti,kad tavo kleckas gerai vystosi👍,man tai grazu kai nestukes pasipuosusios yra,o ne su treningais😉

03. Sep 2013, 15:31

Aukstakulniai nesciai nerekomenduojami.

03. Sep 2013, 15:29

sveikos merginos😀as su kavyte prisedau,gal kas prisijunks i kompanija😀