Sveika,ir tave su Mamyciu diena! As tokia uzsiemusi kad
laiko visai neturiu telefonui…grizom is Palangos uzsukom i
kapus paskui pas broli ten pasedejom
Labas rytas,vakar nebeturejau laiko atrasyt is po
kanopeliu tvarkymo grizau tik gerokai po devyniu… ir
siandien dar reikalu … kaip tam studentui man truksta vienos
nakties 😃
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,aš ir gerai pailsėjau😉Jokių planų kolkas neturiu ilsėsiuos😀
Labas rytas,gerai issimiegojau,savaitgalis ant noses😀 kokie planai?
Visai gerai atidirbau,gal tik pries darbo pabaiga jauciausi pavargusi 😉 jau lovyteje sia nakt isimiegosiu 😉 labanakt
Laba diena,o aš galvojau tik rytoj į darbą eisi,kad šiandien dar atostogauji😉
Labas rytas,as jau darbe 😉 kaip pora geru valandu numigusi visai gerai jauciuosi 😉
Labas,mes ilgai miegojom ,paskui pas dantista neseniai grizom. Laikas greitai eina😉 dar ryt poryt ir atgal .
Labas rytas,aš kaip tik ramiai šį savaitgalį visišas poilsis😉
Sveika,ir tave su Mamyciu diena! As tokia uzsiemusi kad laiko visai neturiu telefonui…grizom is Palangos uzsukom i kapus paskui pas broli ten pasedejom
Labas rytas,Su dar viena mūsų švente💐
Labukas,grazaus savaitgalio! Mes poilsiaujam Palangoja!
Labas rytas aciu,tik po darbo prasided jos 😉
Labas rytas,gerų tau atostogų😉
Aciu,saunuole 😀
Sveikinimai💐
Tu teisi 😉 noriu pasigirti maniske siandien pravaziavimo teorija islaike 😀
Labas rytas,nieko viską suspėsi,o jei ir nespėsi kažko palauks neproblema visiškai😀
O skrendam tryse su sunumi jam dar reikia pas dantista.
Labas rytas,vakar nebeturejau laiko atrasyt is po kanopeliu tvarkymo grizau tik gerokai po devyniu… ir siandien dar reikalu … kaip tam studentui man truksta vienos nakties 😃
Tai tik dviese su vyru skrendat?😉Aš jau namučio slenku jaučiu tinginiausiu šiandien😊
Nusileidus i Palanga lekem visam savaitgaliui i Atostogu parka ,o pirmadieni jau likusias dienas pas dantista aplankyt visus ir namo 😉
Ką numatę veikt LT?🙂Ant kelių dienų nėr ką kraut kaip aš juokiuos triusikų ir kojinių,o jei ir tų pamirši nusipirkt galima😆
As vakar lagamina pradejau krautis,nes laiko vis maza. Siandien nagus einu tvarkytis .
Labas rytas,aš jau darbuojuos😉Jaučiuosi pailsėjus šį rytą🙂
Labas rytas,budinames 😉 tingiu keltis …
Tai tas pats išeina vistiek,nors mano viskas suplanuota jau visos dienos išdalintos😀
Iki kaledu mano atostogos.dar turiu 12 d bet dar daug laiko liko 😉
O tai kur tavo atostogos dar tik nauji metai prasidėjo?Nebent pas jus kitaip atostogos skaičiuojasi🙂
5 d treciadieni vakare griztam neturiu daug atostogu …
Kiek laiko atostogausit?🙂Mes išsimatavom prieš perkant,tai dydžiu didesnę pirkom,nei įprastai😉
As kazkaip visai jau nebenoriu dirbti kai jau atostogom kvepia 😉