Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
jovita, buna kartais ,taip.. 😀
Sveikos😉 as nesuprantu kas mano pc,per telefona yra internetas,o per kompa raso kad kazkokios problemos ir intiko nera,nieko nesuprantu...
labukas okey tuoj 😀
nežinau mama su sese tai ir vasara vilnonem kojinem ir slepetem vaikšto ,o aš nemoku su slepetem namie juokai ima ne ne ne...nemoku,nepatinka tiesiog...
Man tai visada kojos šaldavo, nuolat su kojnėm ir tapkėm vaikščiodavau, o dabar pajutau, kad jau dega kojos, gal dėl nėštumo, nes to anksčiau nebūdavo net vasarą 😀
aš moku vaikščiot ,ale sunkokai pas mane ir žieminiai aukštakulniai ..va tai šiaip namie basom vaikščioju...nemoku ir nepatinka su tapkem ...turiu dab ir pilnapadžius batelius siaip ale ir tai man kai be kulniuku tai greitbačiai ir tai geriau lakstau su kulniukais ir kojos neskauda arba su butsais t.y.futboliniais kedais...
Ai nu kad ramentai blondynaka tai atsiprasau jau juokingai tada atrodytu 😀 bet kad pilvukas..ne viena esu maciusi nesciaja .. jeigu nesunku su jais vaiskciot kodel gi ne 😀 kitos pvz pripratusiosprie ju ir su laisveliais paprastais nemoka vaiskciot 😀
Mamukas, aš kalbu apie elementariausią prisižiūrėjimą, o ne perdėtą, kai verkiama dėl kiekvieno gramo ar ranndelio. Aš nagus retai auginu, nes lauke daržai, nebent žiemą 😀
mamukas 😃 gerai atrodytu pilvas ,ramentai ir aukštakulniai 😃DDD
Blondynaka nesiok tuos aukstakulnius kad tik nori - tik nepargriuk 😃 o taip nesciajai nepatartina juos nesioti vien delto nes gali netycia pargriuti pvz ir issisukt kojyte 😀 ..O del nagu as dabar dar turiu naturalius savo ilgus pasidarius su geliniu lakavimu bet jau zadu kirpt 😀grazu ir trumpi nagai -tvarkingi😀
Maziausia problema tie nagai isvis😉
man irgi nebereikes varkti, ir verkti del nagu
Nu ne pasaulio pabaiga tie nagai 😀 Nera ir nereikia, bent jau man 😀
jovita kiek giala, tokius turejau, o db nebera, ir nebus tol kol viakas nebus metuku
astripaprika, 3menesiai bus 8d 😀 Kiek tavo ? 😀
man tai labai truksta aukštakulniu labai labai...uj turiu gal 9poras ju ir ne vieno dar ši pavasari neuzsidejau :////
Tai va zinai kad visa laika su vaikais uzsiimti reikia jeigu dirbi aukle 😀 Tai gerai kad nusikirpau, gims lelius irgi pamirsi ilgus nagucius 😃 Mano tai kaip mazesnis buvo irgi visas laikas tik jam skirtas, ir sejp mano rankinukas tai jeigu nemiega ant ranku beveik visada 😀 Dabar jau ir kedutei savo buna ir jau i zaisliukus reguoja, pabuna vienas pats kol neuzsinori vel demesio 😉
Jovita, ir db laiko nelabai turiu, aukle dirbu ,,, radu sau laiko.. nunu kartais grazi.. bet zinuok jau tingu nagus tvarkytis , tai nusikirpau savo nagucius ,buvo labai ten gaila..😀
Juste, tikrai tik dabar tau atrodo kad laiko bus i valias, bet tikrai taip nebus 😀 Ir jeigu miegos, tai patikek pasidirbus visus darbus pati eisi prigulti gavus laisvesne minute o ne uzsiimti grozio proceduromis 😀 O jeigu dar neramus vaikai kaip buna tai isviso 😀 Taip kad grazinkis dabar kol gali 😃 Ir skirk laiko sau 😃
gal ir taip bus, nezinau kaip bus cia , asdb dzaugiuos nestumu, kad dar nera leliuko.. 😃.aiskumais nebus to laiko ,gal tik db atrodo kad yra laiko..
