Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

Daiurchy Daiurchy 09. Mar 08:14

Labas rytas,savaitgalio kaip nebuta … prastai jauciuosi skrandis vakar buvo sustojes…

Daiurchy Daiurchy 06. Mar 08:08

Labas rytas,ir penktadienis ! Labai greitai savaite prabego…

liuks liuks 05. Mar 07:27

Tradiciškai,tai kas reikalinga😉

Daiurchy Daiurchy 05. Mar 06:53

Labas rytas,kad vidurys savaites tai labai minimaliai .vakar atvaziavo seneliai ,teta ,pusesere pasveikinti ,suvalgyti torto.gavo daug geliu balionu ir pinigeliu. O is musu masinos draudima kuri reikejo sumoketi visa tokia apvali suma ir kupona i grozio salona.

liuks liuks 04. Mar 17:44

Kaip švęsit?Ką dovanojot?Smalsauju,nes maniškei rugsėjį bus 18🤭

Daiurchy Daiurchy 04. Mar 12:03

Aciu 😀

liuks liuks 04. Mar 11:31

Sveikinimai tavo panelei💐

Daiurchy Daiurchy 04. Mar 10:24

Labas rytas,siandien mano panelei 18 !kaip greitai bega laikas 😀

liuks liuks 04. Mar 06:26

Labas rytas,turejo but gerai,nors pati neesu jos megeja.Ačiū kolkas viskas gerai einasi,tai kita savaite bandys judet i darba,jei niekas nepasikeis.

Daiurchy Daiurchy 03. Mar 15:09

Bunkes,zalgirio arenoje.oho rimti reikalai pas tave,sveikatos taviskiui.

liuks liuks 03. Mar 14:36

Kokiam koncerte buvot?Vyrui skubiai nugaros operacija dare,tai teko Peterboro,Cambridge ligoninej pabuvot,bet dabar jau namuose tikimės gijimas praeis gerai😉

Daiurchy Daiurchy 03. Mar 12:02

Buvo ir poilsio ir daug laiko praleista kelyje. Koncertas superinis ! O kas pas tave per stresas?

liuks liuks 03. Mar 09:14

Labas rytas,jau seniai nubudusi net be žadintuvo šį rytą😀Sveika sugrįžus po atostogų!Ar gerai pailsėjai?🙂Aš nuo ketvirtadienio gerokam strese gyvenau,tai dabar su kaupu atstatineju organizmą ir ritmą😉

Daiurchy Daiurchy 03. Mar 06:53

Labas rytas,budinames 😉

Daiurchy Daiurchy 02. Mar 06:46

Labas rytas,su nauja darbo savaite!

Daiurchy Daiurchy 27. Feb 00:07

Labas,atostogauju Lietuvoje.siandien Palangoje su vyru Atostogu parke laika lendziam. Ryt jau namo. Sestadieni dar koncertas o sekmadieni i anglus suksim,savaites kaip nebuta…

liuks liuks 26. Feb 15:10

Laba diena,kuom Daivutė užsiėmus?Kur prapuolus?😊

liuks liuks 21. Feb 09:21

Labas rytas,aš jau su kava😊Ir tau gražaus šeštadienio!

Daiurchy Daiurchy 21. Feb 08:57

Labas rytas,as jau gyva . Grazaus sestadienio!

Daiurchy Daiurchy 20. Feb 12:05

Skanu labai reiks kada ir man pasidaryti 😉

liuks liuks 20. Feb 10:32

Neatsimenu kada gaminau,tai kažkaip pagalvojau laiko turiu kodėl gi ne😉

Daiurchy Daiurchy 20. Feb 08:18

Kaip skaniai tu cia sugalvojusi as po darbo lekiu naguciu daryti ir rankytes ir kojytes tai grisiu vekare tik…

liuks liuks 20. Feb 06:41

Labas rytas,su penktadieniu😀Aš vakar taip žemaičių blynų užsimaniau su grybų padažu,kad šiandien eisiu gamint😉

Daiurchy Daiurchy 20. Feb 06:36

Labas rytas,ir penktadienis 😀

Daiurchy Daiurchy 19. Feb 08:21

As jau darbe,kad naujoku uzveze gal 30 ir visi nauji,oj bus linksma siandien …

liuks liuks 19. Feb 07:51

Labas rytas,o tu šį rytą labai ankstyva ar tik taip atrodo?🤔Aš jau vėl kraut į kamerą pradėjau pusę lašišos filė Morrisone nupirkau,dar jautienos faršo pigiau gavau,tai kaip neimt😀Šiandien žadu tinginiaut,pasilepint kaukėm,vonelėm visokiom😉

Daiurchy Daiurchy 19. Feb 06:30

Labas rytas,judam link savaitgalio 😉

Daiurchy Daiurchy 18. Feb 22:15

Man ir reiktu kamera pravalyt kada😉 tv pasikungiau naujienas paziuret ir eisiu ilsetis,labanakt

liuks liuks 18. Feb 19:15

Ryte išėjus dar nebuvo šalta,bet paskui labai šaltas vėjas atsirado,tai gerai,kad po nagų tiesiai namo variau😉Aš jau baiginėju vakarienę daryt kaip gerai būt namie baigiu iš kameros sunaudot mėsytę,tai bus galima šviežios prisišaldyt ateičiai😀

Daiurchy Daiurchy 18. Feb 15:41

As breikauju,vesoka lauke…

1 2 3 4 ... 1198