Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
na va ir neranda skype jos ☹ na gal dar pasirodis cia 😀
laimonda,apgavo ernestos vyra....
ernesta,anastazija ir savo skaipo duomenis buvo parasius,ji sake kad nueina nuo kompo,kad i skaipa siusk,tai manau nusiusk jai ir skaipa savo telefono numeri😉laikykis🌷
kokia cia peda,kas atsitiko?
gaila , kad nesulaukiu anastazijos zinutes.. na kaip sakant kenciantiems dangus 😀 lauksiu lauksiu ir sulaukiu 😀 as kantri, o ypac kai nera iseiciu jokiu... jolantux oooooooooooo kaip as tau pavydziu. zinoma baltai pavydziu... ☹ deje kolkas mums ne pyragai.. bet su lyg kiekvienu sunkumu, mes tampame stipresni 😀 as tikiu kad lazda turi du galus.. uz gera -geru ir atvirksciai .. istiesu db galvoju, ar cia tik nebuvo taip jog ta moteris kur gyvena tiesiog kakzkas is to namo (kambario) issikrauste ir savininkai namo paprase surasti kas galetu gyventi, nes jei ne dalins i didesne suma nuoma ir reikes visiems moketi uz tuscia kambari... irt jinai pasikviete deivi nors nebuvo jokiu darbu jokiu nieko.. na db yra jau kaip yra.. tikiu kad yra dar geru zmoniu, kurie kiap nors pagelbes.. o gal ir atsiras kurie priims. pades ir supras.. zinau kad cia svajuko drambliones, bet tikriausiai jei ne svajones mirciau...
na tikrai ernesta, siaubas kažkoks, laikykis ir tikėk kad viskas bus gerai😀na šiuo atžvilgiu man ramiau nes vyras tikrai turės darbo, nesvarbu, kad mūsų draugai garantavo 100% kad gali grįžti, aš pati dar pasiskambinau bosams ir šie patvirtino jog tai tiesa ir jie laukia jo , o ir mane priimtų jei norėčiau. Anastazija šaunuolė, kad daugiau būtų tokių nesavanaudiškų žmonių🌷
o gal ir mes jei likimas leis kada susitikti 😀 🌷
stelpa tiktai, kad gyventi butu smagiau, geriau.. aciu tau uz gera sirdute ! tikiuosi tau Dievulis atlygins uz tavo geruma 🌷
labai geras zmogus anastazija esi,kad daugiau tokiu kaip tu but ir gyvent butu smagiau🌷
anastazija aciu tau labai labai taip zinok db pravirkau kad yra nepazystamu zmoniu kurie istiesia pagalbos ranka ...mano numeriukas 860611502.. jetus aciu tau sirdingai aciu... stelpa mes taip pat kai gyvenome arijoje pasikvierteme draugus is LT ir padejau jiems darbus rasti. mes kadangi nuomavomes nama tai skyreme jiems kambari,, ir pasakem kad sumokesit tada kada turesit.. ir spekit akip atsitiko... ogi jie uzsidirbo pinigeliu ir isejo kitur gyventi nepasake nei aciu nei ka.. va buvo tada lb lb skaudu.. anastazija o kokiu budu ten reikia ukeliauti.. ar sms papasakosi jei ka? 😀
arba as dabar nueinu nuo kompo, parasyk man i skype anastaijarein
ernesta kur dingai???rasyk greiciau anastazijai savo telefona,aisku i asmenini jai imesk,kad nematytu cia😉
nieko nesuprantu,prie mano slapyvardzio atsirado zvaigzdute,ka cia reiskia?
