Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Mamukai, o kodėl sakai, kad netinka uogos valgyti maitinant? Aišku, žemuogės tikrai netinka net ir nėštumo metu, tačiau kelios mėlynės tikrai nepakenks, manau 😀
labas rytas mamytes
labu rytu mamukai aš nemegstu išvis degintis nemegstu man nepatinka visiškai tai nesuku sau visiskai del to galvos...
Tai uogauti galima nesciai niekas nedraudzia,kad tik valioji 😃 bet jeigu maitini krutim vaikiuka netinka uogos iskarto jau 😀
Aš uogų tai dar žadu rinkti, jei pavyks prisilenkti 😃
man tai siaip patinka .. bet vistiek jau si vasara nuplauke as jau susitaikiusi su tuo 😃 jokiu uogu net nieko.. 😃 o taip melynes megstu 😃
Na taip, mamuk, aš kai nesu pratusi degintis ir man kaip tolygu bausmė gulėti pliaže, tai aš tik džiaugiuosi, kad bus pasiteisinimas neit į pliažą, ypatingai į kopas prie jūros 😃
Nu as kai gimdysiu birzelio gale arba liepos viduryje tai man nelb aktualu degintis pleze guleti..jau tik istversiu 😃 bet toms kurios pvz yra pratusios degintis ir visa vasara dar nesioti reike leliukus pilvukuose ,tai kita karta buna kad net nesideginus bet ar gamtoj buni ,ir pilvuka apnuogini nes karsta ar pns ..jug visokiu tu situaciju buna 😀
Man pirmiausia sunkiai suvokiama kam vaikščioti nuogu pilvuku, kad reiktų jį tepti? Juk pliaže ir taip nepatartina gulėt, o pavėsy to kremo nereikia 😀 O spec. kremai ir dar nėščiosioms nuo saulės tai gal ne visur ir rasi tokių, bent jau aš niekur nemačiau, nors ir neieškojau, be to ir kainos bus tikrai didelės, tai kaip mamukai sakai, kad gerai ir drėkinantis kremas 😀
As ant galvos nemegstu nieko detis ..turi tokia skrybele papludimio ..bet va i miesta su ja juokingai atrodysiu isejusi 😃
Na taip silvijana istiesu nera gal jie tokie jau ir geri bet manau geriau jais ''apsisaugot''negu gauti tiesioginiu saules spinduliuku i pilvuka 😀 O siaip galima nesitepti specialiais kremais ,uztenka neplona sluoksni uzsitepti drekinamojo kremo ir net gerai neistrynus palikti ,susigers.. uzsideda sluoksnis plonytis siokia tokia apsauga.. nes pvz jug su pudra irgi veidu moterys neidega .. 😃
patinka ir tinka man kepures ...žiema vasara kepures ,skrybeles galiu nešiot😀skarele užsirisus ir galiu turet...
Aš kepurių nemėgstu ir kažko ant galvos, kai nereikia saugotis nuo šalčio, tai nežinau ką reiks sugalvot vasarai 😀 Aš irgi šiandien jau su suknute 😀
pas mane visada kepure ant galvos megstu aš jas😀šiandien su suknute vaikštau...
Mamukas, man kaip tik gyd. sakė niekuo netepti pilvo nuo saulės ir dar gausiai, nes tie visi kremai nuo saulės nieko gero ir nieko naudingo, jei joje mažai arba visai nebūni. O man dėl to ir šiaip gerai, nes degintis nemėgstu, tik tiek, kad vengiu saulutės jau dabar. Aišku, būtinas galvos apdangalas, jei einama į saulę, ypatingai pavojingiausiu metu.
lapkričio 22 d. ,ta diena tureciau😀
O kada tau gimdyt ??
mamukai , taip ir manau kad reikia pamirsti vasara😀
Juste pamirsk sia vasara .. 😀 Apie kokius deginimusis dar kalbi nescia budama.Jug reike slepti bilvuka nuo saules arba istepti gausiai kremu nuo saules jeigu vaziuojama i gamta kazkur.. pasiskaityk internete pilna straipsniu kur parasyta kaip negerai nesciajai saules tiesioginiai spinduliai 😀
va mano pilvukas 11 savaitelu😀
kodel?
pvz as nebegalesiu degintis niekur?
ale dab ta zole pjauna zinai kaip buna...o pas mane alergija iškart😀))
buna visko
svarbiausiiai ,kad nevaikštau isiplikinejus nieko...
uzjauciu saulyte
pas mane snarglys tysta is visu pusiu...ajaj
netaip parasiau ,klaida atsiprasau
pas mane nera labai didelia, pati kalta esu tiek buvo karsta nusivyliau bliuskute , ir tiek tereikejo man
pas mane sloga košmariškai didele...