Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
dovilee anglijoj deja ☹
laimonda o jei pasakyciau slapyvardi SAVANYET??? na manau db tikrai visi suprantate del ko atsiprasau ☹
ernesta kas buvo,del ko taip sakai?
neturiu laiko viska skaityt, ernesta o kur tavo vyras?
stelpa zinok tam ka negero pasakiau zino del ko 😀 na kaip ir sakiau esu degtuke.. na bet is klaidu mokomes ar ne taip? 😀 is sitos klaidos pasimokiau visam gyvenimui.. ir Elgsios su zmonem taip-kaip noriu kad su manimi elgtusi 😀 va 😀 🌷
as ir nesupratau
nors skaitydama nelbai suprantu kodel ernesta cia atsipraso???
nieko,is gyvenimo pamoku mokomes visgi😉
as istiesu irgi tokia esu, galeciau jei reiktu draugui, ar nepazystamam atiduoti paskutini duonos kasneli.. zinau kad cia mane zino tik kaip bloga, besikoliojancia intrigante ☹(( sorry tokia gyevnime neesu.. tiesiog esu degtukas, mano temperamentas gal toks... karsto kraujo as... ir karstakose.. va... blemba kaip gera sirdy kad cia tiek mamyciu mane suprantanciu.. tiesa pasakius db galvoju ir labai gailiuosi kad cia tokiu belenkokiu nesamoniu buvo ivyke... juk niekada nezinai is ko tau gali prireikti pagalbos... tikrai db jau man geda is visos sirdies ☹ (blush)
deimante tai taip.. tikrai uz gera geru 😀 kazkaip nuotaika truputeli paliko.. nepyk deimante kas ten kakada buvo, kaip ir sakiau sirdyje buvai, esi ir busi man nuostabus zmogeliukas!!!!
na as irgi,man negaila,vyras dabar sako,vat buvo beda mum,ir matei,niekas neistiese tau pagalbos rankoszodziu kapstykis kaip nori,o as pries tai labai padejau tiems zmonems,nieko nepadarysi,yra kaip yra,visokiu zmoniu yra...o vat as taipogi gerasirde-atlapasirde esu
as kazkaip ir is tokiu,kad jei reiktu galeciau ir nakti keltis padet,yra ir buve taip..
jo,tikrai,ANASTAZIJA verta paciu graziausiu zodeliu🌷
dziaugiuosi kartu su jumis,tikekimes viskas bus gerai😀mano vyras po mergeles zenklu yra,irgi geras labai
negaliu patiketi , kad anastazija toks nuostabiai nuostabus zmogus,.,. kazkaip db lengviau jauciuosi, kai atsirado viltis padeti deividui.. aciu tau 🌷
as irgi liute tai as irgi gera😃
aciu privalau laikytis... Majukas gi jaucia viska... ojoj... na ieskau dargal atsiras kas gales pagelbeti😀
Laikykis ernesta, tikrai viskas bus gerai😀
maniskis liepos 24 d... as taip pat turiu broli dvyni.. tai mes emmm panasaus budo esam,.. nagli tokie.. bet tuo paciu ir draugiski 😀
Rugpjūčio 7, o kada taviškio? beja mano vyras turi sesę dvynę tai ji visiška jo priešingybė aš sakau turėjo būt atvirkščiai😃
ech kokie tie isbandymai... na kaip nors.. zinau kad yra geru zmoniu... deimante aciu tau uz rupesteli... 🌷 va matai jolantux.. o istikruju liutai gi karaliai... bet va matai.. pasirodo liutu yra ir ramuteliu 😀 o kada jo gimimo diena?
mano kaip ir ernestos liūtas, o aš va grynakraujis avinas😃
Na nieko ernesta isbandymai siunciami tik stipriems 😀
maniskis liutas.. tai jam nebudinga, bet labai ramus.. deimante mate koks jis yra... as taip pat nevynioju zodziu, bet va gal cia per mane dievulis ji baidzia del ko nors ... ☹ uzuodziu jo kvepalus spintoje, tai taip noriu kaukti is sielvarto niekas neisivaizduoja ...
jolantux,o po kokiu zenklu vyras gimes?
ernesta, aš čia ne į temą paklausiu, tavo vyras po kokiu ženklu gimęs. Nes maniškis irgi gerietis, geriau patylės, bet niekam neatsakys, jei nesiūlo pats nepaprašys😀 tai ir naudojasi kas tik gali, gėda sakyti, bet ir patys artimiausi☹ aš va aršesnė nevynioju žodžių į vatą, jei man kas nepatinka taip ir sakau.
na tikiuosi labai labai 😀
tai cia greiciausiai,na bet gal dar uzsuks i MK ir ieis i sia temele😀
aš manau, kad anastazija nevisai tiksliai užrašė savo skypo duomenis, gal kokią raidę praleido, jei jau skypas neranda
na tikekimes kad pasirodys😀