na va,ernesta,ziurek gal ir prades zmones istiest tavo vyrui pagalbos ranka,duok dieve,kad jums pasisektu ir viskas susitvarkytu,kad sutiktu tavo vyras daug geru zmoniu ten,kurie jam isties pagalbos ranka😀
parasyk avo numeri as tau atsiusiu tos darbovietes numeri, sake priema ir iskart ta pacia diena ima i darba
visokiu zmoniu yra,vat musu seimos draugai atsiveze kitus draugus is lt,na issikviete juos,jie turi dukryte5metu,tai jiems ir busta parupino,kol neturejo gyveno pas juos r ten aitinosi,nu viska zodziu,darbus abiem parupino,baldus,indus,net masina,nu zodziu viska del ju padare,o jie net padekot uz tai nemoka ir negrazina skolos musu draugams.o jie viska dare del ju,viska parupino,gi turi darbus,gauna algas viska,bet....zodziu zmones be padekos visai,nesupranta kad jiems irgi reikia pinigeliu,augina dvynukus,maziukai dar
kaukciau ir as,ssiverk,palengves truputi,tik aisku kad nematytu vaikelis asaru tavo.visada tikejau tuo posakiu kad svetimas labiau stengsis ir pades nei savas,artimas.....na baisu zinok...kas darosi...kam kviest zmogu jei nesiruosi jam padet,vat sito niekaip negaliu suprast..
mano mama gyvena 180 myliu nuo londono, dirba fabrike, jei nori as paklausiu jos ar yra laisvu vietu pas juos?
jis londone (2 zonoj) walthamstow;e.. as ji palaikau kiek imanydama... ir jis zino kad mes cia jo visi laukiam.. jis zino kad kad mes ji mylim, ir kad ji palaikom.. zinau kad sunku "prasimusti", bet norejosi pabandyti.. ir tikrai nesitikejom kad bus toks isbandymas, norint geriau gyenti.. jis ne del saves isvaziavo, o del musu.... ech.. noriu kad jis butu sale.. noriu apkabinti ir paguosti... bet deja to negaliu... jei tik buciau sale jo... as zinau kad jis gris tada kai visai nusivarys nuo koju... nes stengsis is paskutiniuju kad tik butu geriau.. aciu mamytes, kad mane suprantat ir palaikot.. gera kad yra cia tokiu mamyciu kuriom galima issipasakoti.. nes taip noriu kaukti.. kad nzn...
tau taip pat reikia geru zmoniu palaikymo ernesta,nes tu irgi gali paluzt,stengis stumt salin blogas mintis ir galvok tik apie pacius geriausius dalykus.as visdelto tikiuosi kad viskas susitvarkys ir bus gerai,nenusimink😉
truksta net zodziu,pritariu mergaitei6,kad dabar tu turi kiek imanydama palaikt savo vyra,ir jei niekas jam negales padet tikrai tada geriau gryst namo pas seima kuri laukia jo ir isgyvena drauge,na bet reikia tiketis kad atsiras zmoniu kurie pades jam ten.dabar visur situacija yra prasta,meluoja tie kurie sako jog super gerus pinigus galima uzdirbt ir taip toliau,galima ir uzdirba bet tik tie kurie yra jau senai isitvirtine ir gyvena svetimoj salinaujai atvykusiems dabar yra labai sunku prasimust kelia i gera gyvenima☹,sakau taip,nes pati uzsieni gyvenu ir matau kaip sunku zmonems naujai atvykusiems prasimust, dar tuo labiau kad dabar grieztai reikalauja kalbos,jei nemoki ju,tai tada anglu
labas😀 o kuriam jis mieste?
aciu mergait 🌷 zinau kad butu geriausia kad jis griztu, bet jis tame darbe kad ir kaip sunku stengiasi kaip imanydamas.. kad bent as buciau sale, galeciau ji palaikyti... man liudna kad svetimi zmones turi daugiau uzuojautos nei savi... kaip noreciau kad jis man paskambinu ir pasakytu kokiu nors geru ziniu... bet zinau kad taip nebus... ech...
aciu stelpa uz gerus ir grazius zodzius.. tai va buna visokiu zmoniu... mano vyras lb geras ir ramus.. negeria, sako tam name kuriame gyvena kiekviena savaitgali geria... o ta moteris sake kad nelb geriantys gyvena tam name... buvom airijoje kazkada tai jetus nebuvo taip baisu, gal del to kad kartu buvom,, jis mane palaike as ji... noreciau kad griztu i lt,, bet jis pats sako ka jam cia reiktu daryt... nei darbo nieko.. o va i airija nebetutime pas ka vaziuoti... sakau nu niekada nemaniau kad taip gali buti niekada...
