Naktibaldos

24. Apr, 11:22

Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...

28. Apr 2012, 13:11

labuka juste kokie skausmai???ka praleidau?

28. Apr 2012, 13:00

mamukai, kaip ir sakiau , norvegijoj nera tokie kaip lietuvoj daktarai , nueini kelius kartus, patikrina ir viskas, geguzio 7 maunu i Lietuva pas savo daktara, sako ziurek ,ar beskaudes, geriau nesimyleti...

28. Apr 2012, 12:46

Silvijana na mano mazoji labai judri po pasimylejimo buna ,visam pilve raitosi i visas puses 😃 Juste buvai anksciau bet ne dabar.Jau vien kad tepliojo tau anksciau turi labai prisiziureti.Per normalu nestuma negli buti jokiu skausmu ,tempimas nugaros skausmas taipbet pilvo negali skaudeti.

28. Apr 2012, 12:36

atsigulusi pilvo apacia minksta yra... gal taip paskauda ir tiek ...

28. Apr 2012, 12:31

mamukai, cia kaip buvo blogai , kaip pradejo templiotis , buvom norvegijoj ligoninei, sake viskas gerai, svoris auga, vaikelis sveikas... tik liepe daugiau guleti lovoj...

28. Apr 2012, 12:02

Sveikos 😀 Juste, nėra gerai skausmai, kurie nepraeina per kuį laiką, o tuo labiau neleidžia užmigti, turiu omeny pilvo. Aš tai ką tik pasigaminau šaltibarščių 😀 Mamukas, būdinga nėščiosioms kraujo tekėjimas iš nosies, nieko čia tokio, svarbu po to gerai jautiesi. Man vakar gimda kietėjo ir raisčiai tempėsi po pasimylėjimo, tai įtariu, kažkas ne taip ... Aišku, praėjo, bet reiks paklaust gyd., kažkaip nemalonu, kai pajunti akmenį pilve po sekso ...

28. Apr 2012, 11:52

Siaip atsigulk ant nugaros ir pasitikrink,paspaudyk pilva ,pilvo apacia kietas ar minkstas pilvas.. tikatsigulus nes atsistojus daznai buna kietas.

28. Apr 2012, 11:51

Pasiskambink-atsarga gedos nedaro. O siaip nuo gimdos ne pilvo ( ne taip parasius buvau) kietejimo kadangi norvegijoje esi gerk daug vandens ir gulek .Vanduo tokiu atveju kaip vaistas. O Norvegijoje nesilankai pas nieka?

28. Apr 2012, 11:46

o deive , tai einu pasiskambinti

28. Apr 2012, 11:41

Tai galiu pasakyti skambinkis savo ginei ar ten norvegijoje kazkur keliauk .. nes tau pagal pozymius tas pats kas man buvo 19 sav .. nuo per didelio laktymoman pradejo apsitraukineti pilvas .Nennoriu gazdint bet tai gali sukelti persileidima.. as gulejau ligonineje tada vaistus geriau .Nes man dar neskaudejo bet sunku buvo labai tai sest tai gult atsigulus irgi .. atrode lyg akmuo pilve.O gine pasake jeigu skausmas kaip per menesines ,sunkus pilvas visada reike kreiptispas gine.

28. Apr 2012, 11:37

daugiau buna kaip ii lova atsiguli .. toks nuovargis pilvo apaciai

28. Apr 2012, 11:34

panasei kaip per menesines , buna sunkei pilvo apacei,

28. Apr 2012, 11:28

Nu tempa turi sumazinti per pus .Jeigu nepailsi kiek reike tavo organizmui gali buti kad pilvukas apsitraukineja todel tau skauda toks skausmas kaip per menesines?? Nesunku pilvo apacioje ?

28. Apr 2012, 11:07

labas mamukai, vakar atsiguliau i lova, galvoju reikia eiti ankciau miegoti ,uzmigau kokias 20 pamiegojau , pradejo durti pilvo apacia ... ir atsikeliau , ir kas 10min, nestiprus skausmai ...nezinau kas cia buvo, eisu daktaruj paskambinti i Lietuva...o db kazkaip viskas gerai... gal perdaug judu per dienas..

