Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Zinuok esu labai puoniska ant maisto, nukas kad esu is 8 vaiku..as net nevalgau nei mesos nei silkes nei zuvies daugumo ko nevalgau
mamukai ,kaip gerai istikruju ,kad vlago paprasto maisto, as negaliu beka valgyti..
as tai dbr kiekvien diena tinginy darau 😃😃 vyras mirsta del jo 😃
o reikes irgi koke diena taip padaryti 😀
as kazkaip parasciau darau .. gal tik atrodo taip 😀
Galiu parasyt ka dedu ir kaip darau bent jau as :
Reikes:farsas,svogunas,ryziai,kiausiniai 2,miltu apie 5 saukstus,morka,kopustas,batono.O gaminu stai taip :patroskinu kopusta morka bei svoguna..tada i inda dedu kartu su mesa ryzius batona pamirkyta,imusu kiausinius prieskoniu dedu pagal skoni.Suformuoju kukuliukus nedidelius apkepinu.i lekste gilia dedu viska darzoves patroskytas bet ,kaip ir kukuliu . Vyras vago uzsidejas sauksta grietines ir kecupo..o as valgau su grietine tik 😀 LABAI SKANU
BALANDELIUS TINGINIUS ,KAIP TAIP SUPRASTI?
aha as irgi darau balandelius tinginius nes man jie viena karta isiro ir daugiau nebedarau susinervinau 😃
mamukai, , as nesijaudinu tiek baisei ,ko nemoku ,ismoksiu veliau, balandeliu tikrai nemokiu, man jei per sunkei juos gaminti😀
Oi katik pavalgeme 😀 Man irgi patinka gaminti bet man labiau patinka ekstravagantiskesnius ar kaip pavadinti..patiekalus gamint,tokiu paprastu kaip kotletai nelb prie sirdies .Juos gaminu tiktais del vyro nes ir aplamai ju nelb megstu 😀 man patinka vistiena gaminti visokiuose marinatuose bei padazuose,blynai,makaronai su ivairiais idarai bei padazais 😀 .. siaip viska darau is idejos ,kartais ir tam paciam internete pasiziuriu .. bet va cepelinus ir kugeli ismokau is mociutes gamint bei balta misraine 😀 nes ji man sius tris patiekalus nerealiai skaniai daro.. viskas ismokstama Juste ..as pati atrodo moku ..moku gamint bet kita karta kai pamatai koki recepta kur ir suki galva kaip cia pagaminti ka deti t.t. 😀
as pati ismokiau per intika visada dariau maista per intika, ir cepelinus ismokiau daryti ...
gerai riekes susirasyti , ant lapelio, matai dar jauna esu ,nelabai viska mokiu gaminti, bet beveik viska jau moku
astripaprika, riekes man taip rytoj padaryti vyrams , vakarienei 😀
😀
aciuuu 😉
Nu ziurek gero gaminimo ir skaniu pietu 😀
neee nenoriu jokiu idaru darysiu grybu padaza uzteks .. nepatinkaman idarai kai buna kokie kiausiniai ,kopustai ar dar kas..na einu gamint pietukus 😀
pvz as tai i malta mesa dedu svagunu , ir viena bulve tarkuota , viska pridedu , ir skanei gaunasi, 😀
Nu reikia i farsa deti kiausini, prieskoniu mesai maltai, batona pamirkyta vandeni, svoguna supjaustyta smulkiai ir ta farsa ismaisyt 😃 Bet pabandyk ir su ydaru 😃D
ne man idaro jokio nereike 😃 aplamaika dedam i malta mesa? 😃
Jo labai silta lauke, mes tuoj su maziu eisim pasiwaiksciot 😀 Mano mama labai skaniai daro kotletus, su kiausinio idaru widui, belenkokio skanuma 😃 Bet as nznau kaip reik juos padaryt 😃
Noriu paklausti ka jus dedat i kotletus?? Nu man vis neskanus gaunasi .. vyrui skanus man ne 😃
Nu bet ir oreliai laukia musu kas gyvanm LT .. snd +22,ryt+22,sekmadieni +25,pirmadieni +23,antradieni +23 :O
Uuoj tai sveikatytes tavo mazajai ... Kas nutiko, gripas uzpuole ?
taip, nes nemiega man ... einu naktim dar pavalgyti, atsigerti arbatos😀 ir prie pc
Tai tu irgi naktineji 😀
as tai puse 3 einu miegoti 😀
As tai vakare einu anksti miegoti, kaip mazius uzmiega 😀 as va nakti cia prisijungiu kaip migdau 😃 bet nakti nelabai cia ir rasi ka 😀
as irgi pastebejau , vakar nieko nebuvo vakare velai... cia daugiau diea paraso😀
mamuk, geras pastebejimas 😃😃 reik perkeisti pavadinima 😃