Naktibaldos

24. Apr, 11:22

Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...

27. Apr 2012, 12:19

As tai irgi uz zydras tik akis 😃 Man jos belenkokio grazumo 😃 Mano irgi tokios melynos, lyg pilksvos, bet toli grazu ne zydros ;D

27. Apr 2012, 12:19

bet ziuriu sita tema veikia ne nakty labiau o diena 😃😃

27. Apr 2012, 12:16

mamukai, pastebejau,😀

27. Apr 2012, 12:13

Juste deje man tik 19 😃 O cia del iskalbos tai as neturiu savo bendraamziu draugiu visos vyresnes tai ir iskalba mano kitokia negu kaip kuriu mano amziau merginu . O ir pagal isvaizda sendina visad duoda daugiau negu yra .. Jovita mano vyrui grazu dideles zydros akys ,o man ne ,man va rudos 😃 Tai ir kivircinames 😃

27. Apr 2012, 12:07

😃D Karves akys 😃 As visada pavydejau kas turi dideles akis ! 😀 Pas mane nera mazos, bet nera ir tokios dyyydeles 😀 Belenkaip grazu dideles , o jeigu dar zydros, tai iswis pasaka 😃

27. Apr 2012, 12:06

mamukai, as tau duociau 24 metuss, nes tu taip parasai ,patyliu...😃

27. Apr 2012, 12:03

Va sita mergyte man grazi .. 😃 Jau matosi kad tokia damute ..pirmoje nuotraukoje lupas paputus 😃 O ir matosi is tolo jau juodos ilgos blakstienos .. o ne taip kaip pas mano drauges vaikas ..nu nera tu blakstienu ir atrodo duok su pagaliu per galva jos vistiek yra pagal ja ir vsio 😃
As noriu kad mano mazosios akys butu kaip karves 😃 taip negraziai nuskambejo zodis ''karve '' nu bet tkr ..jug dideles buna israiskingos labai 😃 o ir blakstienos kokiooooos 😃 as esu sulaukusi komplimento is tokio vyro senyvo amziaus ..'' tavo akys tokios grazios... kaip karves'' 😃 tai buvo man ispradziu kaip izeidimas bet paskui supratau kad tkr karves akys grazios 😃😃

27. Apr 2012, 11:59

astripaprika, nera uz ka😀, tokios didelios akis, 😀

27. Apr 2012, 11:50

astripaprika koki grazi mergyte tavo 😉) Mano kaip gime priduses, ji renimawo, tai iswis melynas buwo, sutines, bet wistiek jau tada buvo pats graziausias 😀 O del blakstienu tai ir maniskis neturejo ilgokai, db jau ilgokos, o jo antakiai swiesus bus, tai dar beweik nesimato antakiu, tik konturai 😃

27. Apr 2012, 11:47

astripaprika , maciau tavo mergyte, ziaurei grazi panale😀

27. Apr 2012, 11:44

nu mamytes daug priraset, Jovita tavo leliukas yra biski tamsus, as irgi labai panasi i mama esu ,😀

27. Apr 2012, 11:43

Nu tete tai stambokas 😃 dar visas veidas man sutines buvo, tai is tu bruozu ir buvau musiau panasi 😃

27. Apr 2012, 11:33

Sveika Juste ,Jovita tai gal pastambejai nestumo metu ir tetis is stambesniu vyru del to? 😃

27. Apr 2012, 11:16

😃 As kaip viena bunu tai paieskau kokiu nuotrauku senu 😃 Kazkada draugas rado tas nuotraukas pas mane, tai biski gedos apturejau 😃 As tai grynai i mama labai panasi, tiek tokia pat sukuosena musu , dabar jau ir abieju juodi plaukai, nu zodziu labai panasi 😀 Tik kaip nescia buvau kazkas sako dabar grynas tete esi, nors man taip tai tikrai neatrode 😃

27. Apr 2012, 11:10

labas mamytes..