28. Apr 2012, 10:58

sveikos ''naktibaldos'' 😃 As tai vakar pas mociute rugstyniu prisiskyniau ,svogunu laisku zieminiu ,.. tai snd virsiu rugstyniu sriuba 😃 vakar uzmigau su kraujo begimu is nosies bet tik is vienos puses 😃 Nesupratau kodel cia tas spaudimas sukilo begulint .. o snd 2 gryzta vyras is darbo iki to eisiu maudytis t.t. ir bus matyt ka sumislysim ..gal pas senelius saslu kept varysim nes kazka minejo kad giminiu gali atvaziuot gal taip kur pakeliausim..bet namie nesedesim kaip toks oras puikus.JUSTE- nuo ko tau ta pilva skauda??gal uzvalgei kanors vidurius suko ..

28. Apr 2012, 10:57

tiku, as irgi miego noriu , visa nakti negalejau pamiegoti normaliai...

28. Apr 2012, 10:49

gal nueis pamiegoti, ir tu pamegosi trumpam😀

28. Apr 2012, 10:38

kaip migojei? kokie planai siandienos?😀

28. Apr 2012, 10:15

labas mamytes😀

28. Apr 2012, 09:29

labas pilvo apacia labai dure

28. Apr 2012, 08:55

Sveikutes😉 mano mazius snd visa nakti ismiegojo! Atsibudo tik puse 8!😉) o uzmifo 10 vakare😉) negalejau patiket ryte atsikelus😃 kas juste per skausmai?

28. Apr 2012, 00:48

sveikute, bandziau uzmigti, bet negaliu, skausmai neleidzia, o tu dar nemiegi?

28. Apr 2012, 00:24

nu sveikos naktibaldos jau miegat?

27. Apr 2012, 19:58

Mane tai mama anksciau temdavosi grybauti i miska, grybaut man tai nepatinka, nieko as nerandu 😃

27. Apr 2012, 19:45

As irgi beveik viska valgau, tik grybu ziauriai nemegau, negaledawau nei kvapa uzuost, o kaip nescia buwau belenkaip uzsimaniau grybu, ir dabar walgau ir skanu labai 😃

27. Apr 2012, 19:39

Astripaprika as ko nemegstu irgi negamnciau 😃 Pvz silkiniu cepelinu na tu netikru irgi vadinamu 😃 ir gyvenime sakiau nedarysiu o vyras dar ir kaipmegsta .. sakiau jeigu nori prasykis mama tavo tegul tau juos verda man neskanus jie pinas burnoj..ar tai cia skanu 😃 Juste poniska o ne puoniska ..tokio zodzio nera 😃 .. nu kiekvienas savaip ..kam kas patinka kam kas ne..As viska valgau.

27. Apr 2012, 19:31

Meilė brangesnė už turtus: ji deimantas, kurio net karaliai negali nusipirkti; ji - visas pasaulis, nors ją galima apkabinti abiem rankom.

27. Apr 2012, 18:35

as irgi visada ziuriu i internete ,

27. Apr 2012, 18:25

Sveikos, kokie gražūs vaikiukai mamyčių 😀 Mano bus tokia pati dama 😀 Mamuk, aš į kotletus dedu pakepintų morkų su svogūnais, tikrai skonis kitoks 😀 Anądien kepiau kotletus su sūrių, čia kaip įdaras buvo į paprastus kotletus, man nepatiko, tačiau visiems labai patiko 😀 Juste, aš po šiai dienai atrodo jau moku gaminti, bet vis kažką naujo noriu ir žiūriu iš lapelių ilgai 😀

27. Apr 2012, 18:15

Zinuok esu labai puoniska ant maisto, nukas kad esu is 8 vaiku..as net nevalgau nei mesos nei silkes nei zuvies daugumo ko nevalgau