Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
tai skanaus vakaro merginos 😃
ai gerai kad yra draugiu, kurios bando prablaskyti 😀 va atkeliavo austyte i svecius kibinus kepam.. tai visa ne viena 😀
pakvieciau 😉
na nieko isgyvensim, juk jis vienaip ar kitaip visada salia, nors ir ne fiziskai. bet sirdy jis yra 😀 reikia susitaikyti su ta mintim, nes nieko pakeisti negalima.. yra kaip yra.. bet kazkaip tai nu nzn sirdy... tai va tikrai niekada nemaniau kad taip bus, jog teks isvykti kazkur..
uhu!!! kokioj valstybej gyvenam., va ka vercia daryti... nu galiu palinketi stiprybes laukiant 😀 TFU TFU TFU tikiuosi mum taip nereiks....
gavosi taip kad jam pirmam teko isvykti i ten...
ogonija rimtai ziurejau? 😀 na jei ir ziurejau tai nzn ar tave 😀 jei pazinai tai i draugus pakviesti reikejo 😀 na geriausiu atevju pamatysim teveli spalio gale... tiesiog sunku del to kad niekada nebuvom ilgam issiskyre.. Deimante siaip manau visoso pritars kad niekas neatstos... vaikutis yra vaikutis, uz ji nieko nera nuostabiau... bet..
Musu tetukas taip pat isvaziaves, bet grizta kas menesi. Tada dziaugiames labai labai... Ne is gero gyvenimo tenka vykti i kita sali.
nesinervuok kai gryz bus ooooooo kai faina 😀
Tiksliai, juk zadejot visi vaziuoti i UK. Maciau, kaip slapcia mane apziurinejai onej 😃
dabar tikrai sunkūs laikai ,daug tokių šeimų ,vaikai be tėvelių lieka ,o ar ilgam išvyko ,o gal ir pati planuoja lėkti paskui savo žmogų , be tėtuko likus tikrai nebus lengva 😀
Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...