Labas rytas,nepirkau ir nekepiau vistik lietinių,o
sprandinės kepsnių orkaitėj iškepiau,salotų
padariau😉Tikėjaus gal vistik palis kada daugiau,bet teko jau
vakar žolę laistyt žemė suskeldėjus,degt žolė pradeda bus
negerai be lietaus...
Pavasaris,tuoj ir vasara ne už kalnų,tai bus to geresnio
oro tikrai daugiau,nei rudenį ar žiemą😉Aš galvoju gal kokių
lietinių po darbo nusipirkt,prasikept bus greitai ir
skaniai🙂
Labas rytas,aš kai tokie orai,tai visai negaminu arba
kažką greito😉Vakar taip ir prasėdėjau gardene ant
saulutės😀Šiandien jau teks lėkt manikiūrą daryt😉
Labas rytas,maniškis į darbą važiuos,tai jo žadintuvas
mane prižadino🙂Eisiu kavytės gert,pabėgiot ir šiaip save
palepint kojų vonelę pasidaryt,veido kaukę😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Mano darbo dienelė irgi jau link pabaigos😉
Ir as breikauju ,kiek cia beliko 😉 taip normaliai ir nepradejom dirbti 😉
Aš pasikavint prisėdau ir eisiu toliau darbuotis😉
As sestadieni ziuresiu ,man is pat pradziu daina nepatiko tai per daug ir neseku,kaip bebutu saunuoliai i finala isejo ! Rami diena kol kas 😉
Nebežiūriu šiemet Eurovizijos laiko švaistymas ir šiaip politinis,iškrypėlių šou🤮
Labas rytas,as gal puse desimt uzmigau tai ir pailsejusi atsikeliau😀 vakar nei eurovizijos neziurejau tik ryte naujienas perskaicisu 😉
Labas rytas,aš visą vakarą lovoj praleidau,tai tikrai pailsėjau😀Mano diena neturėtų būt sunki,tai bus gerai😉
Ir as noriu anksciau atsigulti ,o vis nesigauna … vesoka siandien.ryt trumpa diena 😉
Labas rytas,man visai neblogai,nors vėlokai užmigau 23h,bet šiandien stengsiuos nepersidirbt ir ankščiau atsigult😉
Labas rytas,as kazkokia siandien trenkta ,lyg miego truksta ,viskas krenta is ranku…
Sekmadienį naktį lijo,bet mažai...
Labas rytas,jau seniai reikia lietaus,isdziuvusi zeme. Net nepastabejau kada cia lijo…
Labas rytas,nepirkau ir nekepiau vistik lietinių,o sprandinės kepsnių orkaitėj iškepiau,salotų padariau😉Tikėjaus gal vistik palis kada daugiau,bet teko jau vakar žolę laistyt žemė suskeldėjus,degt žolė pradeda bus negerai be lietaus...
Skanu ,as galvoju savaitgali kepsiu ,ir vienokiu ir kitokiu bus i darba isideti 😉
Pavasaris,tuoj ir vasara ne už kalnų,tai bus to geresnio oro tikrai daugiau,nei rudenį ar žiemą😉Aš galvoju gal kokių lietinių po darbo nusipirkt,prasikept bus greitai ir skaniai🙂
Labas rytas,reikia megautis geru oru 😉 as jokiu planu neturiu nebent pas draugu uzsukti savaitgali neatradom laiko 😉
Labas rytas,aš kai tokie orai,tai visai negaminu arba kažką greito😉Vakar taip ir prasėdėjau gardene ant saulutės😀Šiandien jau teks lėkt manikiūrą daryt😉
Masazai ,baseinas ,sestadieni kugeli kepiau tai sekmadieni nieko negaminau. Greit prabego savaitgalis😉
Laba diena,savaitgalis gerai buvom šventėj šeštadienį,sekmadienį į pubą pavalgyt ėjom,o šiandien jau po darbų poilsiauju🙂Kaip tavo savaitgalis?
Labas rytas,kaip sekasi ? Kaip savaitgalis ?
Labas rytas,gana miegoti 😉
Ačiū ir tau gražios dienos😉
Labas rytas,ir as jau ismiegojau 😉 kelsiuos kavos . 9 val i masazus . Grazios dienos !
Labas rytas,maniškis į darbą važiuos,tai jo žadintuvas mane prižadino🙂Eisiu kavytės gert,pabėgiot ir šiaip save palepint kojų vonelę pasidaryt,veido kaukę😉
Vyras siandien sune ismaude,ryt nebereiks. As patalyne pakeiciau tik nespejau visko isskalbti.viskas jau lovyteje,labanakt 😉
Savaitgalis gražus ir kita savaitė irgi graži turėtų būt😉Aš antrą dieną iki 18h dirbu🙂
Grazi diena siandien nusimato😉 reiks kiema apsitvarkyti,zoliu priaugo kol kol nebuvau…
Ne taip pasakiau ,lagaminus reikia issikrauti dar vis stovi 😉
Kas pas tave spėjo juos suversti?😀
Pas mane rytoj masazai ,susitvarkyti namus ir ilsetis 😉