Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
oho kaip ilgai laukt ☹
na vyras negris, nebent kita vasara. o mes pas ji lapkriti skrisim... bet bandysim kovoti uz skrydi birzeli 😀 nes taaaaaaaaip jo pasiilgau.. na manau mus atstumas tik suartins, savo vyrui as ir majukas esam visas gyvenimas. todel nebijau kad "atpras" nuo musu.. lb lb jo pasiilgai ir zinau kad jis musu dar labiau, zinau kad mums cia lengviau nei jam ten.. cia dar lietuvoje like musu artimieji, as juos galiu matyti, su jais kalbeti, o jis ten vienui vienas. tikiu kad jam tukstanti kartu sunkiau vienam, svecioj saly. bet ka padarysi kitaip nebebus.. laukiu musu susitikimo dienos kaip visu savo gimtadieniu i viena kruva sudejus 😀
buna atstumas suartina zmones dar labiau bet buna ir atvirksciai. bet ernesta manu viskas bus gerai.jei vyras ilgai negris vykite jus pas ji😀
siaip as pries gyvenima atstumu.negaleciau ilga laika buti be vyro,ir tikrai vykciau kartu.siaip negerai jei pora issiskiria l ilgam,jei tik keliom savaitem tuomet jo kitas reikalas...
pamatysi ernesta, kuo toliau tuo lengviau, o kai grįš tai bus labai keista, nes jau būsi apsipratus būti tik dviese su vaiku, o čia dar vienas žmogus.
na mums tai gerai pokolkas atrodo.vyras va darbe,mazoji uzmigo,tai as bandau tvarkytis namie.bet jus ernesta zadate vykti pas vyra,gal jau rasei,bet l daug skaityti😀
kuo toliau tuo lengviau zinok,, tik vakarai vis dar sunku, kai Majukas uzmiega ☹ kaip jums sekasi? 😀
🌷
labas rytas. kaip nuotaika siandiena ernesta?
labai grazus zodziai mamytes 😀
aš atsimenu, kai vyras išvažiavo pirmą kartą ir atsiuntė pinigėlių džiaugiausi kaip mažas vaikas saldainį gavęs, kad galėjau nupirkti vaikui naują komibenizoną žiemai, kuris kainavi 100 litų, nes iki tol visi rūbeliai buvo arba paskolinti arba iš padėvėtų rūbų parduotuvės, o ir iš ten už 15 lt pirkti būdavo per brangu. Na jei jau iškentėm gimdymo skausmus, tai trumpalaikį išsiskyrimą tai jau tikrai ištversim, juk mes stiprios visos be išimties, dėl savo mažųjų ir paūgėjusių vaikučių iškęsim viską ir jei reiks net paskutinius marškinius nusirengsim😃
manau ne darbe esmė ,bet tai ,kad užsienyje už bet kokį darbą gauni jo verta atlyginimą ,o ne taip kaip pas mus dirbk kaip nori ,o atlyginimas tas pats 😀
Jolantux, cia tai teisybe pasakei.Mums buvo tas pats, lygiai tas pats, tevai isvyko dirbti i airija, o visi pyko, tipo ko mumis su broliu palieka ir t.t.atseit cia darbo nera.Na ir prasidejo, tevai sake dirbi ten, bet zinai juk bus atlyginta saziningai uz padaryta darba.Sako jautiesi bent ivertintas nors ir kaip sunkiai dirbi, o cia dirbi ir nieko negauni vos, vos uztenka.Na kai grizdavo metuose pora kartu, tai visi mane juk mano tevai ten nuejo prisirinko babkiu ir viskas taip lengvai.Galvodavo juk yra prisigrude pilna spinta net juokas imdavo, nes net artimieji pavydejo.Valio, tiems kuriem nereikejo isvykti, o ka daryti juk cia gala su galu nesuduri.Ten sunku, bet kai yra noras vaikui padeti skanu kasni ir aprengti, isleist i mokslus, aprupinti viskuo, tai niekas nebaisu.Todel, as niekada nesakau niekada, nes nezinau kas man gyvenime gali nutikti.Aisku truko tevu, bet po to pripratau juk niekur nedingsiu, reikes paciai suktis ir rupintis namais, tai tapau atsakingesne, savarankiska.Ir dziaugiuosi ta gyvenimo pamoka nors kai nebuvo tevu, o reikejo spresti nedideles problemas viska ismokau.Ir dbr man lengviau gyventi.Todel suprantu tave ernesta juk yra sunku, bet cia del vaiko ir saves, kad visai nenusigyventi.
