Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
nenaudoju ,tik arbata paprasta , 38 ir 5
O kokius vaistus naudoji? Kokia temperatūra?
silvijana ,zinau ta dalyka, jug daktarei skambinau ,sake ryt ateiti.
Nu bent jau kai man buvo kažkas prie gripo, tai neprisėdau prie pc. Šiaip gripą nustato tik gyd., esant gripui labai aukšta temperatūra ir kaulų laužymas, raumenų skausmas pagrindiniai simptomai. Tau peršalimas greičiausiai tik. Kadangi esi nėščia, tai kuo greičiau pas gyd., o ne ryt, nes iki 12 sav. tokios ligos gali baigtis persileidimu ar nėštumo nesivystumu.
sausas kosulys ,temperatura, galva skauda .
O tau gripą nustatė gyd., kokie simptomai?
aisku ,as i darba neiseijau nes susirgau gripu ,ryt pas daktare ,gali paguldyti i ligonine☹
Sekasi gerai, tik nesmagu, kad neina išeiti į lauką, per daug sniego ☹ Dukrytė vartosi ant kilimo, tai aš čia užsukau 😀
sveikos mamos ,kaip besiseka? ka veikiant?😀
naktibaldos atsigavo 😀
nesakiau is skuodo raj
Kybartų, Vilkaviškio raj. O tu kur gyveni? Gal ir sakei, bet nepamenu jau 😃
kokio
kokio
isko miesto esat?
Dabar dar po internetą klaidžioju, ieškau dukrytei bodžiukų, gyvenu mažam mieste ir čia nieko tinkamo neradau, tai žiūriu kas gero internete.
tiku tavim ,tai ka veiki?
Taip, tik sunkoka nešioti jau 😃
silvijana tai fainei tau toke auginti 😀
ecb, mano dukrytė auga labai šauniai, tikra dručkutė - 4 mėn. svėrė 8200 g., ūgis 68 cm., mums dabar jau 4 mėn. ir 1 sav. 😀 Labai rami mano dukrytė, naktys ramios beveik nuo gimimo, išmiega kiaurą naktį ir esu dėl to labai laiminga 😀
redakcija@mamyciuklubas.lt
gal galite parasyti adresa kur cia jiem rasyti i ta el.pasta kad istrintu anketa.aciu
taip ,bet pirma karta pamaciau dvi linijos nepatikejau ,ir iskart skambinau savo daktarei ,bet kita diena mane prieme ,nereikejo laukti eiles ,ir pasake esi tikrai pastojei , ir sekmes nesioti sita mazyli .😀 kaip tavo dukryte auga ?😀
Bet matai pastojai 😀
sake man tipo bus sunkei pastoti ,nes gimda labai zema yra,ir organizmas sunkei priims svetimkunius.
O tai ką blogo pasakė?
taip ,ziurejo tikrino nieko gero nepasake.
O kreipėtės į medikus?
nejo pastoti ,kiek nervu buvo ,kiek asaru, galvojom kad jau nebeturesim vilties pastoti .
Nėjo jums ilgai pastoti ar kas? Mes irgi ilgai laukėm, prieš 3,5 m. buvau pastojusi, bet nesivystė, o po to pastojau tik užpernai gruodį po ilgų gydymų.