Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Vyras parveza 😀 toj pacioj gatvej dirba jis 😀
As tai vyrui pietums zuvi kepsiu. Keista po skiepu vakar temperatura pakilo davem paracetamolio,uzmigo 21val ir tik 7.30val.atsikele ir 8val uzmigo o jau greit 11val ir miega vis dar
manasis vakar po darzelio uzkimes buvo,kelis kart sukosijo kriokdamas,tai jauciu prasydes ligeles... ☹
kas parveda?
maniske ir tuoj gris jau 😀
o as tuoj eisiu vaika paimt is darzelio,kaip tingiu
Na va pasidariau valgyt, gerai, kad prisiminiau kad pyragas kepa, tai nesudege 😀
sake vyras jam,pykosi.
pamenat kazka rasiau kad tas gryzdamas namo is pirmo auksto tik tuoletinio poka parnese namo o as ejau i apacia ir i 5auksta uztempiau 2 didelius sunkius maisus ir po to pilva skaudejo,tai buvo nestumo pradzia... vyras vel ant jo pyko,bet nepasimoke... dabar jau pilvukas aiskiai matos,bet irgi nieko negali parnest namo,net siuksliu neisnesa i lauka.mano vyras dirba nuo 9 iki 21val. o tas per dienas miega... vyras kartais gryzes sako ko valgyt nepadarei,tai sakau specialiai nedariau,ko tas princas tingi subine pakelt ir valgyt padaryt?
Maniskis irgi sako o as nemoku taip,nes kai valgo tai ji visa slapia lieka per visur bega 😃 bet as duodu vyrui dukryte dazniau sakau ismoksi 😃
Aha mano vyras ir tyli, dar saunuole pavadina 😃 geriausiai tai jis nesuvokia ir jam neiseina pavalgyti su vaiku ant ranku, ir visada kai valgom man paduoda maziuka, nes sako as taip nemoku 😃
Inga,o tai vyras jam nieko nesake? jum mazo vaiko net negalima i lupytes buciuoti,nes gali visokiu blogybiu perduot,kad po to ir dantukai sugede bus ir pan.
Maniskis kai gryzta pabendrauja su mazaja kol as valgyt padarau,bet nori atsipusti po darbo tai stengiuos kuo maziua prasyti,nors ir pats prieina pasnekina ja. Kazkada buvo toks nuvarges,kad pamirso pasakyt,kad isskalbciau drabuzius,nes as neinu ir netikrinu ar reikia skalbti,dazniausiai savaitgali skalbiu,tai apsauke,kad neisskalbiau,kad nieko nedarau ir isejo i darba. As ta diena buvau pikta kaip sirse,visur sutvarkiau kaip iprasta,rase sms man as ignoravau,paskambino sako ka darai,ai sakau nieko kaip visad,vakare parasiau sms,kad valgyt ant virykles,ir nuejau miegot,tai su gelem gryzo,nes visgi suprato,kad viskas padaryta,o jis bamba. Sekancia diena as namus kuopiau jis dukryte priziurejo,ir vis klause o tu baigi,as pavargau,nors tik puse dienos praejo,pagrieziau as ji per danti,kad pa smane visos dienos tokios,o bumbi,kad nieko nedarau. Nuo to karto baigesi,kad as nieko nedarau 😀
pas mus cia yra vienintelis giminaitis tai vyro pusbrolis,bet jis vaiku neturi,man nuolat aiskindavo kiek misinuko vaikui duoti,kada turi keltis,miegot.kai buvo visai mazuliukas sunus,tai tipo zaisdamas jis vaikui su markeriu ant nosies pripaise,ir vaiko kumstuka sau i burna susikises buvo(o jis rukantis)o tam pusbroliui tai smagu,pasiteisino kad tai ale zaidimas!!!.va po to jo paisymo ir rankytes sukisimo sau i burna,as jo nekenciu,nepalieku nei minutei vaiko salia jo nes jis kazkoks issigimes
Is pradziu tai tikrai sunku su tais leliukais buna, kol jau isivaziuoji 😀 as pabumbu ant vyro, kad galetu daugiau su vaikais pabut, bet paskui pagalvoju, jis dirba sunkiai ir grizes nori pailseti, ir nors mane visa skauda, kazkaip sazine neleidzia numesti jam abieju vaiku 😀 Dukra ir taip visada su juo buna kai jis namie buna 😀
Aciu merginos 😀 palyginus kokia buvo ir dabar tai didele,bet tik is ugio didele,nes kaip gydytoja sake pagal ugi mums turetu buti 4men su trupuciu,pagal svori mes atsiliekam keliom savaitem,nes pagal svori gal tik 3men mes
Pas mus mamu nera tai blogiausiu atveju vyro broliui,bet ir jam nepalikciau,nes jo drauge manes nemegsta tai baisu,kad vaikui ko nepadarytu.
As pirma karta kai palikau pas tevus vaika ir variau pas dantiste tai labai stresavau 😀
ne,as irgi negaledavau palikt kitiems,tik savo mamai arba vyrui,niekam kitam 😀 ir tai kai reik darzelyje palikti sirdi skauda,pirma diena zliumbiau net
didute jau kokia 😀 🌷
Aciu, kaip Deivuke sake kol kas mes tik spygaujam,bet jau laukiam riaumojimu 😃
visa savaite iki pietu eis, o jau kita savaite liks visai dienai 😀 ryt lyg susirinkimas bus 😀
Mano vyras jau seniai svajoja nueiti i kina su manim,bet as jam siulau eiti vienam,sakau eik su draugais,as namie pabusiu,jis neina. Aisku galeciau paprasyt draugu paziuret vaika,bet as pati nenoriu 😀
oi kokia dicke tavoji,kaip pasikeite,grazute 😍
O cia vakar po skiepu ejom kramtuko pirkti 😀
jai mano vyras vaziuodavo kur su vaikuciu,tai kas kelias minutes skambinu ir klausiu,kaip sunus,ar neverkia,ar davei gert,ka nors pakramtyt... 😃
beveik 4 men
Cia galima fantazuot iki begalybes,bet realybe daznai buna kitokia.
Harpija tik taip atrodo paliksiu vyrui ir eisiu sportuot,bet tada palik ir telefona,kad nesuktum vyrui galvos ar viskas gerai 😀 Mano mergaitei greit bus 4men,o as jos dar neesu palikus vienos. Tuo labiau jei maitinsi tikrai nepaliksi vienos,nebent isivaziuos i ritma ir spesi pasportuot kol miegos. As net slides nusipirkau,nes sportuot eiti laiko nera,bet kai tik uzlipu mazoji pabunda ir baigiasi mano sportas.
deivuke kada siandien vaika imsi is darzelio? pas mus kiekviena diena vaika is darzelio reik paimt 15.30 o kiekviena treciadieni dazrelis baigiasi 12val. 😀
Baiges mano atsostogos. Po keliu min i darba..visa laime vyras nuves . Nes as jau tingiu