Labas rytas,kaip gerai anksti pradėt darbą,kol dar vėsu
visai kitaip dirbasi😉Mes vakar dar Europolį buvom pasiėmėm
arbūzą visą,šaltibarščiam visko ko reik ir šiaip visokių
nesąmonių,kad kuo mažiau gamint😀
Nu aš manau,kad turi prisidėt suaugęs vyras vistik jau😊Aš
jau viskas prisėdau prieš tv dantys vėl tvarkingi,namai irgi
apmėtyti,valgyt padaryta lauksiu naujos darbo dienos😀
O kur dirba,jei nepaslaptis?🙂Mes kolkas pervedam į mėnesį
po 85£ smulkiom išlaidom abiem vaikams,bet norisi,kad jau ir
patys padirbėtų,patirties įgytų,bet nesinori,kad mokslam
trukdytų🙂
Taip bijojau kaip čia reiks atidirbt su tiek mažai
miego,bet išsijudinau ir visai gerai einas😉Tavo Urtė gal kur
eina padirbėt per vasarą,o gal ir šiaip kokį darbelį
radus,kad su mokslais nesikirstų?
Labas rytas,kur,Daivute,prapuolus?Mes vakar prasikuitėm
visą dieną buvom svečiuose ryte,pietum kepėm bbq,pagaliau
nusipirkom atostogas liepai,vežėm sūnų su draugu į Corby
skate parką,tai tik 21h parsivežėm,o gult išvis vėlai
nuėjom,tai sunkoka diena nusimato🙂Šiandien dar pas dantistą
po darbo,bet namie darbų mažiau,tai bus galima ilsėtis😉
Labas rytas,Perkam tik todėl,kad kokybė geresnė,nei
pardės dideli,oranžiniu tryniu kaip kaimiški😉Kai prastai
jautiesi visada sunku dirbt..Manęs šiandien ilga diena
laukia,bet jau nusiteikus per visą savaitę😀
Labas rytas.as si ryta ,jauciuosi kaip slapiu maisu
trenkta… galva skauda ,gerkle,kaulus skauda,nezinau busiu
koki virusa pasigavusi… kokie cia kiausiniai? Pardavineji,po
kiek?
Labas rytas,niekur neprapuolusi kažkaip taip jau
išėjo,kad vis pamirštu prisijunkt😊Namai,darbai dar
kirpykla,nagai,Evai dantistė šią savaitę plius kiaušinius
atvežė,tai supakuok,išdalink ir t.t.Link pabaigos savaitės
ir darbų mažėja😉
Labas rytas,as jau nubudusi😉 ismiegojau .mes vakar
apsipirkom.pasigirsiu nusipirkau garini lygintuva bet vakar
taip ir neisbandziau. Normalius bent du turiu ziuresiu kaip
sitas
Labas rytas,greitai praejo, savaitgali pas broli buvom
sunenai visi trys atvaziavo smagu sutikti visus😀 o
pirmadieni reikalai . Viska pasidariau su kaupu ka buvau
suplanavusi , sekantis vizitas rudeni 😉
Labas rytas,sveika sugrįžusi😉Kaip tos atostogos?Ką
nuveikėt?🙂Aš nieko ypatingo darbas,namai,dar pas dantistę
buvau deje,bet teks dar eit kartelį..Šiandien atidirbu iki
18h ir lėksim draugą su gimtadieniu sveikint🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,kaip gerai anksti pradėt darbą,kol dar vėsu visai kitaip dirbasi😉Mes vakar dar Europolį buvom pasiėmėm arbūzą visą,šaltibarščiam visko ko reik ir šiaip visokių nesąmonių,kad kuo mažiau gamint😀
As i lovo atejau,nu tokia jau be jegu,miegosiu kaop kujis😉 labanakt 😉
Nu aš manau,kad turi prisidėt suaugęs vyras vistik jau😊Aš jau viskas prisėdau prieš tv dantys vėl tvarkingi,namai irgi apmėtyti,valgyt padaryta lauksiu naujos darbo dienos😀
Fish and Chips dirba,ten mazas seimos verslas . Savo reikmems uzsidirba ,o sunus prisideda ir prie mokesciu .
