Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
Dirbom Wexforde žuvies fabrikėly, kokia čia paslaptis😃
o kur dirba jei nepaslaptis? ir kokiame mieste ? 😀
ten pat į Airiją, į tą pačią darbo vietą, kadangi gerai dirbo tai bosai laukia išskėstom rankom, sakė ir mane priimtų jei tik noriu😀
na ir siaip tikejau kad rasiu cia bendraminciu, suprantanciu mano busena.. na ir as taip sakau kad nespjauk i sulini kad netektu gerti kazkada is jo... jolantux ziuriu tavo istorija tokia pati kaip ir musu 😀 o kur db vyras iskeliauja?
Nezinau kas cia issilieja sitoj erdvei reiskia gyvenime yra ziaurei prispaustos ir neturi zodzio tai cia visos krutos nori parodyti kokios jos bet taip nera paprasciause tai nedabrendusios asmenybes
tai va Ernesta, ir mes buvom Airijoj, bet kai pagerėjo laikai LT grįžom, sakom vis tarp savų, o dabar galvoju taip kaip ir tu geriau jau būtume negrįžę. jei tik būtume žinoję kas laukia LT tikrai būtume ten likę ir įleidę šaknis, kad ir kaip ilgėjomės artimųjų. O dėl tų kurios pyksta, kad mes čia guodžiamės ir liejam savo širdį, galiu pasakyti tik tiek ne iš gero gyvenimo išvažiuojama ir dar yra viena tokia gera patarlė, nespjauk į vandenį kad netektų paskui jo gerti. Na nevisai tiksliai bet į temą😃
enigma as taip pat is dvyniu 😀 oj tikiu kad tau neliudna.. nes mes tevam buvom gyvsidabriai 😃
taip tikrai, kai vyras namie dar buvo ir tik ruosesi vaziuoti. tai sakau jetau pasilik juk ne pinigeliai svarbiausia... bet kita vertus pinigai yra didzioji gyvenimo dalis.. be pinigeliu juk nei pirmyn, tik atgal... todel ir ryzomes issiskyrimui... jolantux tai va zinau ir ka tu jauti, sunkus tas issiskirymas... mes pries metus gyvenome airijoje.. ir sugalvojome gristi i LT labai norejosi savos aplinkos.. bet db kai pagalvoju. tai geriau jau butume like ten,, butume susikure ten gyvenima ir nebutu db reikeje issiskirti... na tikriausiai likimas siuncia seimai isbandymus... reiskias taip turejo but, o siuo metu kitaip but jau ir nebegali... 😀 laikykis jolantux 😉 🌷
kai maniskis isvazeves buvo as su pilvu didziausiu dvyniai su manim tai liudet nebuvo kada tik vakare tai toks liudesys uzeidavo kad oi oi
Oi, Ernesta, kaip aš tave suprantu, yra tekę ir man tą jausmelį patirt, su laiku pripranti, bet lengviau nebūna. O štai dabar ir vėl laukia išsiskyrimas, raminu save, kad tokiu būdu atsigausim finansiškai, bet kitą minutę galvoju, kad ne pinigai svarbiausi, bet ir vėl, sunku kai negali savo vaikams duoti visko kas geriausia, taigi kas lieka ieškoti laimės kitur. Nenusimink likimo drauge, vyrai pralauš ledus ir tada mes kartu su vaikais trauksim pas savo mylimus žmones😀
nebuvau bo as su savo trimis tai tik i lauka isvarau ir psio o tu laikyk mokinkis tarpkitko per ka mokaisi nes tie kur internete keto jie visai neatitinka regitros bo maniskis pries pora savaiciu issilaike tai tiksliai zinau
tau taip, is dalies kaune liko dalele gyvenimo 😀 pirmom dienom buvo lb sunku, norejosi buti tik namie, o db sugalvojau kad kol vyro nera, reikia padaryti viska, kam neturejau laiko kai buvom visi kartu 😀 kadangi db marios laiko, susirasiau sarasiuka ka man reikia cia padaryti 😀 taip su lelium kiekviena diena vis kitokia, 😀 jei ne Majus nzn butu tikriausiai dar sunkiau 😀
Man taip pat teko be vyro pagyventi daugiau nei pusė metukų.Žinau tą jausmą. Ir, manau, tos ,kurios susidūrę su tokiu išsiskyrimu, taip piktai nekalbėtų.Mes dar tada neturėjom lialiaus.Tai persikėliau pas tėvus pagyventi laikinai.Nes kitaip būčiau išprotėjus.O kad taip nebūtų ilgu, vyras man įtaisė tookį "mažą" šuniuką 😀-vilkšunį, kad neturėčiau kada galvoti apie liūdnus dalykus.Taip pat buvo vasara, tai stengiausi nesėdėti namuose, kur tik kviesdavo draugai, ten važiuodavau.Bet, aišku, vistiek kiekvieną dieną vos ne kalnedoriuj braižiau.Be savo žmogaus liūdna.Pliusas tame, kad yra kažkoks tikslas,gyveni ateitim, kažko lauki.AIšku,dabar ir lialiukas gali praskaidrinti kasienybę, ns kiekvieną dieną vis kitoks.O kaip turėsi teises tai ir nesedėk vietoj.Lialių į mašinytę ir pirmyn, kad ir į Kauną.
