Mylimojo niekas neatstos :(

15. May, 06:43

Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...

21. May 2010, 16:37

istikruju tegu saiposi, man vienodai rodo bent db... visa diena siandien asaru pakalne.. taaip noriu buti sale deivio, kad niekas net isivaizduoti negali... ☹

21. May 2010, 16:32

O kad butu taip paprasta ☹(( ai nzn net kur pasideti... ☹((( siaip labai blogai,, zinai sunku tai kad as cia viena o deivis (vyras) ten... o dar ir sunku kad jam blogai.. nzn gal vel kas sakys va cia pasakojuos.. tiesiog cia galiu pasipasakoti.. nenoriu draugam apie tai nieko sakyti... tiesiog... nuo 6 ryto buvau kazkokia nerami,,,, pasirodo nebereikalo....

21. May 2010, 16:29

labas ernesta,na tai ko dabar be nuotaikos.manau siandiena nekokia diena☹ nenuliusk labai.susikambink su vyru,pamatysi nuotaika pakils😀

21. May 2010, 16:25

Maniau kad kuo toliau tuo bus lengviau, bet klydau ... db tokia situacija kad net nzn kur pasideti... vietos sau nerandu...

19. May 2010, 14:57

aciu mamytes 😀 ne nenukabinu, zinau kad jis ten del musu seimos geroves, juk nieko nepakeisiu... ne baliavot isvaziavo, o dirbti 😀 tai va mamytes. 😀 jolantux viskas ir tau bus gerai. pradzia sunki... po to pamazele vis lengviau ir lengviau.. geraikad turiu maza mazuliuka, tai jis prablasko per dienas.. vakare liudna pasidaro, tai paemu kokia knyga paskaityti 😀

19. May 2010, 08:35

na oras pas mus kol kas geras, nežinia kaip bus vėliau nes ir vakar dieną saulė žeme ritinėjosi, o vakare uraganai prasidėjo😀 Na o nuotaikos tai bandom susitaikyt, kad po mėnesiuko busiu viena su vaikais ir vis galvoju ar jau šiais metais išvažiuoti, ar dar palaukti šiek tiek😀

19. May 2010, 08:27

Na kol kas tik katik prabudus, tai ir su tuotaikom bus matyt 😀 siaip gerai 😀 aciu kad teirauies 😀 😉 🌷 kaip jusiskes nuotaikytes? kaip orelis pas jus?

19. May 2010, 08:23

Labas rytas, na kaip šiandien nuotaikos?

18. May 2010, 22:47

na laikui began prie visko pripranti.. kaip cia sakosi... ir suo kariamas pripranta. nes nera kur dingti daugiau.. man taip pat neramu.. nejauku :/ na bet ka padarysi zinau kad kitaip nebus.. Susiradau cia MK nuostabia draugyte 😀 jinai neleido man liudeti pradzioje.. 😀 tad buvo ne taip sunku nes turejau su kuo bendrauti.. na nieko nepadarysi 😀 kaip sakau keliaujam i geresni gyvenima bet kokiu atveju 😀

18. May 2010, 22:43

labai keista kai nera jo..nejauku kazkaip,bet manau poto,jeigu ilgam isvyktu,susitaikytum su ta mintim...

18. May 2010, 22:37

maniskis isvaziavo ilgam, ir pamatysiu tik po 6 men kazkur.. zinau bimbalaura kaip jautiesi.. as taip pat tragiskia jauciausi ir tebesijauciu.. bet galiu pasakyti bent man su kiek viena diena vis lengviau emociskai 😀 nes vis kartoju sau kad kitaip buti negali 😀 Neliudel laura sulauksi savo mylimojo, stipriai stipriai apsikabinsi, ir pamirsi kaip buvo sunku be jo 😀 o as tebelauksiu ateis ir mano dienele kada galesiu stipriai stipriai apkabinsti savo mylimaji 😀 zinau kad ateis...

18. May 2010, 22:35

mano draugas isvaziavo 3 dienom,siandie dar tik pirmos dienos vakaras,o jau einu is proto...liudna

18. May 2010, 22:29

na siuo metu negalejome kartu su teveliu vykti 😀 siaip kai tik pradejome draugauti pasakiau jei nebus pasitikejimo vienas kitu nebus nieko.. kas liecia pavyda... pavydas yra normalus zmogaus jausmas... Tik manau daugeliui moteru ( na nzn ar daugeliui taip galvoju) paranojiskai ima galvoti kad antroji puse belenka ten daro.. Maniskis zino vienaip ar kitaip jei isduos mane jokiu atleidimu nebutu, kad ir kaip bemyleciau ji.. cia tikriausiai kiekvienoje seimoje vis kiti susitarimai, ir isitikinimai.. kazkodel as taip manau jei viena karta padariai- tai padarysi ir dar syki, ir dar ir dar.. as bent taip galvoju.. tikrai nenoreciau kad nutiktu blogiausia... bet manau bus kaip bus.. asba islaikysim si siusta musu seimai isbandyma arba ne... sexas vienas svarbiausiu dalyku poroje.. 100% ... nesvarbu kad galima pakalbeti, issipasakoti su zmogum, bet jei lovoje tau kazko truksta , tai ieskosi kazko kad uzpildytu visus trokstamus jausmus.. ( gal cia pieva parasiau, tiesa pasakius pavargusi esu nesigauna suformuluoti aiskiu sakyniu 😃 ) bet manau esme supratot 😀

18. May 2010, 19:54

as tai negaleciau.man iskart vaidentusi,kad jis ten kokia merga susirado😀 nors pasitikiu juo,bet atstumas savo daro.as vykciau kartu😀

18. May 2010, 19:46

na,bet vistiek sunku sirdeliai tas atsumas,oij nebenoreciau sitokiu jausmu..

