Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
jo,cia jau taisykle
kai vyras isvyko, visos bedos prasidejo ☹ 😀
tai vat... siaip as irgi meistre, pas save namie visas razetes pasikeiciau, jungiklius 😃.. darkriauklei buvo ta kriause vadinama suluzo. tai nuejau i santechnikos prekiu parduotuve nusipirkau ir pataisiau 😃
va va ,bedos.. mano vyras nors ir ne santechnikas, bet vistiek sutvarke kai kakzoks sudukas iskrito... ir nereikia bent jau meistro kviest...
as va vyro neturiu, tai elementariausiai man bakelis tualete sugedo, kazkas atsitiko ir vanduo kazkaip is bakelio bega.. ir tas garsas toooks slikstus.... tai teko santechnika kviestis del tokio suduko 😀
aisku kam samdytis ,jei nemokamai gali padaryti, mano vyras visa buta pats suremontavo 😀
o kaip kitaip,gi nesamdysiu zmoniu jei vyra turiu salia😃
rasituks83 na reikejo biskuti padazyt jau vonios kambari,nes nebepatinka
laimonda 😃DDDDDDDDDDDDDDD nu pasisakymai nemirtingi 😃DDDDDDDDDDDD cha as irgi eisiu kada ors paraudoti 😃
na matot as kaip tarybine moteris 😃 tai turiu tokai kynga gerule,juokas per asaros raso...pvz..jau kai matot,kad vyras gryzta namo,nuprasukite vaikus,sau pasiriskite svaria prijuoste ir laukite...kitas pvz..jei po lytiniu santykiu norii iisverkti nubekite i wc ir isiraudokite... 😃
nu kad ner cia taip salta,pernai vasara tai isvis labai karsta buvo,cia klimatas kitoks,saule labai zemai,tai kai buna+13 jau baisiai kepina😀.na as pripratus cia,man patinka sis klimatas ir aplinka,isvis man patinka cia gyvent
ristis*
o kaip grazu islandijoje ! 😀 tik salta lb 😀 aga anksciau ar veliau ir as uzsirisiu 😃 fainai cia laimonda parase, kasmina einu riosti 😃
Islandijoje
man dar ilgai teks savo vyrelio laukt,jauciu ir uzmigsiu su maziuke,nes gryzes is darbo sumane vonios kambari perdazyt,tai duodasi dab...
nedaznai risuos tik savaidagliais 😃
aga tikrai vaikai 😀 laimonda smagaus ir karsto vakariuko 😉 ech pavydziu tau kad yra pries ka ta kaspina ristis 😀
na gero vakariuko ir as sakau,einu ristis kaspina ir pas vyra 😃
o stelpa kur darbar randates?
as realybeje esu visai kitokia... 😀 gal ir virtuali erdve zinot daro savo... siaip realiai pasakius ka negrazaus atsiprasau.. o va cia kazkaip .. na net nzn... ZINOKIT TIKTAI KAD GAILIUOSI KA SAKIAU -PASAKIAU.. 😀
josvarbu laikupasikeist kol neigauni didziules neapykantos aplink tave supancius zmones😀
tiesa pasakius jau senai supratau kad negraziai darau.. atsiprasiau tu ant kuriu ka negraziai buvau pasakiusi 😀 tikriausiai gyvenimas ismoko gyventi.. sakau mano blogiausia savybe ta- kad as karsto temperamento, ir buna pasakau. o tada pagalvoju ka pasakau is to uzsidegimo..
Ką gali atlikti tuoj, daryk po dviejų dienų ir turėsi dvi laisvas dienas 😀 patiko sitas man posakis 😃
na laimonda taio saaaaaaaaaaaaunu 😀 as va ernesta 😀 galim is naujo susipazinti 😀 gal pasirodysiu kitokai, nei kad kas pazinot mane kaip savanyte 😀
nesako man nieko slapyvardziai 😀
aa..nu jo,dab zinau apie kalba ernesta kai pasakei slapyvardi
kaip tai nenduodavau 😃DDD duodavau gi 😀 tiesiog uzsidegiau tam momentuoj, ir toliau tesesi tie kivircai 😃 na kas buvo tas prazuvo 😀 psio 😀
buvo buvo 😀)
nu blyn, zinau kad skotijoj i toki fabrika labai greit priema zmones, ten mano teta isidarbino...
cia buvo is mano puses negraziu zodziu kai kurioms mamytesm ir panasiai...