siaip po biskiuka. 😀 tik labai jau tingisi man prie to kompjuterio sedet 😀 enigma o tu buvau MK susitikime?
na issilaikysi teises tai tu pas mus i vilniu opa ir sedi 😀 o kaip sekasi laikyti ?
dabar apie 20
enigma kiek tau dar truksta bonu?
enigma aciu :0 na taip dar yra masinyte, vyras paliko nepardave vien del to kad laukausi as teises. db gyvenam Jonavoje cia nera daug draugu , nei gyminiu.. visi liko kaune. todel dar sunkoka😀 taip norisi greiciau issilaikyti teises sest i masinyte ir dumti kur nors prasiblaskyti 😀
Na ernesta issilaikysi teises tai tikrai bus lengviau o jai dar ir masiniuka turi tai visai gerai vis ne namie sedeti ir liudeti 😀 Sekmes laikant teises
na bet ne visos mamytes supranta kad buna lengviau, iskart masto kad draugu neturiu 😀 siaip nzn as nemoku issipasakoti draugam 😀 niekada to nedarau, tikriausiai virtualioje erdveje lengviau tai padaryti 😀
neri sutinku su tavim. jei butu oras negrazus isvis butu sunku. kolkas brablasko mane dar ir teisiu laikymas. mokausi tai tam momentui uzsimirstu. bet va ateina vakaras.. suprantu kad kuo toliau tuo lengviau bus 😀 aciu kad suprantat mane 😉 🌷
Gal as ne i tema bet pas mus ar yra bent viena tema kur jokiu konfliktu? man rodos kad ne nes visuomet atsiranda priesiskai nusiteikusiu . Ernesta tu neliudek mes cia tuoj tau nuotaika pakelsim o paskuij dar visos varysim prasiblaskyti 😀
tikrai taip neri, kai issipasakoji an sirdies lengviau palieka 😀
labas rytas ,ernesta ,nereik gailėtis nieko ,na buvo labai liūdna ,atsirado tema ,o visiems neįtiksi ,geriau išsikalbėti ,nei savyje laikyti 😀 orai geri ,tai ir liūdesiui vietos bus mažiau ,bėgsit į kiemą ,ieškosit įdomybių ,va ,jei būtų žiema ,manau būtų dar sunkiau 😀
Sveika 😀 kaip tu ir sakai vakarai buna ypac liudni... siaip nelabai apsipratau, tikrai atrodo kad kur isvaziaves taip 😀 na kaip nors isgyvensiu.. 😀 Tikriausiai uzvedziau tokia tema nes buvo lb sunku 😀, db apsiraminau ir galvoju kodel as cia ja uzvedziau 😀 nes visokiu nuomoniu buta 😀 siaip Laimonda tu teisybe sakai. negalime visko tureti.. 😀 Db gyvenu su ta mintim kad laikas nestovi vietoja, anksciau ar veliau busim vel seima kartu 😀 siaip tik liudna man del to kad tetis nepamatys pirmuju zingsneliu, neisgirs pirmo zodelio.. na nieko filmuosim viska, seksim 😀 kad ir jis galetu kad ir kokiu budu bet viska pamatyti 😀 majukas auga gerai jau 5 dantukus turi 😃 nzn kazkaip ankstoka.. ir auga jie lb greit 😀 o kaip jus gyvenat rasituk 😀?
auksiniai zodziai laimonda 😀
mes visad ne kartu nuo pirmadienio iki penktadienio,na buna gryzta savaites viduryje,bet uztat nera monotonijos,konfliktu 😀 kazaka turi ko kitos neturi o kazko neturiu ka kitos turi 😀
na o kas tie du menesiuka? o poto kaip issiilgus busi 😀 kokia meile siluma 😀
po vasaros dar 2 menesius turesiu laukti ...
na pagalvok, kas tos vasaros beliko? 3menesiai 😀 o vasara praeisi ir viskas 😉