laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Nu jo miegot galesiu kiek jau eis 😃 nes dabar tai turim maza zadintuva, kuris pagal savo grafika visus zadina 😀
na tada tikrai, jei tokiam laikui tai tau atostogos nuo visko ir visu nusimato 😃
vyras vel i Vokietija varys, ana karta vietoj savaites dvi ten izbuvo, tai idomu kaip sikart seksis jam
Deivuke, o vyras kur planuoja isvaziuot?ilgam?
Labas rytas 😀 miegojau kaip uzmusta...net sunku akis praplest buvo 😃 as jau kuri laika viena, jau persilsejau viena, net nebesmagu, truksta namuose zmogeliuku 😃 vaiko pasiilgau be proto, ebt pamatysiu tik kita savaitgali..darbo dienomis tai kakaip dar taip ir nesijaucia, kad viena esu, ryte iseini, vakare grizt ir griuni i lova, o savaitgaliai tai nesmagus buna vienai..
Labas rytas 😀 na mamukai, kaip laikotes? as ko gero nuo kito savaitgalio liksiu viena kokiai savaitei, vaikai i kaima, vyras dirbt isvaziuot planuoja, tai galesiu ilsetis 😀
oj tai visai smagu, kad mazyliu gretos pildosi 😀
Po Pukelio dar keli laukiami mazyliai atkeliaus 😀
Mano mazyliuI jau puse metuku,bet tuoj tuoj bus cia mazesnis mazylis uz manaji 😀 laukiame visos kartu Pukelio 😀
Kaip jusu mazyliai auga? na jau kai kurie nebe tokie ir mazyliai, vyrukai ir damos, bet yra juk dar ir mazyliu😀
pats arbas man idomus, tik valdzia ir alga pagal darbo kruvi siaip sau 😃 nes darbo is teis labai daug, bet dirbt imanoma 😃
Labas, oj as tai buciau numirus sirse pamacius, paniskai as ju bijau 😃 kai buvom prie vandens, viena kad pristojo aplink skraidyt, teko nest mesas is vandens 😃 net nezinau ar as joms alergiska, tiesiog bijau 😃 oras tai tikrai sss po visu karsciu, na bet gal neilgam cia tas lietus apsistojo pas mus 😀
Mmm as irgi noriu kopustu sriubos 😀
Man bite ir sirse tas pats 😃 ne nesu alergiska. Kaip darbas?
kalta - pradingele 😃 busisu truputi savanaude, bet smagu, kad pasigedot 😃 as tinginiauju siandien viena. Mazius mano atostogauja kaime, vyras kaip visad isvykes, tad viena su kate karaliauj😀 visa savaite svajojau apie raugintu kopustu sriuba - tai verda dabar, namai kvepia, laukiu kada galesiu pasrebt 😃
Inga, gal bite buvo, o ne sirse? nuo biciu labai skauda ir tinsta. O nesi alergiska siu gyviu ikandimams?
Kaip merginos laikotes? Kai toks oras tai depresija varo ☹ taip liudna ☹ vakar dar tokia nesekminga diena buvo.snekejau telefonu ir jauciu kazkas vaiksto po bliuska,pradejau purtytis ir staigiai sirse gele I menti.istino kaip ☹
Sveikute pradingele 😀 pasigedau taves 😀
Sweikos mielos damos😀 dar pamenat mane?😃 jau taip seniai besilankiau, kad net geda ir beprisimint😃 pradejus dirbt, to laiko taip mazai pasidare, ir jau vakarais i kompa nei paziuret nebesinori pas jus kaip suprantu naujienu ohohoho - ir gretos pasipilde, ir seimos pilneja 😀 ir sveikatos taisosi - zodziu, netingit, nesnaudziat, saunuoles 😀 dziaugiuosi su jumis 😀
na as po operacijos, kai keliais sliauziojau, tai Saule man daug padejo, ir dabar dar buna pakelia, kai pamato, kad kas nukrito, sako mama tau dar isvarza nesugijo, as pakelsiu 😃 gerai man maziau lankstytis 😀
jo jo,smagumo nebuna kai istasko po visur ir reik rankiot 😃 as db nesusilenkiu,tai kas nukrenta sunu kvieciuos😃 o jai pats suvercia,pats ir susirenka 😃
smagu, tai smagu, bet jau betvarke 😀 ir dar maniske kai taip tipo megsta tvarkytis, tai visas dziaugsmas man lieka 😀
labukas,smagu su vaikais😀as taip laukiu savosios gimimo.....dar pusantro menesiuko...☹
Sveikos, na ka besilaukiancios, laikykites, laiko vis maziau jums belieka 😀 karstis ir biski apmazejo, as ryte islekiau su trumpom rankovem, tai net saltoka buvo sakyciau 😀 siandien pas mane pilni namai vaiku, drauges berniuka saugau, tai vajej vajej, trys poros ranku labai greit betvarke padaro 😀
vargsiuke,suprantu tave,tik man liko menesiukas kankintis,o jai tau dar ilgai taip,tai is vis nei kur detis
Oj mergaites,su manim vis prasideda keisti dalykai. Galva ta uzeina db kasdien su nezmonisku skausmu,akyse mirguliuoja toks vaizdas kai girtos,vakar ejau par parde ir bijojau atsitrenkt kur,tai prie vyro prilipus,kad nesuskaciojus kur. Maniau spaudimas pakilo kai mano visad mazas buvo visa nestuma,nusipirkom kraujospudzio matuoli,o spaudimas zemas kaip visad☹ o daktare mano pasake kad kentet ir tiek 😥 nes tyrimai geri,ligoninei viska istyre. Jai menesi reiks taip da gyvent tai nezinau....sako nuo karscio ir tvankumos,ale vakar vakare tikrai nebuvo jau taip tvanku,net saltoka jau man.O cia,tai rankos tirpsta,tai kojos,liezuvis,lupa.akyse mirguliuoja...
laba ryta 😉
Labas rytas 😀
Ziemai atsargas kaupia 😃
Bajeris-Adam pagavo muse,uzmuse ir padejo I saldytuva 😃
Mano Adam tai bijo maudytis.ner ka noret,nei karto nesimaude jokiam ezere o visa laika tik vonioje