na tap daug tokiu zmoniu kurie pavydi... nebutume lietuviai.
mano viena pazystama viska mete darba ir t t isleke i anglija nors visi sakem nevaryk nes sunku tu nepatemsi ir ka po dvieju men gryzo dar ant bilieto skolinosi kad gryztu nes zmones netiki atrodo meluojam kad sunku
mane irgi siutindavo kitų nuomonė, kad mes ten nuvažiavom pasikabinom su šakėm pinigų ir grįžom😃 čia kai išgirsdavau kad kaip mums gerai susiremontavom butą, nusipirkom mašiną ir pan. O geriausiai tai, kad to gerumo pavydi būtent tie kuriems siūlėm atvažiuoti ir dirbti, nes buvo laisva darbo vieta😀, tada niekas nenorėjo😀
as pries pirma savo isvykima i uzsieni tikrai maniau kad ten pinigeliai "metosi saligatviuose"... bet tikrai klydau. teko dirbti nepasakyciau kad labai sunkiai, bet ir nepasakyciau kad labai lengvai. istikruju visur reikia dirbti.. bet nuomone tikrai buvo anokia, kol neisvaziavau svetur 😀
na as tikrai zinau kad nelyja bet tie zmones ir neisbuna ilgai nes nuvaziuoja ir mano kad jiems ant lekstutes darba atnes taip nebuna . Laimonda tu kartais ne Witliche mokeisi
tai as apie ta ir kalbu,kad reikai noret 😀 nes kitit mano,kad pnigais lyja uzsenyje
laimonda as nuvazevus nemokejau ne zodzio per 2 men as jau laisvai supratau ka kalba o dirbau pirmiause padaveja paskui savo ex vyro firmoj ir ismokau net su kompu dirbti nes gyvenimas priverte , jo firma gamina plastikinius langus ir man reikejo sudaryti visas pirjkimo sutartis . Tik noro ir uzsispyrimo reikia viska galima pasiekti
as ir esu vokietijoje,mokausi verslo kalbos,ir seip be normalios kalbos mokejimo negausi darbo normalaus.
na taip laimonda tavo tiesa 😀
na as 4 metus gyvenau vokietijoj ir neploviau tuliku bet jai reiktu tikrai plauciau zinoma gaila kad tenka dirbti darba kuris tau nera mielas bet mes kantrus ir viska galim ypac del vaiku
na tokius darbelius kaip tulikus galima visad dirbt atvykus i uzseni,bet ar daugelis dirba normalius darbus atvykus svetimon salin,kaip ofise,medicinos srityje,na ir ttt..gaila,kad tik dirba sunkius darbus ☹ tikrai suku uzsenyje kabintis i normalu gyvenima..
ir tulikus plauciau jai tik darbas butu kad vaikams tureciau ka duoti
buna ir taip 😀 na tikriausiai kiekvienam savo 😀 vieni viena galetu dirbti kiti kitka 😀
ir as gal dirbciau bet as pradedu dusti ir vemti nuo kvapo
as tai nzn 😀 tikriausiai reiktu dirbciau 😀
oi as negaleciau prie zuvies dirbti bo elergiska ☹
na dirbt reikia ir nėra lengva, bet prie visko priprantama😃
aiskiukas nzn as tokio. mes tai Limericke gyvenom.. po to i tullamore isvaziavom 😀 ar sunku fabrike dirbti?