tikrai nekokia situacij,taip jau buna,kai isvyksti i svetima saly.bet va,kai savas pakisa koja,tai tada isvis nebera net kur dingti.reikia tiketi,kad viskas susitvarkys.manau tavo vyrui reikia dabar paramos,is tavo puses.nuramink ji kiek gali.o jei matysit,kad ten nieko nesigauna,manau geriau namo vykti.lietuvoje vis daugiau artimuju,kurie galetu padeti.stiprybes jums tikrai😀
tai va ta moteris sake kad jei pinigeliu neturesi tai paskolinsiu ant tos nuomos ir t.t... o va kas gavosi.. man sunku nes jam sunku.... jis ten vienui vienas,... visur ieskau man galesianciu pagelbeti, bet nelabai randu ☹(((((((((((((((
sveika ernesta,labai suprantu tave ir tikrai uzjauciu🤗,eh,kad buciau as anglijoj tikrai kaip nors stengciaus padet.kokiu tik nebuna zmoniu,kaip sitaip gali elgtis su zmogum kuris nesenai atvykes i svetima jam sali,baisu!!!as turbut buciau isprotejus jei man taip butu nutike kai atvykau i uzsieni...laikykites,gal atsiras geru zmoniu-lietuviu gyvenanciu ten pat ir pades jusu vyrui atsistot ant koju ir viska susitvarkyt,nuosirdziai to linkiu😀
na tiesiog... isvaziavo atrodo pas patikima zmogu. jis nuo vaikystes ja pazinojo ( tai moteriai db apir 60 metu) taresi nuo senai kad va jinai ras tadaba tada deivis nuvaziuos ten... laukem laukem ir pagaliau sulaukem kada jinai ji pakviete.. snd ryte deivis paskambino tai papasakojo toookiu dalyku, kad as likau be zado... pasake kad kai tik nuvyko dave laikrasti mazdau va darbai skambink ir kalbek ( nors pries tai sake kad yra darbas).. veliau sakau na ar dokumentus tvarkaisi jau, tai sako ne nesitvarkau nes ta moteris nieko nepadeda, o jis vienas nezino nei kur eit nei ka sakyt... galiausiai rado kazkoki zmogu kuris iesko darbus.. sumokejo atrodo 200 svaru.. ir rado darba masinu plovykloje.. maniau va bus nesunkus darbas lyg ir atlyginima normalu zadejo 50 svaru i diena... bet tiktai kad pradzioj teks dirbti visa savaite be iseiginiu... po 8 valandas i diena.. nuejo jis i pokalbi, liepe kita diena jau i darba ateiti... negana to nuo namu iki darbo pusantros valandos kelio su autobusu beroc, bet tenka dirbti 12 valandu per diena ir moka ne 50svaru o 35 i diena... liudniausia tas kad nei jis pailsi nei ka isvaziuoja is namu apie 6 valanda (tai keltis gal kokia 5 reikia) ir grizta apie 23-24val... ir db man taip sunku kad as ne sale jo, kad niekuo padeti negaliu.. deimante gi matei mano vyra, jis ne toks, kad kazko kazka prasytu.. va ryt terminas reik uz kambari susimoketi, kuriame sake telpa vos viengule lova.. 80 svaru , o pinigeliu nera.. as dar tai moteriai sakau kai deivis nebuvo isvykes bet tai ar tikrai jus jam padesit.. sako nepergyvenk jis neprapuls.. bet... dieve db net negaliu nzn kur lysti ir ka daryti.. prasyneju visu kad tik gyvena anglijoje kad kuo padet galetu.. bet zinok kiekvienas db ziuri saves... atsirado viena mamyte kuri nesididziuoja ir padeda nors tuo kuo gali... sunku lb kai va taip va nuvylia ne svetimi zmones... o maniau viskas bus gerai...
tikrai niekas cia nelys,kam neidomu ir kas nesupranta taves.
o tai kas vyrui nutiko?