Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
as cia 😀 aci Giedre kad parasei 😀 jau susiskambinau su Anastazija 😀 vajej negaliu patiketi kad jau viskas gerai 😀 🎉 turetu savaitgali jau vykti pas Anastazijos mama 😀
siuo atveju pritariu raimondai, ne tik draugai iskiriazmones bet ir prasidedantis begalis pavydas, kodel nepakele kodel neatrase... as galvojau ir vyra isleisti bet jis pats vienas vaziuoti nenorejo, nes zino kad as pavysi ir jis pavydius ir is tonieko negro nesigaus 😀
ernesta!!!!!!!!!!kur dingai???????kuku??????????iesko taves,manau cia svarbu!!!!!!
Ernesta labas. manes Anaztasija prase kad tau perduociau kad pasiskambintumet jos mamai ir parasytum zinute paciai Anaztasijai. ar turi jos tel nr?
NEZINAU,as kogero ir pati nagais ragais kabinciausi,ieskociau pati darbo iseities,bet veino vyro ilgam laikui nepaleisciau..sakysit pasitikejimas svarbu ,nu ir ka,kad pasitikit,ar nuo to keicia ka,tik paciai ramiau..turiu begale patirties ir pazinciu kuriem taip buvo ir zinau,kad ne laikas iskiria poras o nauji draugai ir tt
na tikrai,kad daug ☹
Zivile maniskis tik kita vasara gris, o spali mes keliausime pas ji... dar daug laiko laikti liko ☹(( dziaugiuosi kad susitaiket !! 🌷
Mano vyras irgi i Danija isvaziavo 😀 bet susitaikiau su tuo.. galbut todel,kad pacios uz menesio pas ji vaziuosime.. O kuriam laikui tavasis isvaziavo? 😀
tai nors tiek gerai,kad geru ziniu is vyro puses turi😉pas mane viskas ok,tris dienas gamtoj praleidom,nes vakar irgi nedarbo diena cia buvo,tai taip faina,lauke orelis pasakiskas,karsta,dziaugiames kad nors vejelis papucia😀vyras darbe,dicke sulje,maziuke pokaituka miega tai as vis dar cia😀
maziukas pas mane ramus.. nuo pat gimimo jis toks, su juo vargo nera 😀 o kas liecia vyra, tai va siom dienom turi keliauti i anastazijos pasiulita vieta 😀 na siandiena oras tai padiek Dieve ☹(( kaip jus laikotes? kaip tavo seimynele?
kaip tau sekasi su maziuku ernesta?kaip tavo vyrui,pagerjo situacija?savaitgali nebuvo kada prisest,nes visa laika praleidom gamtoj,orai pasakiski😀o vat sita temike kol radau,tai o vargeli........
oj ne negeriu as.. fui fui fui 😀
tai as ne apier alkoholi pagalvojau, o apie vaistus 😃 alkoholio pilni namai 😃
jopi reiktu ko nors pagerti, bet va beda nieko ner namie 😃
deimante tai jau tikrai 😀 tokia db "lengva" jauciuosi 😀 bet va nuo nervu taaaaaaip baisiai akis tvinkcioja ☹ net nzn ka daryti...
na taip tiesa pasakius jau gerai 😀 ANASTAZIJA nuostabus zmogutis. sita mamyte labai padejo... dziaugiuosi kad atirado jinai mano sitame juodame laikotarpyje 😀
index mano vyras i komandiruotes vazinbejo, tai stogas vazevo is ilgesio 😃DDDDDDDD
tai jau turbūt kad ernestai viskas gerai😀
😃
Na, kaip sekasi ernesta?ar liudesys dingo?😀 gal jau geresnes nuotaikos?
Na žiūriu per savaitgalį nuotaikos nepablogėjo😀 ernesta, kaip tavo vyrui sekasi, gal jau į kitą darbelį išvyko😉
aciu deimante uz palaikyma. ir visom kitom mamytem aciu dideliausias 🌷
as tai noriu kad vyras butu sale manes... ☹ lb man truksta vyro☹ noriu visada kad jis sale butu.. mes per 5 metus ilgai nesimatem tik tada kai gimdziau...
O as norec kad vyras kkion komandiruoten isvaziuot 😃
na as neplanuoju ir tikrai nesigautu😀dar 4metus esu rami😀
tai ka dar blevyzgojat?
manau,as irgi noreciau tris turet,bet dabar reik luktelt.ta situacija visur tokia neaiski,tai nenoriu skubet
vau,tai faina,sveikinu😉
oi ne,tik ne dabar,gal veliau,bet abejoju,jau metai nebe tie bus,na nezinau,nespjaunu dar i vandeni,ziuresim😀o tu kiek augini,irgi du?poryte gal?
ne,dvi as auginu panikes😀