Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

05. Sep 2013, 11:18 harpija1

skanaus is anksto jai teks gerti 😃

05. Sep 2013, 11:16 Ingaa

Bandys jau pietu miegot, sake jei baisiai verks tai paskambins, bet mes vakar su ja pasnekejom,tai manau bus gerai viskas 😀

05. Sep 2013, 11:10

Man dar neminejo kada darys gliukozes tyrima. Bet ytariu bus .

05. Sep 2013, 11:04

rytoj vyras pirma karta sunu ves i darzeli 😃 o as 7.30 jau turiu but ligoninej del gliukozes tyrimo ☹

05. Sep 2013, 10:52

Laba ryta. Na ziuriu seis metais pabiro brniuku. Darbe viena.jau pagimde berniuka. Dar viena tuoi gimdis berniuka. Trecia laukes . Taip ir as laukiuos berniuko

05. Sep 2013, 10:45

labas rytas.na deivuke mergina visai dienai jau palikai? siandien manasis oziavosi ir verke priejus prie mokyklos.bet greiciausiai del to kad kitas vaikutis labai klyke asarojo tai ir manasis is paskos.nuraminau,nuejom prie klases o ten kitas klykauja na ir vel nuo pradziu,bet aukletoja paeme manaji ant anku ir nuejo i klase o man sake jau iseit nes vartus uzrakinejo ☹ sunku,bet ka padarysi ☹

05. Sep 2013, 10:36

Jau zinokit viska pasidariau, tik skalbinius liko isdziaut, bet dar skalbia 😀 ir pietus galima sakyt padariau jau vyrui ir vaikui 😀 kazkaip siandien cia greit man viskas isejo 😀

05. Sep 2013, 08:56

Deivuke netingėk ir apsitvarkyk, o aš jau lekiu į darbą, gražaus ketvirtadienio🌷

05. Sep 2013, 08:26

Na jai tai tikrai pagerejo 😀 o vyras tai niekselis toks, visas jos drauges bande kabinti, net sese jos, tai geras fruktas 😀 mantai reiktu siandien biski namus apsitvarkyti 😀

05. Sep 2013, 08:04

Aš su antru puoduku arbatos ir saldainiu, lepinuosi, kol galiu😃 Gaila, kad skiriasi žmonės, bet matyt pagerės dabar gyvenimas abiems, užuot kankinus ir bandant sulipdyt dar duženas

05. Sep 2013, 07:54

Labas rytas 😀 biski troskina, bet nieko gyvent galima, nepadauginau 😀 nors ir anksciau kai siausdavau rytais nebudavo man bloga 😀 gal tik koki karta 😃 issiskyre mano ta drauge su vyru, tai vakar pasnekejom kaip senais laikais, nes biski jis ja uzspaudes buvo, gaila, kad isiro seima, bet bent jau ji atsigavo dabar 😀 as su kavyte 😀

05. Sep 2013, 06:57

Labas rytas 😀 Aišku, kad vaikai yra didžiausias turtas👍 Ugnyčiuk, manau smagu bus jums lankyt baseiną, aš irgi labai mėgstu vandenį😀 Kas kartu arbatytės? Deivuke, kaip sveikata po vakarykščio šampano?😃

04. Sep 2013, 23:14

As anksciau per visokius ebay uzsisakinedavau sau smulkmenu,o dabar dukrytei vis perku. Vakar drauge uzklause kaip sekasi man,kaip jauciuosi,o as nejucia ispyskinau,kad mano dukryte sirguliuoja po skiepu. Save visai pamirstu,bet vaikas didziausias turtas. Dabar mastau eiti i sporto kluba,nes brolis paziures,o tada su mazaja eisim i baseina,nes isties kol kas stengiuosi maskuoti savo apvalumus,nes man geda,bet zinau,kad nukris tas svoris.

04. Sep 2013, 22:05

Melagele, like uz tavo posta 😀 is tikro yra be galo sunku klausyt kai tavo verkia, ir atrodo pavargus buni, jegu nera, bet jau kai vaikas verkia, tai ir jegu is kazkur atsiranda 😀 buvo drauge atejus pas mane, vis dar laistau savo 30 😃 dabar sampes prigerus eisiu miegoti 😀 krepsini vyras ziuri, bet as jauciu kaip jegos mane apleidzia 😃

