Labas rytas,išsimiegojau super,tai pilna jėgų
jaučiuosi😉Aš ir kažką nemokamai turiu lygtais braškes ar
avietes galėsiu pasiimti savaitgalį😀Šiandien tiesiai po
darbo namo draugė vaiką atveš pažiūrėt porai valandų,tai
sutarėm dar spėt pasikavint,paskui pasportuot turiu planą,o
tada jau ilsėtis🙂
Tai jau teks nemažai pinigėlių paklot,jei kokybiškai
darant ir dar iš pagrindų😉Galiu rekomenduot,jei reiks firmą
kur mano virtuvinis darytas čia Peterbor😉Aš net nepajaučiau
kaip pusę dienos atidirbau😀
Mums jau paprasčiau remontai buvo padaryti iš pagrindų
kokie 8metai atgal,tai nei baldų dangstyt nereikėjo,nei
gardeno saugot,o dabar jau tik atsinaujinimas😉Mano
virtuvinis panašu dar ilgai laikys nebereikalo pinigai
suinvestuoti buvo🙂
Labas rytas,as jau gyva ismiegojau puikiai. Musu dar tik
laukia remontai , sumasteme virtuve issididinti ,reikes
siena isgriauti nes pas mus du sitingai , nauja virtuvini
uzsakyti viduri salele-stala ir grindini sildyma isivesti.
Labai noriu bet kartu ir bijau to viso bardako…
Labas rytas,kaip gerai užteko išeiginių poilsiui,remontui
užbaigti ir namus susitvarkyti,tai šiandien atidirbt ir
poilsiaut😉Reik dabar lovos sulaukt ir ruletus užsisakyti bus
dar vienas kambarys užbaigtas pilnumoj🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as jau darbe,greit prabejo laikas…
Labas rytas,aciu 😀
Labas rytas,gerų atostogų!
Labas rytas,vakar prasidejo 😉 grizom nakti.siandien noriu kraujo tyrimus pasidaryti ir pabuti su seima.grazios dienos!
Jau atostogos tavo prasideda?
As siandien trumpiau dirbu ,gristu i dusa i i Lutona 😉
Labas rytas,o man viskas super tikiuosi geros dienos😉
Labas rytas,budinames,man man truputi megelio truksta ,vakar tai ta tai ana dar dariau velokai atsiguliau…
As atejau breikauti ,nebedaug ir man beliko 😉
Aš jau antrą kartą baigiu kavintis tuoj kilsiu darbus užbaiginėt ir lėksiu namulio😉
As ir su kavyte,nekteipiu nieko cia nepakeisi,dusios zmogus bet kas liecia darba ,be komentaru…
Mažiausiai reik kreipt dėmesį į kitus😉Aš jau prisėdau manau ilgiau pasisėdėsiu,nei įprastai reik save palepint😀
O mane siandien biesina zmones su kuriais dirbu… jau zinojau vakar su kuo dirbsiu bet …kazkaip atidirbsiu ,ryt bus geriau 😉
Aš kaip kavos noriu,tai negaliu,bet dar teks pakentėt per daug darbų užsigriebiau,tai dar kokiai 1h ar daugiau teks nukelt kavos gėrimą😀
Labas rytas,as prastokai miegojau bet viskas gerai😉
Labas rytas,išsimiegojau super,tai pilna jėgų jaučiuosi😉Aš ir kažką nemokamai turiu lygtais braškes ar avietes galėsiu pasiimti savaitgalį😀Šiandien tiesiai po darbo namo draugė vaiką atveš pažiūrėt porai valandų,tai sutarėm dar spėt pasikavint,paskui pasportuot turiu planą,o tada jau ilsėtis🙂
As ilidla sulaksciau ,nemokamai mango ir braskiu pasiemiau 😀
Labas rytas,as vakar anksti i virsu nuejsu o 9 tv isjungiau tai siandien gerokai pries zadintuva nubudau 😀 gera trumpa savaite 😀
Labas rytas,aš vėlokai vakar užmigau filmą per Netflix užsispoksojau,bet kolkas atrodo užteko miego😉Patinka man tokios savaitės jau pusę ir nebėr😀
Gali ir nenustoti,vyras namie atvaziuos parsivesti 😉
Turėtų popiet apstot lyt...
As ryta sulijau kol i darba atejau…
Nu va dar truputis ir jau namučio kaip gerai😉Oras kaip tik tynginiaut😀
Zinau,brangus malonumas… zinoma galesi duoti😉
Tai jau teks nemažai pinigėlių paklot,jei kokybiškai darant ir dar iš pagrindų😉Galiu rekomenduot,jei reiks firmą kur mano virtuvinis darytas čia Peterbor😉Aš net nepajaučiau kaip pusę dienos atidirbau😀
Planuose labai didelis virtuvinis ,vis man vaza vietos 😉
Mums jau paprasčiau remontai buvo padaryti iš pagrindų kokie 8metai atgal,tai nei baldų dangstyt nereikėjo,nei gardeno saugot,o dabar jau tik atsinaujinimas😉Mano virtuvinis panašu dar ilgai laikys nebereikalo pinigai suinvestuoti buvo🙂
Labas rytas,as jau gyva ismiegojau puikiai. Musu dar tik laukia remontai , sumasteme virtuve issididinti ,reikes siena isgriauti nes pas mus du sitingai , nauja virtuvini uzsakyti viduri salele-stala ir grindini sildyma isivesti. Labai noriu bet kartu ir bijau to viso bardako…
Labas rytas,kaip gerai užteko išeiginių poilsiui,remontui užbaigti ir namus susitvarkyti,tai šiandien atidirbt ir poilsiaut😉Reik dabar lovos sulaukt ir ruletus užsisakyti bus dar vienas kambarys užbaigtas pilnumoj🙂
Mes tik mėsytės,šviežių daržovių ir tai nevisada būna🙂O man jau užtenka išeiginių jaučiuosi pailsėjus😉