Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
is ikea pirksim lova nes lovyte leliukui perduot reikes
vaiko lovai uzdirbau uztad 😃
Katukas labai pasiutes 😃 Saule amzinai apdrasko, o Tautvydo nepuola kazkodel 😀 miega su vyru 😀
kaip katukas auga?
vakare kai vyras grys gerai imasazuos fastum gelio ir gerai bus 😀
Man pirmo nestumo metu beveik neskaudejo nugros bet va antro tai jau pastovet negalejua, bet jau ir dizas nelabai ka pagelbejo 😀 o tas korsetas ir labai nepatogus buvo, nors ir matavo man ji kai pirkau, bet nesiojau tik apie menesi, kai eme nugara gydyt, nes paskui jau kazkaip ne taip ta nugara skaudejo. O pilvo tai man tas korsetas tikrai nesumazino, va dabar jau kai mankstinuosi tai ryskiai matosi, kad isvarza labai sumazejus, bent del to gerai 😀 tik idomu kur skura reiks det 😃
vyrui padejau.vyras uzsiemes,o jai tuo paciu metu laminuos tas kainas tai uzims kelias dienas.o dabar jis dirbo viena darba o as tas kainas laminavau
buvau isigijus kelnaites prilaikancios pilvuka bet nieko nepadejo ☹
oj nugara tai skauda ☹ siaip vakarais skaudet pradeda,o siandien stovima darba pas vyra dirbau tai isiskaudo dabar ☹
tai ziurek nevartojai dabar jokiu vaistu tai gal netycia ims ir uzkibs naturaliai 😀
Na mano dirzas po gimdymo, tai daugiau nugarai buvo skirtas, stuburui sutvirtinti, o dar dvi juostos ant pilvo eidavo ir viska suspausdavo 😀
na ne taip parasiau,korsetas po gimdymo 😀 na aisku jai ne tokie patys,tai kentesiu dar 4menesiukus
Inga as turejau skirtingus dirzus nestumui ir po jo 😀
atideti?
o bandymai? 😀
zivile klausymelis 😀 nesciosios dirzas ir po gimdymo dirzas ne toks pat? man nugara skauda,tai galvoju jai toks pat po gimdymo tai dabar nusipirkciau ir po gimdymo naudociau,bet jai skiriasi tai dabar pakenteciau ir pirkciau po gimdymo nes jie kaina tai turi
kaip sekas tau?
mano vyro firma yra kopijavimo paslaugos,tai cia kopijuoja,spauzdina,knygu darymas,laminavimas...
juokais vadinu ta aparata soliariumu,nes pakaitina neblogai
4val.prie laminavimo aparato prastovejau,laminavau kainas
aha,palaikau-uzdarbiauju 😃 uzdirbau 50euru 😃
vyrui kompanija palaikai 😀
o siandien kaip ir kas diena pas vyra sedziu 😃 si karta pasiteisinimas- gatve uzdaryta autikas nevaziuoja tad tenka tolokai paeiti iki kito autobuso stoteles.siandien ryte peskom ejau su vaiku,o vel eiti namo peskom,paskui eiti i darzeli,paimti vaika ir vel peskom namo neturiu sveikatos.o beto einant namo reikia kilti i auksta kalna
Va ir dabar pietu miegelio buvau nuluzus, jau is tikro tai nepamenu kada buvau pietu uzmigus 😀
as irgi retai kada sulaukiu 😀
As dabar kai keliuosi pries 7 tai 10 vakaro retai sulaukiu 😃
beja vakarais ir as kartu jau smingu su vaiku.vakar 9val.vakaro jau miegojau 😃
manasis namie irgi visada miega,bet darzelyje kolkas protestuoja pries miegeli,tai 7-8val.vakaro jam jau koma 😃
Jei yra nemieganciu, tai sake jie tyliai savo reikaliukais uzsiema 😀 bet Saule ir namie miega po kelias valandas pietu, tai manau ir ten miegos 😀 kur ji dings 😀
o tai jai vaikutis nenori miego ka daro? pas mus juos guldo i viena kambareli,o jai nemiega kurie vaikuciai,tai eina i kita kambareli ziuret tv 😀