27. Apr 2012, 11:08

Oi is tu nuotrauku tai tikrai prisijuokti galima senu ..jau kaikuriu geriau net nerasti 😃
nu kaip nepanasus-panasus. Butu mergyte tai tada visi sakytu kad i tave panasi o dbr kaip berniukas tai vistiek vyriska gimine.. dlt sakokad i teveli .As kai buvau lelka taikai budsvau su mama sake katdavo jog i mama panasi kai su teciu sakydavo kad i teti .. taip ir dbr ..
Bunu su mama tai ir girdziu '' jau gryna mamaos kopija'' bunu su teciu tai irgi '' nu jau Rycio kopija '' (tecio vardas) .. tai zinai 😃

27. Apr 2012, 11:01

Man tai kazkaip taip nebuvo, kad isiwaizduociau, taip su draugu pagalvodawom koks kazin bus 😀 Speliodawom kokios akytes bus, plaukai kokie 😀 Bet dabar kaip nerwuoja kaip wisi sako nu jau Dominykas tai visas i tete ! I mane isvis nepanasus ! Ir nerwuoja, as nesiojau 9menesius, as gimdziau ir i mane nei laso nepanasus 😃 😃 Tai daug stiliu pakeitei 😃 As tai kazkaip nekeitinedawau, nu irgi tik buwau fyfa, poto sejp paprastas stilius ir wiskas 😃 Kaip randu kartais kokiu senu foto namie, kaip pasipuosus budawau tai sakes, o tuomet atrodydawa ka tu ka tu kokia as panele jau grazi 😃

27. Apr 2012, 10:54

Tai aisku ,jug kiekvienai mami ipatingai ,graziausias puikiausias nuostabiausias jos mazylis. Pvz as kai lelka buvau kudikis buvau dideliu akiu kaip kukuliai ir placiu zandu tai daug kam patiko ,o mano mamai ne sake kai burbulas istinusi buvau 😃 paskui bjaurusis anciukas kai atejo paauglyste nes buvau ir bangle ir fyfa ir ilgu ir trumpu plauku viska isbandyt reikejo..o jau dbr kaip sakoma skonio reikalas 😃

27. Apr 2012, 10:53

Sakoma kad koki leliuka pasamoneje isivaizduoji - panasus ir gimsta.. Tau taip nebuvo??Kad galisivaizdavai ar ten dideles akys ar zalios akys o gal mazos ausys.. nu vat kazkas.. ir gime panasus i tavo isivaizdavimus??
😃

27. Apr 2012, 10:27

😃😃 apie tas blakstienas tai geras 😃😃 o delto kad kiekwienai savas waikas graziausias tai cia faktas 😀 Ir tavo mergaite kaip gims ziurek sakysi nu bet jau blakstienos, nu bet jau akys kokios 😃D Pas mana maziuka galvoj tokia demike raudona yra, igimta, tai jeigu butu ne mano waikui, tai aisku sakyciau kad nu nelabai grazu ta demele, o dabar kaip mano waikui tai ir demike ta tinka jam 😉) Bet gerai dar kad uzaugs plaukiukai ir nebesimatys 😀

27. Apr 2012, 10:16

Kiekvienai mamai yra graziausias jos vaikas 😀 As tai su vyru viena diena kalbejom.. kadangi as tokio slykstaus charakterio..ir man aplamai maziukai leliukai retai kurie grazus 😃 nu jau tokia esu ... ir vyrui isivaizduokit sakau '' o jeigu musu mazyle bus negrazi ?'' tai tas juoktis pradejo ''nu tu pavarai'' sako ..''jug kiekvienam tevui ir mamai ju vaikai graziausi .... Ir zinokit isitikinau tai .. 😀 Va drauge turi berniukas..ji sako ''jau blakstienos tooookios riestos tooookios ilgos'' as tiesiai sviesiai pasakiau ( o ir trumpos blakstienikes ir sviesios) jog blakstienytes draugyte jo neilgos neprisigalvok pasaku 😃 Tai daugiau jai nk nesakau apie jos mazyli nes ten su ja galejau gincytis iki paryciu jai vistiek ilgos juodos ir riestos 😃

27. Apr 2012, 04:55

Juste,kad nera mano berniukas jau tamsus😉 bet grazus lb😃

27. Apr 2012, 00:46

nu va man jau 11 savaitele prasidejo 😀

26. Apr 2012, 22:46

okey mamukai

26. Apr 2012, 22:27

http://www.aptaclub.lt/?object_id=1097
Katik skaiciau .. idomiai apraso ,Juste pasiskaityk apiepirmaji trimestra

26. Apr 2012, 22:27

Jovita, tavo berniukas toks tamsus yra ir beto grazus😀

26. Apr 2012, 22:21

Nebijok nei bambytes😉 sesutes parodys kaip priziuret,kaip isvalyt😉

26. Apr 2012, 22:12

As jau auklyte dirbu 4 metus, tai man leliuka auginti bus lengva, tik su bambyte bus sunkiau kaip sakiau Jovitai😀

26. Apr 2012, 22:02

oi ne tkr ne ..kaip tik super manau ..praktika kaip ir atlieki 😀 i nauda

26. Apr 2012, 21:49

as dirbu aukle , cia nera blogai as manau 😀