laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Mama kai tik atvaziuoja taip maloniai siulau jai Adam pas save kad nusiveztu,bet neima jo 😃
As anksciau labai nenorejau leist, bet va per ligas visas ir kol sanatorijoj buvau kazkaip ismokau buti ir be vaiku 😀
Kaip tingiu kazka veikt.gerai butu pasnaust bet Adam dar ka pridirbs nes niekieno neklauso.o as kai uzrekiu tai suklusta
As avietes naikinu. Namo grysiu 26d.
zodziu tinginiausi😃 as tai taip negalec,as turiu vaiki matyt 😃 zinau kad viskas ti gerai butu,ale negaliu,niu nebent nebutu kitos iseities jau😃
O ka as, as tai ilsesiuos. Eisiu sportuot dazniau gal , nes nereikes prie nieko derintis 😀 o dabar tai gulineju 😀
as tai maista pabaigiau daryt,na dar keksiukus veliau reiks iskept😀 O tu ka? Kada i Belgija gryzti?
a ka mamukas veiks be vaikukiu 😃
Sveikos.ka veikiat?
MAn tai gerai, o drauge pyko baisiai 😃 kadangi ji pasigyre, kad yra proporcingai stora, tai ir gavo pratimu kaip reikiant 😀 as pilvui, nugarai gavau, na zodziu, ko prasiau, ta ir turiu 😀 Saulei jau atostogos, gal i kaima varys abu su broliu pailseti 😀
kaip sekesi sportas? Tavo mergaite dar neatostogauja?
pas mus tas pats,cia saule sviecia,cia ziurek jau lyja 😃 tokiu oru geriau toli namu nenueit😃
kur visos prapuolet?😃
Na bet pas mus ir orelis, tai saule sviecia, tai pila kaip is kibiro 😀
sveikutes😀 KA JUS? As tai jau virtuvei sukuosi,kol jegu yra 😃 sian su vaikium 9.30 is lovos issiridenom,dar buc miegojus jai ne vaikis wc duris trankydamas ir tik Mama,kaku padariau 😃 teko keltis😃
Labas rytas 😀 na kaip pailsejot? Kokie planai siandien? As tai vaziuoju sportuot, paskui dar pazistama ateis nagu susitvarkyti 😀
Bet vistiek vyras pabumba, kad per ilgai uztrunku 😃 sakau veziok, tai nereikes laukt, tai neveza rupuze 😃
Prie baziu 😀 tai nuvaziuoju ir parvaziuoju per pusvalandi, jei suspeju i trulikus laiku 😀
Greit susisukt turesi.toli nuo namu sportuoji?
Oj as tai kasdien galiu tvarkytis o naudos jokios, nes tuoj du praeina ir vel sava tvarka padaro. Ryt anksti keltis man. Sportuot nuo 8 varau. O biski po 10 jau turiu but namie.
O kiek mergaitei metu?
Mano mažyliui jau 8 dantukais,bet jaučiu bus dar,nes seilėjasi ir nevalgo kaip ir nieko ant pienuko ir arbatyčių gyvas ...Piktas šiandien,bet nieko kaip nors...O va sunui vyriausiam jau antras kliba dantukas,bus fėja greitu laiku,pirksim žurnala "nykštuką"😉O dukrai tik kirmyja dantys,visa i tetuką,tik apačia mano 😀O aš šiandien nesitvarkiau,buvo mama svečiuose,po to Auklė Igno 😉
Taip spurgaa,bet dabar neleido po atnaujinimo su senuoju niku...
Na ka veikiat? Mes tai buvom iseje i lauka pasivaiksciojom, vyras parsiveze paskui mus, nes jis grizo namo, o raktu neturejo, o as su tautvydu kol buciau parejus tai koks pusvalandis butu dar praejes 😀
o mes laukiam kada pirmas iskris dantukas😃
pas mus ir dantukas pasirode dar vienas, apacioj iltinukas islindo, truksta mums 5 dantuku iki pilno komplektuko 😀
Na va,turime jau ir antraji dantuka 😀
triaukstis pas mane
a grikiai lb gerai is vakaro termose isbrinkint,prikrauni grikiu,verdancio vandens ir ryte liuks grikiai 😀
niu vo,nusipirkau dideliu braskiu mmm ir zoliu agurkams paraugt😀 kol dasliauzau iki namu,tai taip silpna pasidare,tai galvojau isgriusiu dar