Juste kai pasigimdysi tada sakyt galesi kad turi laiko laisvo 😃 dabar nezinau kaip bus tad nesakyk iki kiek miega iki kiek nemiega.. jug skirtingaipas visus..pa smano drauge 9 menesiu vaikas keliasi kas 3 valandas nakty ,o nuo 5 isvis nemiega .. ryte kada mama paziuri vaika i dusa ir miegot ..nera laiko galvot apie kazkokias didesnias pramogas sau kaip veido palepinimas kauke ar koju pamirkymas karstoje voneleje su aliejukais 😃
juste manai visos???sandely dirbau kaip agenturos meistre vyriausioji buvau turejau neštuke ,kuria pastaciau dirbt toki lengva darba eit ir kontroliuot ar teisingai sudelioti jogurtai...neisivaizduosi ale jin nesiprausdavo visiskai..gavo darbinius rubus ,higienos priemones ,kad eitu atsipraust ,nes darbe kaip daugeli sandeliuose yra dusu kabinos ir t..t..kiek nori tiek prauskis,versdavau ja eit i duSA TIESIOG vos ne su barniais temdavau ja maudytis ir kojines ir tas gaudavo...jos drabuzius duodavau isskalbt darbe ale visvien nejo ir nenorejo praustis nors viskuo buvo pasirupinta ir darba turejo gera kaip ponia...
ne, as manua, ir viaku bus laiko ir sau ir pvz jei vyra turi, negalima visa demesi duoti vaikuj, jug miega daznai iki 3 menesiu, o veliau tikrai nebus laiko sau, pirmom menesiams bus tikrai
Nu manau visos maudomes visos irdezoderantais purskiames ir sviestais kuno ar kremukais ,losijonais pasitepam.. O jau ten vienos ar megsta pvz kaukes ant veido ar ant olauku detis tai jau cia kiekvienos invidualiai kitos paprasciausiai gal neturi laiko tepliotis .As dabar kol turiu dar laiko tai ir veiduka pasivalau ir kauke uzsimetu ir tas pacias kojas pasimirkau su spec sveitikliais..zinau kad kai bus vaikelis gausiu manau apsisukti tik su dusu ir losijonu po jo .. jau kaukes bei visokie pamirkymai slepu tepu bus kaip prabanga 😃
pvz , as tvarkinga, nebesidaziau , tik tada kada reikia ir viskas...nu as nenueiciau i dusa vakare , arba ryte, save pavadinciau save nevala😀
Na as esu prisiziurinti man moteris turi buti tvarkinga visada ,kvepianti maloniai ,kad ir be to pacio spakliaus bet tvarkinga ..o jeigu tvarkinga tada ir grazi 😀 Del striju as nesuku galvos ,ju nepainaikinsi visu tkr ..daug moteru su strijom 😀 Vyras priprastes mano jam dzin o kitu nevilioju 😃
as del svorio buvo bedu tada kiap buvau mazyte,o kaip susirgau skrandzio opa, nuo tada svoris nebeaugo, o tik krito i apacia
Aš niekad nebuvau kažkokia madistė ar labai savim besirūpinanti, ta prasme kiekvienu gramu ar randeliu, tačiau visada turėjau gražią figūrą, o kartais gyvenimas mus pamoko ir dabar su svoriu teks kovoti, kaip kažkada kovojau su liga, kad pastoti 😀 Strijos jau žinau kad mažai įveikiama problema ir nesiruošiu ardytis, svarbu po gimdymo atgauti savas formas, kaip buvau jaunystėj 😀 Juste, motinystė daug ką keičia mumyse, nuleidžia ant žemės, kaip sakai, o po vaikelio gal kaip tik pakylėja, bet į atitinkamą lygmenį 😀
seniau buvau kitoke, kiap db tapau mama biski nusileidau ant zemiau ,seniau fyfa buvau
Juste, retai moteriai nėštumo metu neatsiranda strijų ir dar rečiau tikrai padeda kremai 100%. Aš neperku spec. nuo strijų, naudoju drėkinantį, bet ir ne visada, kai prisimenu 😃 Nepergyvenu dėl strijų, nes jų turiu nuo mažų dienų dėl spartaus augimo 😀 Nedirbu modelio darbo, vaikinų ir vyrų dėmesiu niekada nesikundžiau ir jiems mažiausiai rūpi strijos, nebent pati sau moteris kelia per aukštus reikalavimus 😀