laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Neziauriai,bet pasvilus
tai matyt ir neblogai pasvilus 😀
As katik pecius pasikasiau taI skausmas toks tarytum oda nudraskiau ☹
Maniskiai tai prie vandens kai buvom biski pasvilo, bet abu ramus, matyt neskauda, man truputi maudzia kai prisilieciu tarp kaklo ir peciu tame tarpe, siaip jau nebuvau baisiai balta, bet va matyt vistiek pasvilau 😀 pas mus jau atsisuko saule, dar kol valgyt padariau prie virykles, tai maniau ir pati isvirsiu, karstis dvigubas gavosi 😀
Dekui merginos.o tetukas namuose.tik 26d.vyksiu namo ☹ oj kaip laukiu.
o Adam visas nusviles kad baisu.neleidzia net priliest ☹mano rankos ir peciai irgi apskrude bet ne taip...
Labas rytas 😀 Inga su pusmetukais jus 😀 🌷🌷🌷🤗🎉 ka numate veikt siandien? Mes i lauka tik po pavakare keliausim, nes ten kur mes bunam jokio pavesio nera, tai biski vaikams per karsta gali but 😀 o siai tai namus reiktu apsitvarkyti biski 😀
Sveikutes 😀 mano zuikiui siandien jau 6menesiukai-puse metuko 😍🤗🎉
Labukas 😀 o as cia kazkaip velai siandien uzsukau 😀 buvau ryte sportuot, pasikonsultavau su treneriu, sake jeigu rimtai susiimsiu su mityba, tai jau po menesio galiu matyt, tai ka as noriu 😃 jegele, pats sunkiausias uzdavinys man, tai ziuretis ka as valgau 😃 nors dabar kai karsciai, tai valgyt nelabai norisi, bet ledu vistiek paskanauju 😀
labas aš pietus vyrui darau,po piet į darbą...Vaikai darželyje,mažiukas miega...Negaliu nieko tvarkytis pakils po to piktas 😥
Labas rytas 😀 kokie planai? As kaip ir kas diena busiu namie ir paskui Adam lakstysiu.gal mama I karjera vaziuos tai paprasysiu kad Adama nusiveztu issimaudyt
Sveikos, na ka nuveiket per dienelę? Mes tai bubom maudytis, vaikai idege, mes su vyru irgi 😀
labas kas su arbata i draugija man😀
Na matom mes viena kita, bet programa skiriasi, tai dazniausiai prasilenkiam viena pro kita 😀
mes jau ir lauke duodamės,pasaka,galėtų ir būti tokie orai visad,gal idegsiu bent truputi,o dabar kai varna balta 😃JUMS TAIP PAT GERO SAVAITGALIO...
Tau taip pat gero savaitgalio 😀
O as siandien prileisiu I baseina vandens 😀 kaip ir atsylimai ateina tai manau reikia 😀
O tai kai mankstinates tai ne salia viena kitos?
Ka veiksit siandien? man kol gerkles neskaudejo, tai vyrui sakiau, kad prie vandens kur nuvaziuotume, jei orai tikrai bus kaip pranese, bet speju apsiribosim tik ejimu i lauka, nes su tokiom sveikatom, tai baisu ir kur vaziuot 😀 dar perpus netycia tai bus isvis blogai 😀 siandien jau ir nugara jauciu, kad turiu, vakar kojom atrodo tokius paprastus pratimus dariau, klube, net nejauciau, kad kazkurie raumenys dirba, o va kai koja reikia pakelt, tai yra kas veikt 😀 drauge mano vakar gavo pastabu is trenerio, kad chalturina su pratimais, tai jau kita karta gal darys kaip priklauso 😃 as galvoju ko jai niekada nieko neskauda, o man, nors ir sportavusiai, skauda, tai ji matai pasilengvina sau gyvenima 😃
Va va as ir apie akytes norejau pasakyt 😀
Inga gal dar patamses 😀 Jurga akytes tai pas visus vienodos 😀
o va čia mano,visi trys i teti
Dar galetu buti juodi plaukuciai 😀
Mes juokais kalbedavom.jai vyras eina su Adam tai niekas netiki kad jo vaikas,o jai as esu su siuo,tai man ta pati situacija 😃
Maziukas tikrai i teti 😀 gerai jum kiekvienas turit po vaika, o va mano abu i teti panasus 😀
Laba.gal tiesiog pilnai neissigydet.
Laba ryta.Dekui 😀 i teti mazylis 😀
Labas rytas 😀 nesuprantu as tos savo gerkles, siandien jau koset galiu ir ryjant skausmas toks pakenciamas, bet va vyrui nakti ir eme skaudeti gerkle, gal mes anginos pilnai neissigydem, uztai cia mum taip darosi, dar vakar paskaiciau, kad angina irgi yra uzkreciama, pirma karta isgirdau toki dalyka 😀
labas rytas,koks grožis,o jau akytės kokios 😍
5bus rugsėjį😉
Neuzvertus gerai.na neuzlauziu atgal galvos kad skaudetu bet tiesiog pakeliu truputi I virsu ir kairej pusej skauda.