laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Deivuke kiek laiko tau kursai vyks?
As ir labai norejau, o dabar vyrui pasakiau, kad tik susitaupysiu pinigu ir eisiu vel i kursus, reik tobulet, reik geli ismokt det gerai 😀
As irgi svajoju ismokt nagus priauginti,bet reik kazkaip prisest ir ismokt,nes maze kai reikalauja demesio tai nelabai iseis kol kas
Na va draugei nagus patvarkiau, dabar iki rytojaus galiu ilseti, o ryt jau mokinsiuos 😀 tureciau diploma gaut 😃
aš irgi nemėgstu medaus.dabar arbata su citrina bandau gerti
medaus palaizyk, nors as jo nemegstu, bet kai laukiausi, tai teko ragaut jo, nes ir kosulys buvo ir gerkle skaudejo labai 😀
na žynai, siuo metu mano imunitetas nusilpes, lengva tas ligeles pasygauti.gerkle po kiekvieno kosulio tarytum drasko, seiliu nuryti negaliu
gerkle po kiekvieno kosulio tarytum drasko, seiliu nuryti negaliu
o pas mus as vienintele sveika 😀 nes maziukas kosti, vyras sloguoja, o Saule ir kosti ir sloguoja 😃
įdomiai 😃 aš jau visai susirgau, kriokiu kad gerklę plyšo, sloga upeliais bega, galva plyšta, vakare temp turėjau
Verke, nes nakti vyras padare jai arbatos, tai jai per miegus pasirode, kad karsta net neragavus ir klykavo kol neparagavo 😃
labas rytas 😀 na tada liekame naujuose namučiuose 😃
tai Saulė gal verkė nes gerklytę gal nuo kosulio skaudėjo ☹ ? o manasis kažkaip geriau.Šiandien susirinkimas darželyje, bet visai nenoriu ten eiti.
Labas rytas, tai manau bazuojames cia, nes anoj temukeij mes tikrai netinkam, as dar trecia leliu tik mintyse bandau kazkur iterpti i musu gyvenima 😀 Sianakt neblogai jau visai miegojau, sona skauda, bet naudoju vaistus, tai kazkuriam laikui skausmas apmazeja 😀 Saules i darziuka tikrai nevesim, nes puse nakties praverke ir prakosejo gana stipriai, tegul pabuna namie, o ir orai tokie neaiskus, tai, kai nebutu blogiiau paskui 😀
As tai tarp planuojanciu galiu buti 😃 tarp planuojanciu po minimum 2metu 😃
taip taip, radom mums tinkama tema 😃
Tai va, kad mes ten reikalus maisom visus 😃 uz tai ir sakau keiciam tema 😃
lendam i tema plepalams apie bet ka? sakai planuojančių temelėje mums ne vieta 😃 ?
Sveikos 😀 as is Didziosios Britanijos. Turiu suneli, kaip as vadinu dukrytes angeliuka,kadangi pagimdziau mirusi...na bet viskas gerai,kadangi turiu dukryte 4 menesiu bei saunu vyra 😀
Sveikos 😀 Inga keiciam tema? 😃 As is Kauno, turiu du vaikus, Saulei trys metukai, maziukui eina 9 menesiukas 😀
labai norėčiau kompanijos prie kavos, bet ne lt gyvenu ☹
Sveikos, mamytes😉
Mielai prisijungsiu ir as😉 Auginu beveik 7 men mergyte😉 gyvenam Vilniuje. O kuriuose miestuose randates jus, mielosios?😀 gal ir gyvai kavutes isgertume?😀
Sveikos, as tai dar neturiu vaikelio, bet labai su vyru norime😀
Gimem 47 cm ir 2310g 😀 mergyte sveika, dbr daug miega. bet nieko, pasivysim ir viskas bus gerai. turejo gimt rugsejo 8 d., o gime liepos 28d.
Sveikos.galima ir as prisijungsiu 😀 ? Visu pirma kristuzhee sveikinu susilaukus vaikelio 🌷 kokio svorio ir ugio gimete? Kaip sekasi augt?
O dabar truputi apie mane.esu Inga.turiu berniuka ir laukiuosi dar vieno kuris yikekimes pasauli ivys sausio pradzioje 😀
Labutis mamytes. 😉 as va naujai iskepta mamyte. auginu dukryte. mums 3 savaites. esam neisnesiotos. gimem 34 savaiteliu. Jurga, kaip mazylis auga? kelinta jau menesiuka skaiciuojat? 😀
Va pagaliau radau tema kuri tinka ir man..Migle4466 as Jurga auginu tris vaikus,maziukui trys menesiai...O jus kiek vaikuciu auginat?
tiesa labai atsiprašau už klaidas 😀 Ir MALONAUS bendravimo 😉