Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
pykina ir tiek. o siaip sloga yra biski kosulis yra , bet nieko tokio... o tavo kaip sveikatele?
nieko pas mani nosis kaip užgult vajetau jetau ...😀kaip sveikatike tava?
labas, normaliai, o tu kaip blondynaka?😀
labu rytu mamukes kaip laikotes???
😀
Jo labai grazu tenais 😀 Seniai jau ir as bebuwau, tai sugalwojom siandien pasidaryt isvyka 😀 o is kur tu esi ? 😀
vakar daryta foto, eijom pasivaikscioti o gamta 😀
ahaaa pagooglinau dbr tai kaip fainai ..kaip noreciau ten ..kazin nuo musu toli .. 😀
Tas Burbiskiu dvaras yra uz seduvos 😀 Ten belekiek tulpiu, davaras, nu zodziu labai grazu😀 Nuforkinsiu ir cia fotke imesiu pamatysi 😀 As tai dabar irgi ziauriai gerai pamiegu kaip mano vyrutis leidzia taip 😀
nu as visad gerai miegu 😀 retai kada prastai .. . bet sy karta ipatingai gerai 😃
mamukai, kaip fainei tau istikruju, as noreciau viena karta gerai isimiegoti nakti
sveikos kur tas Jovita dvaras ?? as sianakt miegojau lyg nenescia buciau 😃
siandien vel karsta yra, bet vejas yra ,tas gerai .kad neiskepsiu😃
Gerai sekasi, vel mano vyrutis visa nakti ismiegojo 😉) O oras tai pasakiskas, vaziuosim po pietu i Burbiskiu dvara pasivaikscioti 😀 Kaip pas tave oras ?😀
Kaip sekasi? kaip oras?
Sveikutes 😀
labas mamytes
nu jo 😃
aš nimfomane gal?😃 o ka as galiu padaryt ,kad man visada maža? :/
😃😃 Blondynaka man is tavo forumuose pasisakymu kyla mintis gal tu nimfomane? 😃
Tai kad tas tempas tikrai lėtas buvo, lėčiau jau jei būtų, tai apskritai tik šalia gulėt belieka 😃
pas mane jei sexo nebutu tai numirciíau😃
Tai silvijana ramiau ,letinkit tempa 😃 ir viskas bus ok 😃
Įtartinai sukietėjo gimda, jaučiau, kaip tempiasi raiščiai, kažkaip nejuokinga buvo kelias min., po to praėjo.
Aš po vakar vakaro, įtariu, tikrai nenorėsiau daugiau 😃
Nu taip visoms skirtingai 😀 As iegi ne nenorejau iki 4 menesio .. o ir dbr ne visada noriu 😀
mamukai, as juo nemiegu 😀 as beto ir nenoriu sekso isvis
Juste kai tavo toks nestumas komplikuotas tai tu apie seksa gali pamirsti iskarto pasakau 😀 isleisk vyra pas kaimynes 😃 .. Silvijana tikriausiai 😃 is tos laimes net kraujas bega 😃
pilvo apacia vakar dure
Mamuk, matyt patinka tavo mažąjai, kai tėvai laimingi 😃