Labas rytas,aš jau vėl su kavyte ir mano diena
prasideda😉Nelabai man tie turgūs,o ypač kai nieko iš jų
nereik..Senais laikais tai buvo oho tikrai pigiai kažką
galima nusipirkt ir vertingo,naudingo rast🙂
Mes čia Peterbore tikėjomės,kad mėsa rūkyta prekiaus,bet
nebuvo ten kur skania mėsyte prekiauja,tai tik didelį
kalafiorą nusipirkau ir lėkėm toliau savais keliais🙂
Truputį vėjuota ir vėjas šaltokas,bet šiaip neblogas
visai oras😉Mes buvom turguj,o dabar vyras dažo sienas,o aš
pietus kepu,skalbinius džiovyklėj džiovinu ir
poilsiauju😀
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😉Viską beveik vakar
pasidarėm kas buvo planuota,tai tikiuos užlipus į viršų rast
išdžiūvusias sienas ir bus galima tada darbuoti🙂
As nemirtinga, pameciau drauges dovana namie,vakar kaip
ji juokesi is manes… seniai buvau nupirkusi ir padejau ,taip
padejau kad tik siandien netycia radau 😃 svarbu radau
😉
Labas rytas,tikrai,kad valio😀Vakar savo darbus
užbaigėm,tai šiandien vyrukas sienas lygins iki kol grįšiu
namo turėtų būt padaryta,išdžius ir bus galima toliau
darbuotis😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,pritariu o ir dabar nieko nereikia tik is seno iprocio kartais einam😉 as i baseina ruosiuosi , paskutine laisva kad dar viena nors butu ….
Labas rytas,aš jau vėl su kavyte ir mano diena prasideda😉Nelabai man tie turgūs,o ypač kai nieko iš jų nereik..Senais laikais tai buvo oho tikrai pigiai kažką galima nusipirkt ir vertingo,naudingo rast🙂
Cia prie manes buvo parke buna paskutini menesio sekmadieni,bet as neinu ,tingiu…
Mes čia Peterbore tikėjomės,kad mėsa rūkyta prekiaus,bet nebuvo ten kur skania mėsyte prekiauja,tai tik didelį kalafiorą nusipirkau ir lėkėm toliau savais keliais🙂
As ir prasiskalbiau ir poilsiauju.dar buvom islekia apsipirkti . Kas gero turgui? Kuriam buvot?
Truputį vėjuota ir vėjas šaltokas,bet šiaip neblogas visai oras😉Mes buvom turguj,o dabar vyras dažo sienas,o aš pietus kepu,skalbinius džiovyklėj džiovinu ir poilsiauju😀
Puikus oras ,skalbiniai greitai dziusta ,geros dienos!
Labas rytas ir as gyva, keiciu patalyne ir eisiu kavytes 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😉Viską beveik vakar pasidarėm kas buvo planuota,tai tikiuos užlipus į viršų rast išdžiūvusias sienas ir bus galima tada darbuoti🙂
Geras tas oras,o ir lietaus būtinai reikėjo😉Aš sau ramiai vėl kavinuos,reiks eit į dušą,o tada jau kilt į trąsą dažų,grindų ir t.t.🙂
Oras siandien ne kazka… as jau po masaziuko, geras jausmas o buvo pradejusi nugara skaudeti tai viskas dingo 😉
Labas rytas,jau nubudusi senokai ruošiuosi pabėgiot lėkt😉
Labas rytas,budinames 😉
O man buvo nejuokinga is pradziu …
Sujuokinai iki ašarų😂😂😂
As nemirtinga, pameciau drauges dovana namie,vakar kaip ji juokesi is manes… seniai buvau nupirkusi ir padejau ,taip padejau kad tik siandien netycia radau 😃 svarbu radau 😉
Šiandien ilsėsimės,rytoj irgi😀Aš tuoj irgi namo mausiu😉
Bus darbelio😉 as i lifla uzsukau ir pedinu namo 😉
Oi tikrai per savaitgalį nesusitvarkysim dar lovą reik užsisakyt ir šiaip daug ką susipirkt😉
Saunu,per savaitgali ir susitvarkysit 😉 man puikiai diena eina dar truputi ir namo 😉
Labas rytas,tikrai,kad valio😀Vakar savo darbus užbaigėm,tai šiandien vyrukas sienas lygins iki kol grįšiu namo turėtų būt padaryta,išdžius ir bus galima toliau darbuotis😉
Labas rytas,penktafienis valio! As vakar anksti atsiguliau tai sisndien truputi pries zadintuva nubudau.
Puiki diena! Skuodziu namo 😉
Aš jau viskas judu link pabaigos greit ir gerai atidirbau😉
As su kavyte ,gera diena
Reik save nuteikti,kad bus gera diena ir tikrai ji bus gera😉Aš jau dienos planą susidėliojau,tai turėtų likt laiko poilsiui😉
Aciu ,tikiuosi bus gera 😉
Ačiū ir tau geros😉
Besoka dabar ,as greit atpedinau ,geros dienos!
Svarbu,kad viskas gerai😉Man atostogos ir turi būti atostogos,o ne reikalų tvarkymas...Šiandien šaltoka diena turėtų būt max +15 praneša.