laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Nu kai tokie karsciai ir dar nestumas, tai visko gali buti, man karstis tai nemaiso, bet vaiku nevedu per toki karsti i lauka, gaila 😀 ir baisu, kad kokio smugio negautu
sedejau masinoj,pradejo koja tirpt viena,paskui ranka,lupa,liezuvis,o paskui su viena akim pradejau blogai matyt,nuvarem i priimamaji ir pagulde mane,ir rodos cia viskas karscio,tvankumos😕 db bijau i lauka eit,tik vakare
kas per keisti dalykai? 🤔
Niu ne,pukelis dar savoj vietoj,tik pradejo keisti dalykai detis su manimi,tai buvo pagulde i ligonine,teko kelias dienas pagulet,lasaline palasino. Dar 1 menesiukas liko
Sveikute.kaip Pukelis? Dar nepasisveikino 😀 ?
🤣
kiba ausys uzkaito 😃 sveika 😀
SVEIKUTES🌷 kaip laikotes?
Gal dar Mindaugines visos svencia 😃
Paskutini karta rodesi liepos 4d.
Laba ryta.taip gali buti,kad per tokius karscius Pukelis anksciau atkeliavo 😀
Labas rytas 😀 kazi kur visos mamos prapuole? Pliazinasi ko gero per tokius orus 😀 o dafilka gal jau Pukeli supuoja? Vel mes cia tik dviese likom 😀
Ir man kilo tokia mintis 😃
nu vietoj kaspinelio panaudos 😃
O ka su ja vyras darys 😀 ? Striptiza naktymis man soks 😃 ?
Tai vyrui perleiskit varlyte 😀
Atrode kaip play ... 😃
Bet galetu buti mazesne.uzdejau vyrui tai jam tinka 😃
Graziai atrodo 😀
Cia ta laimeta varlyte is mk 😀
Na neliudnas 😀
Bet jau toks linksmuolis tavo maziukas atrodo 😀
Dantukai ziba 😃
As tai atsilenkimus darau salej, bet sakiau reikia gal ir namie pradet daryt 😀 gal greiciau pilva numesiu 😀
Jo, kai toks karstis nieko nesinori.aisku namie vesiau bet vistiek.o ir atsilenkimu vakar jau nedariau (neaisku ar siandien darysiu)
tegu parenka kol toks karstis 😀
Vyras suzynotu morala atskaitytu 😃
Dulkes renka 😃
🤣
Kaip su lanko sukimu sekasi? 😀