laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Na mergiotes, ka veikiat? Dovile, kaip tu jautiesi? Mestai buvom prie vandens, vaiku iskrapstyt, praktiskai neina is vandens, jei pareina trumpam, tai Tautvydas ziurek jau vel mojuoja sako atia ir eina i vandeni atgal 😀 bet geras vaikas, ant kranto atsiseda, ir pilsto vandenuka 😀 Saule tai reikia ziuret, nes labai jau drasiai jauciasi mergina 😀
Dekui 😀
kaip nesvesi ju, kai vyras Mindaugas 😃
sveikiniam nors ir paveluotai🌷
laba,as kavos puodeli ryte visada isgeriu,😀kai laukiaus pirmos dukrytes daktare netgi liepe gert po puodeli ar du,nes pykino nuo kavos o spaudimas buvo zemas
Na kabos puodelis tikrai nepakenks. Pas mane spaudimas visalaim net nestumo metu 100/60 skaitosi zemas. Bet jei tik pakyla tai iskart nesveika jauciuosi. Pries operacija buvo iki 150 pakiles bet cia jau is baimes. O siaip man kabos puodelis ryte butinas. Ar nescia ar ne 😀
as ir taip manau,isgeriau skaniai ir ziuresim kas cia bus😃
Ne vardas o pavarde atsybodo 😃
Nemanau kad 1puodelis kavos pakenktu 😀
gal kavytes pagert,nors as jos negeriu nuo pradziu,nebutu kazi blogai?
per zemas tai man visa nestuma buvo ,tai 110 virsutinis,tai 90
nes pagal viska tai panasu i auksta spaudima ar per zema
matavaus kai skaudejo,tai nebais padidejes buvo,mistika cia dedas ir neaisku ka kaltint. Ligoninei viska istyre ir akis ir nieko,tyrimai gerai
O tau su spaudimu viskas gerai?
laba ryta😀 sian bandau ryta su sypsena,o paskui bus matyt 😀 vakar ziauriai galva skaude,kad net akyse zaibavo😕 bijau kad sian vel uzeis,siaubas kazkoks
Per nustatymus kazkur, gal kur redaguoti profili, tiksliai net nezinau 😀 o ka vardas atsobodo? 😀
Kaip fb pakeisti savo varda?
Tau gerai
Labas rytas 😀 o mes tai jau normaliai miegam, as kazkaip jau nakti lengviau vartausi, kartais net neprabundu, nes anksciau tai visada atsibusdavau, kai reikedavo persiverst ant kito sono 😀
Akys limpa,galva plysta.
O nuo 6val nebemiegu nes maziukas nusprende kad gana jam miegot ir jam kompanijos reikia
Labas rytas 😀 iki 4val ryto nemiegojau ☹ puse Zain kalte, puse mano (vyro fb sedejau)
Tai va gerai kai savas kiemas yra 😀
Stai ka reiskia nuosavas namas ir kiemas .
As beveik visa diena lauke prasedziu.Adam tai pilna diena lauke. N kartu baseine taskesi
na va mes lauke pabuvom, kol Tautvydas nepradejo siautet ir lakstyt i visas puses nuo manes 😀 dar su bobelka susikoliojau, jos anukas nuspyre specialiai Saules kibiriuka, liepiau pakelt ir padaryt kaip buvo, vaikas taip ir padare, o jau bobelka, kad soko aiskinti, kad neaukleciau svetimu vaiku, sakau jei jus neauklejat, tai ka tada daryt, sakau mano vaiku zaislu jis nespardys, tai ji sako jis ne toks, koja praslydo jam, tai jo jo sakau, kai is akmens i galva paleis ir sakysit, kad netycia ranka praslydo, paskui dar mama atejo, bet ir vyras mano kaip tik atvare, tai abi susisuke nuejo namo 😃 as suprantu, kai buna netycia, bet cia atejo su draugu abu snekasi pazek kaip nuspirsiu ir panasiai, matyt nepagalvojo, kad as mama sedziu cia salia 😃
Mano abu ziema.vienas gruodi kitas sausi
As Saule rugpjucio gale gimdziau, visus karscius atvaiksciojau, bet nestumas lengvas buvo, jokiu pykinimu, jokiu silpnumu 😀
Man pasiseke kad gimdziau ziemos vidury ir vasara nesikankinau 😀
kur jau cia ir vaikus vest i lauka tokiu oru,tik vakare jau.ziauru turi but darzeliuose db per tokius karscius.Bijau karscio db,nenoriu vel anksciau laiko i ligonine,bais atmosfera slegianti😀