04. Sep 2013, 21:46

Aš turiu realų pavyzdį šalia savęs, kaip iš prisižiūrinčios, nagus prisiauginančios, blakstienas riečiančios, kas rytą antakius nusipiešiančios laisvos merginos po vaiko gimimo tapo visrmas į mamą, kuriai svarbiausia, kad jos vaikas būtų pavalgęs, pamiegojęs, išmyluotas ir sausomis kelnytėmis😀 Ir ji už pinigėlius, kurių lieka, ne lekia prisiaugint nagus, kaip buvo pratusi, o perka savo vaikučiui drabužėlius ir žaisliukus, nors pati tikrai nėra apsileidusi, labai tvarkinga, tik labiau natūrali 😀 Todėl aš jau dabar galiu drąsiai teigt, kad aš nebūsiu išimtis, manau man ir svarbiausia bus vaikas, ir nesiplėšysiu ir nesistengsiu padaryt to, kas bus man per sunku. Aš seniau nesuprasdavau, kaip kitos mamos sako, kad nespėja nei pavalgyt, nei į tualetą nueit, bet nuo krikštodukrytės gimimo gyvenam kartu, daug kartų esu ją prižiūrėjus, tai galiu pasakyt drąsiai, kad net aš, ne jos mama, negalėdavau eit savais reikalais, kai ji klykia, o ką jau kalbėt apie mamos jausmus matant verkiantį vaiką 😀

04. Sep 2013, 15:01

Mano drauge dabar ir laukiasi antrakarta, irgi berniuko, pirma mergaite, na sveikatos tai visai neturi 😀 ziauriai, bet kad irkiek man tos sveikatos kainavo i nieka nekeisciau savo Tautvydelio 😀

04. Sep 2013, 14:47

ziauriai pasakyta 😃

04. Sep 2013, 14:25

Saule labiau mane sparde 😀 o va Tautvydas sveikata suede is vidaus 😃

04. Sep 2013, 14:20

as tai negaliu palyginti nes velgi berniukas 😃

04. Sep 2013, 14:19 deivuke

kai nescia buvai su berniuku skaudziai spardesi? skiriasi stiprumas kai mergaite ir berniukas?

04. Sep 2013, 14:03

Inga sakai skriaudzia tave vaikas, ane 😀 maniskis kai nuo puses nakties miega pas mane, tai gerai mane apspardo nubudes 😀

04. Sep 2013, 14:02

Ir svarbiausia buciau du nesus, viena dar vaikiska, o kita normalu 😃

04. Sep 2013, 13:57

na ir butum nunesus visa patalynes komplelta su princesem 😀

04. Sep 2013, 13:48

O man vyras sako reikia Saulei patalyne idet, klausiu kokia, na didele ar vaikiska, sako nezinau kokia bet reikia patalynes, tai gerai, kad paskambinau i darzeli ir paklausiau, tai sake reikia tik pagalves uzvalkalo, kuri naudos kaip patalynes maisa jos patalams sudeti 😀 oj tie vyrai, kaip jie kartais gerai viska supranta 😃

04. Sep 2013, 13:47

ai,bajeris nakti buvo 😀 nepykit papasakosiu 😀 leliukas skaudokai spardesi,vyrui sakau padek man ant pilvo savo ranka,gal pajus kad ne mamos ranka ir suklus,nesispardys 😀 padejo,tai taip spardytis skaudziai pradejo kaip niekad,kad net vyro ranka as pati numeciau 😃

04. Sep 2013, 13:40

vaikas uz 50metru lauke zaidzia o as laukiu kol mane ileis i mokykla 😃

04. Sep 2013, 13:37

na va ir mes jau gryzom 😀 pas mus yra 2iejimai i mokykla.vakar laukem prie vienu vartu,ateje pasake kad reikia eiti per kitas vartus.tai siandien iskart nuejau prie tu kitu vartu.pralaukem apie 20minuciu kol atrakino,nuejau i klase,ziuriu maziukai miega,bet ne sunaus klase (dvi klases sujungtos).sakau kur mano vaikas,sako su klase lauke zaidzia.pasyrodo reikejo eiti per pirmuosius vartus ir ten nebutu teke laukti.jie uz pirmuju vartu lauke zaide,o as nemaciau ir laukiau prie kitu 😃 juokinga pagalvojus,vaikas uz 50metru o as laukiu 😃

04. Sep 2013, 13:18

Na va grizo maniske, tai ryt lieka maniske jau pietu miegoti 😀

04. Sep 2013, 12:27

Kad ji niekad nebludydavo taip. As net neturiu ka daryt,eiciau valgyt pradeciau daryt,bet kad atsibus ne nespejus padaryt. Net ir nezinau ka cia daryt

04. Sep 2013, 12:25 Ugnyciukas

pas mane plovas siandien 😀 buna ir maniskis subludija po zvakutes 😀