Penktadieni vakare isskrendam treciadieno nakti griztam
savaitgali praleisim su mano brolio seima o jau pirmadieni
atradieni reikalai.nebenoriu as ilgam 5 d pats tas 😀 visko
buna man pirmuosius sudejo spali nieko nejauciu ,dabar jau
apmaus ir dar vienas liks rudeniui.
Ilgam skrendat?Ilgai neilgai užtrunka,bet svarbu būtų
kokybiškai ir,kad organizmas neatmestų,nes va tada laikas ir
pinigai į balą...Mūsų langai,durys pakeisti,tai už tai namų
renovaciją darom vis veikla😀Jei nepavargsiu,neaptingsiu
turėtų būt gera diena😉
Dabar supratau 😀 as kavyte baigiu gerti ir eisiu rengtis
o dar vis po halatu vaikstau😉 pas mus vakar langai
atvaziavo tai kai grisim is Lt uzsiimsim tuo . Is gatves
veidrodiniai stiklai bus. Tiek ir beliko iki Lt jau kita
penktadieni skrendam . O paskui tik rudeni reikes ,ilgai
uztrunka visas tas reikalas su inplantais…
Aš jau darbe pusryčiauju😀Truputį nesusikalbėjom "griovėm"
turėjo būt kabutėse viską iki gipso lupom norim
perdažyt,grindis pakeist ir t.t. bus kaip ir buvo mūsų
miegamasis😉Mūsų namas 3-jų miegamųjų,tai nelabai būtų kur
miegot mums drabužinę pasidarius😀
Labas rytas,mes vakar daug visko nuveikėme paminėjom
gimtadienį,išgriovėm savo miegamą,tai per ateinančias dienas
atvažiuos sienų lygint ir manau per kitą savaitę turėsim dar
vieną kambarį perdarytą😉
Labas rytas,kaip gerai pailsėjau vakar matyt jau
reikėjo🙂Numigau porą valandų,susidėjau pietus į darbą ir vėl
atgal į lovą😉Šiandien po darbo lėksiu tortą pirkt,žvakutes
mano vaikiui jau 15metų🙂
Nebūtina kažką pasidaryt,jog skaudėtų daug priežąsčių
galibūti...Aš taip visai gerai darbuojuos jaučiu visiem
darbam laiko užteks,o ir namie vėl bim bam vakaras
nusimato😉
Labas rytas, as anksti i lova nuejau bet uzmigau gal tik
10… kelena nuo vakar skaudena net nezinau kodel atrodo
nieko nepasidariau,reiks vaistu isgert…
Ryžių paruošimas atima daugiausiai laiko sakyčiau apie 1h
gal net daugiau,nors ir naudojau specialius sushiams🙂O šiaip
tikrai lengva pasigaminti😉Paskaičiavau,kad kas užsiima
gamyba gerą biznį daro su kokiu 200%-300% antkainiu😀
Labas rytas,aš pratinginiavau visą savaitgalį
knyga,filmai😉Šeštadienį sushi dariau,tai visai vykę gavosi
ir apsimoka iš pusę normos 30 sushi išėjo,tai mums sočiai
užteko🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau i darba einu, grazus rytas!
Penktadieni vakare isskrendam treciadieno nakti griztam savaitgali praleisim su mano brolio seima o jau pirmadieni atradieni reikalai.nebenoriu as ilgam 5 d pats tas 😀 visko buna man pirmuosius sudejo spali nieko nejauciu ,dabar jau apmaus ir dar vienas liks rudeniui.