O kur dirba,jei nepaslaptis?🙂Mes kolkas pervedam į mėnesį po 85£ smulkiom išlaidom abiem vaikams,bet norisi,kad jau ir patys padirbėtų,patirties įgytų,bet nesinori,kad mokslam trukdytų🙂
Ji pas mane nuo 15 dirba ,ne tiesa buvo pusmeti metusi bet vel grizo. Po keles valandas per savaite bet susirenka apie 100 sva savom islaidom 😉
Taip bijojau kaip čia reiks atidirbt su tiek mažai miego,bet išsijudinau ir visai gerai einas😉Tavo Urtė gal kur eina padirbėt per vasarą,o gal ir šiaip kokį darbelį radus,kad su mokslais nesikirstų?
Pas mus tvoros stulpai mūriniai,bet pati tvora medinė kažkaip jaukiau gardene,nei vien mūras būtų buvęs😉
Mes norim savo tvoras pakeisti , murines pasidaryti tai dar bus ka veikti😉
Maniškis šeštadienį draugam darė tokią pat kaip pas mus😉
Labas rytas,kad niekur neprapuolusi ,namie . Pas mane statubos terasa daroma tai yra ka veikt😉
Labas rytas,kur,Daivute,prapuolus?Mes vakar prasikuitėm visą dieną buvom svečiuose ryte,pietum kepėm bbq,pagaliau nusipirkom atostogas liepai,vežėm sūnų su draugu į Corby skate parką,tai tik 21h parsivežėm,o gult išvis vėlai nuėjom,tai sunkoka diena nusimato🙂Šiandien dar pas dantistą po darbo,bet namie darbų mažiau,tai bus galima ilsėtis😉
Labas,normaliai,nosis uzgulta bet galima gyventi … as skalbinius tvarkau ,po namus sukuosi 😉
Labas rytas,kaip sveikata?Aš seniai nubudus porą skalbimų prasukau,gardeną susitvarkiau,prisėdau užkąst ir eisiu priekį namo susitvarkyt🙂
Labas rytas,gerkle kutena,nosis uzgulta… gerai kad trumpa diena …
Labas rytas,kaip sveikata?Aš nors ir išmiegojau neturiu šiandien jau meilės darbui noriu kuo greičiau namo😀
Orai labai permainingi kaip tik ligom kibt...
Labas rytas,siandien jau geriau , nesuprantu is kur ta zaraza…
Labas rytas,Perkam tik todėl,kad kokybė geresnė,nei pardės dideli,oranžiniu tryniu kaip kaimiški😉Kai prastai jautiesi visada sunku dirbt..Manęs šiandien ilga diena laukia,bet jau nusiteikus per visą savaitę😀
Aisku normali kaina . Kazkokia sunki diena ,greiciau namo…
Sveikatos😉Vištos kiaušiniai😂Nepardavinėju,tiesiog pasiūlo draugas,kai pats važiuoja į fermą,tai paimu saviem 30kiaušių po 5,50£ būna😉
Labas rytas.as si ryta ,jauciuosi kaip slapiu maisu trenkta… galva skauda ,gerkle,kaulus skauda,nezinau busiu koki virusa pasigavusi… kokie cia kiausiniai? Pardavineji,po kiek?
Labas rytas,niekur neprapuolusi kažkaip taip jau išėjo,kad vis pamirštu prisijunkt😊Namai,darbai dar kirpykla,nagai,Evai dantistė šią savaitę plius kiaušinius atvežė,tai supakuok,išdalink ir t.t.Link pabaigos savaitės ir darbų mažėja😉
Labas rytas,kur ,Vikut ,prapuolusi?
Labas rytas,pirmadienis,nesuprantu kur tas savaitgalis dingo…
Labas rytas,as jau nubudusi😉 ismiegojau .mes vakar apsipirkom.pasigirsiu nusipirkau garini lygintuva bet vakar taip ir neisbandziau. Normalius bent du turiu ziuresiu kaip sitas
Labuka,šiandien tinginiaujam ryt lėksim apsipirkt😉
Labas rytas,budinames ,as jau gyva 😀 orelis ne kazka bet per daug planu neturiu . Apsipirkti reikia tik 😉
Labas rytas,greitai praejo, savaitgali pas broli buvom sunenai visi trys atvaziavo smagu sutikti visus😀 o pirmadieni reikalai . Viska pasidariau su kaupu ka buvau suplanavusi , sekantis vizitas rudeni 😉
Labas rytas,sveika sugrįžusi😉Kaip tos atostogos?Ką nuveikėt?🙂Aš nieko ypatingo darbas,namai,dar pas dantistę buvau deje,bet teks dar eit kartelį..Šiandien atidirbu iki 18h ir lėksim draugą su gimtadieniu sveikint🙂