laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
O pas tave tik dveju aukstu?
vis del to teko perkelti grikius i apacia , nes kaip sudejau taip ir liko tokie 😃 tai dabar mirksta garpuodzio apatiniame aukste, jau kaip bus taip 😀
na ka as namus apsikuopiau, siandien pietus gaminu garpuodi, si karta grikius sudejau i pati virsu, tai riebaluose neplauks, bet kazi ar jie man prigaruos tiek, kad nebutu visai kieti 😃
Jo,Pukis geras variantas,tai juokas tik ima,dar kai uzmenam tai visi kvatojames 😃
Pukis-lengvas tikraja to zodzio prasme 😃
O del Pukio pagalvok 😃
Na va,tau visa varga paliko 😃
a nezinau net,noriu kokio lengvo ir neilgo varduko,ale kazkaip be variantu ☹ Vaikis rinko anksciau,sako pavadinkim broliuka Pukiu 😃 o paskui sako,kad kas gimdys,tas ir isrinks varda😃
ok ,butinai 😉
Prigriebk man avieciu ir vysniu pora 😀
Koki varduka jau sugalvojot ?
niu ka,reik nuvaryt iki turgaus,braskyciu😀
Jai tik nemaisau asmenu 😃 tavo buvo nickas spurga?
Kaip maziukas auga?
Senai bematyta 😀 buvai planiukese bet dingai is ten
Sveikute 😉 Nium,pasipasakojam apie save tautai?😃
Prasom prasom 😀
Labas ,gal ir mane priimsit i būreli su arbata😀Kavos negeriu,smirdi ,kai velnias ji man 😃
Tai po antrojo nestumo negeriau tos tikros kavos o cia atvykus vel ja geriu 😀 va ir db puodelis rankoje 😀
As pirmojo kai laukiaus geriau kava.bet va su antruoju man ji smirdejo kaip pelenine 😃
Kol seimyna sukilo,tai as blynu kalna prikepiau,dabar kerta su braskem😀
Saule su broliu pasidalino 😃
sian vyras anksti atsikele i darba,pasidare kavytes,kaip uzkvipo,apetitas tik man is kart atsirado ir teko keltis be vlgyt bais norejau 😃 skaniai kvepia kavyte,ale negeriu nuo tos dienos kai suzinojau kad laukiuosi.
a tai jau daug geriau,be sakau su kavute bais jau slabnai😃
Tai kad Tautvydas jau damuses sultis buvo
ir sulciu vaikai dar pagere 😀 o kas liko einant namo islaiste 😃
Ne tik kavute,dar pica ir pyragelis 😃
Pas mus irgi saule sviecia 😀 man visi sake kad antras gims zymiai didesnis.per echo rode toki burbuli atsikisusais zandukais bet gime tik 200g.sunkesnis ir 1cm didesnis 😀 o ir smulkutis su daug tuscios odos 😃 tiesa ta oda labai greit prisipilde 😃
tai su pirmu spejo kad bus 3.500,o gime 4220 😃
tik kavute buvo?😃