Ilgam skrendat?Ilgai neilgai užtrunka,bet svarbu būtų kokybiškai ir,kad organizmas neatmestų,nes va tada laikas ir pinigai į balą...Mūsų langai,durys pakeisti,tai už tai namų renovaciją darom vis veikla😀Jei nepavargsiu,neaptingsiu turėtų būt gera diena😉
Dabar supratau 😀 as kavyte baigiu gerti ir eisiu rengtis o dar vis po halatu vaikstau😉 pas mus vakar langai atvaziavo tai kai grisim is Lt uzsiimsim tuo . Is gatves veidrodiniai stiklai bus. Tiek ir beliko iki Lt jau kita penktadieni skrendam . O paskui tik rudeni reikes ,ilgai uztrunka visas tas reikalas su inplantais…
Aš jau darbe pusryčiauju😀Truputį nesusikalbėjom "griovėm" turėjo būt kabutėse viską iki gipso lupom norim perdažyt,grindis pakeist ir t.t. bus kaip ir buvo mūsų miegamasis😉Mūsų namas 3-jų miegamųjų,tai nelabai būtų kur miegot mums drabužinę pasidarius😀
Labas rytas,as ankstyva si ryta ,vyras anksciau kelesi . Oho kokie darbai! Bet kam griovet? Rubine ten pasidarysit ar dar viena miegamaji?
Labas rytas,mes vakar daug visko nuveikėme paminėjom gimtadienį,išgriovėm savo miegamą,tai per ateinančias dienas atvažiuos sienų lygint ir manau per kitą savaitę turėsim dar vieną kambarį perdarytą😉
As greit siandien viska susitvarkiau ir jau 8 nuejau i lova. Dar paziuresiu tv ir miegot. Labanaktis.
Aš jau viskas baiginėju darbus,mausiu iki pardės,namo,tada pasportuot reik ir eisim šventę švęst,kai visi susirinks😀
Man kaip greitai laikas siandien eina 😀
Ačiū😊
Labas rytas,didziausiai sveikinimai! Kaip greitai laikas eina !
Labas rytas,kaip gerai pailsėjau vakar matyt jau reikėjo🙂Numigau porą valandų,susidėjau pietus į darbą ir vėl atgal į lovą😉Šiandien po darbo lėksiu tortą pirkt,žvakutes mano vaikiui jau 15metų🙂
O aš šiandien valgau viską iš eilės ir lieknėju😀Grįžau ir visiškai nieko neveikiu tik į dušą nuėjau😉
Ir atidirbau tuoj namucio 😉
Nebūtina kažką pasidaryt,jog skaudėtų daug priežąsčių galibūti...Aš taip visai gerai darbuojuos jaučiu visiem darbam laiko užteks,o ir namie vėl bim bam vakaras nusimato😉
Kazkokia mieganti as si ryta…
Labas rytas, as anksti i lova nuejau bet uzmigau gal tik 10… kelena nuo vakar skaudena net nezinau kodel atrodo nieko nepasidariau,reiks vaistu isgert…
Labas rytas,Kaip gerai vakar pailsėjau po darbo,nors pabėgiojau,valgyt pasidariau,bet likusį vakarą su knyga praleidau😉
Teisingai 😉 as begu i dusa 😉 ir i virtuve 😉
Dabar prieš užsisakydama pagalvosiu gal vistik pačiai pasidaryt geriau😀
Oho tikyai geras verslas😉
Ryžių paruošimas atima daugiausiai laiko sakyčiau apie 1h gal net daugiau,nors ir naudojau specialius sushiams🙂O šiaip tikrai lengva pasigaminti😉Paskaičiavau,kad kas užsiima gamyba gerą biznį daro su kokiu 200%-300% antkainiu😀
Nesakyk 😉 as susiu is vis namie nesu gaminusi ,turbut nesudetinga? Visai gerai rytas prasideda ,nepersidirbam 😉
Išeiginės visada greit praeina😀
Labas rytas,o as truputi ilsejausi truputi dirbau namie😉 tai taip greit tos iseigines praejo…
Labas rytas,aš pratinginiavau visą savaitgalį knyga,filmai😉Šeštadienį sushi dariau,tai visai vykę gavosi ir apsimoka iš pusę normos 30 sushi išėjo,tai mums sočiai užteko🙂
Labas rytas,as jau gyva 😉 eisiu kavos daryti,vyras suni isvede pavedzioti. Vakar eirovizija ziurejau . Visai neblogai,
Labas rytas,aciu ir tau! Reikia keltis ir keliaut i baseina 😉
Labas rytas,gražaus savaitgalio😉