18. May 2010, 19:46

Be abejo, pavydas – taip pat labai individualus dalykas, tačiau, manau, tokiems žmonėms nekyla problema – pasitikėti ar ne,juk gyvendamas kitoje valstybėje nepatikrinsi, ką ir kur veikia tavo mylimasis.Manau kad žmonėms, kurie pasirinko bendravimą per atstumą, nepasitikėjimas nėra būdingas 😀

18. May 2010, 19:43

pavydo tai turi buti,o zmogumi pasitiketi reikia😀

18. May 2010, 18:51

O kaip su pavydu, nepasitikėjimu?

18. May 2010, 18:32

jo moterim ir reikia.kaip be to😃

18. May 2010, 18:26

mergaituke oij ne ypac moterim reikia sexo 😃 na,bet visokiu ir moteru yra..

18. May 2010, 18:25

sunku ir su atleidimu..as sakau taip..jau geriau vienadienis santykis,pasikrusimas,negu pastovi meiluze o tada tai sunku ,kencia ir jausmai ir finasai ir visa kita..

18. May 2010, 18:25

LOVA-pati svarbiausia santykiu dalis.jei ten blogai tai visur tada blogai.o ypac vyrui sexso reikia dauggggggggggggggggggggggg

18. May 2010, 18:24

Neisivaizduoju geru santykiu be gero sexo,kad ir kokia meile seile bus,bet jei nebus sexo ji palaipsniui isbles...

18. May 2010, 18:24

as pritariu laimondai,nes buvo atvejis pas mus toks cia norgeje.vyras atvyko dirbti,o zmona paliko lietuvoje.tai kaip manote,mano sesergs geriausia drauge prasidejo su juom,jie pergulejo ir tt.zmona suzinojo,tai liepe rinktis,jis grizo atgal i lietuva ir daugiau niekad nebevaziavo i uzsieni.gerai,kad tokia zmona,ji atleido jam.as neatleisciau.vyrai,kaip gyvuliai.jiems reikes meiles.ilgai negali istemti,nes masto ne su ta vieta😃

18. May 2010, 18:23

va čia tai aš sutinku, visada galvojau, jei lovoje viskas gerai tai ir šeimoje gerai😀

18. May 2010, 18:19

kai tenka issiskirt kuriam laikui tai džiaugiesi kiekviena kartu praleista akimirka, pamiršti viską aplinkui kai susitinki,as turejau tokia meile per atsuma apie 7 men na kai su vyru savo draugavau..kuo arčiau išsiskyrimo valanda budavo, tuo neramiau tu jauciausi ☹ Seksas, kai susiduriama su meile per atstumą, yra labai svarbi grandis,turi but ne tik jausmai,bet ir geras stiprus sexas,kas partenriai isliktu ..didziausia klaida norint iveikti vienatve,liudesy eit kazkur prasiblaskyt,viena antra kart o tercia galima ir uszikabint na as apie kavinukes,kuriose yra ir moteru ir vyru..visi gi zinoma,kad vyrai myli akimis,o mes ausimis 😃,bet tai velgi priklauso nuo žmogaus,negali visu veinodai apibendrinti,nes kai kuriems yra būtent taip, o kiti šauniai išlaiko jausmus ir išsiskyrę 😀 na,bet vyro sakykit kaip norit ilgam negalima palikt...

18. May 2010, 18:09

jo toje lietuvoje tai tikrai nebekas.visi isvyksta ir deja l ilgam.as ir maniau busiu uzsienyje tik kokius metus,o pasilikau jau daug ilgiau,nes lietuvoje nera ka daryti.ta musu valzia greitai liks vieni.nes visas jaunimas baigia isvykti,na dar pencininkai liks kartu su jais...

18. May 2010, 16:38

aš irgi svarstau galimybę išvažiuoti pas vyrą, bet man truputi sudėtingiau, nes mano dičkis ja mokyklą lanko, tai jei nuspręsiu išvažiuot tai turėsim ten likti ilgam, juk netampysiu vaiko pirmyn ir atgal☹. Na ir kodėl Lietuvoj valdžia negali dirbti taip kad žiūrėtų žmonių gerovės o ne tik savo☹

18. May 2010, 15:32

na taip Laimonda tu teisi.. draugai...As pasitikiu saviskiu 😀 jei ir butu kada nors lemta issiskirti tai reiskias taip ir turejo buti... as kazkaip visada galvoju, kiekvienas dalykas be priezasties nevyksta-tokia lemtis 😀 todel ir liudziu laimonda kad ilgai jo nematysi, o ne todel kad isvaziavo.. :/

18. May 2010, 15:29

NE atsumas isskiria zmones,bet deja nauji draugai...

1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 11