Labas rytas,sveikinu 😘 kaip gerai kad penktadienis 😀
reikia poilsio .mes rytoj is ryto i mazazus lekiam,nezinau
kaip cia bus nes turejom gal menesio tarpa nes cia mes
atostogavom paskui masaziste.kunas bus atprates gali ir
skaudeti …
Labas rytas,na va ir vėl penktadienis😉Mes vakar su vyru
1🤓tas draugystės metines paminėjom simboliškai,tai vėliau
atsigulėm,nei įprasta😊Šiandien planų jokių gal apsikuist
namie ir ilsėtis😉Ryt apsipirkt ir žadam prie upės važiuot
tinginiaut🙂
Labas rytas,išsimiegojau,pailsėjau puikiai🙂Vakar grįžus
greit tik valgyt pasidariau,apsimėčiau namus ir į viršų
ilsėtis iškart,nors buvau nusileidus gėlių palaistyt
vakare,bet nelabai joms vanduo jau padės išdegt baigia..
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Tikrai greitai va dar darbe susiorganizavom bbq vakare po darbo su šeimom😉
Sveika ,kai daraisi reguliariai as matai ilga tarpa nedariaus tai bus 😉 kaip greitai siandien diena eina 😀
Ačiū😉Viskas bus gerai masažas sveika😀
Labas rytas,sveikinu 😘 kaip gerai kad penktadienis 😀 reikia poilsio .mes rytoj is ryto i mazazus lekiam,nezinau kaip cia bus nes turejom gal menesio tarpa nes cia mes atostogavom paskui masaziste.kunas bus atprates gali ir skaudeti …
Labas rytas,na va ir vėl penktadienis😉Mes vakar su vyru 1🤓tas draugystės metines paminėjom simboliškai,tai vėliau atsigulėm,nei įprasta😊Šiandien planų jokių gal apsikuist namie ir ilsėtis😉Ryt apsipirkt ir žadam prie upės važiuot tinginiaut🙂
As breikauju ,visai neblogai laikas eina . Kita savaite uzsirasiau papildomai padirbeti 😉
Tikrai taip vaisių,daržovių😉Laiką praleist smagu būdavo,o daugiau šiaip sau pasidarius buvo...
Ten pas jus visokiu vaisiu yra 😉 gaila kad ta ferma uzdare kur budavo braskes…
Čia kaip pats sau prisigalvoji taip ir būna😀Aš kolkas dar dirbu nenoriu kavintis visai,bet žadu eit braškių nusipirkt😉
Noriu kavos,greiciau breikas….
O pas mane buna visaip diena legvesne diena sunkesne 😉
visiems*
Ai tik dėlto jau senai darbo nesureikšminu dzin kaip dirbsi,vistiek visi tiek pat sumokės😆
Zinau kur dirbsiu 😉 ryt penktadienis 😀
Kodėl sunki diena laukia?
Labas rytas,toks karstis… as ir ismiegojau ,sunki diena laukia…
Labas rytas,išsimiegojau,pailsėjau puikiai🙂Vakar grįžus greit tik valgyt pasidariau,apsimėčiau namus ir į viršų ilsėtis iškart,nors buvau nusileidus gėlių palaistyt vakare,bet nelabai joms vanduo jau padės išdegt baigia..
Aš jau viskas namo ilsėtis😀
Ir vel breikas,neblogai diena eina😀
As jau su kavyte
Aš nerealiai kavos noriu ryte atėjus į darbą negėriau matyt ir trūksta to puodelio😀
Labas rytas,as gerai miegojau tik tingiu keltis…
Labas rytas,aš prastokai miegojau šiąnakt užtruko,kol užmigau kaimynai kažką šventė kieme...Tikiuosi išsijudinsiu darbe😉
Tikrai gerai miegojau,cia pas mus karsta labai …
Nu va gražiausiai,o sakei gerai miegojai...Aš toliau kuičiuosi stengiuos nepersidirbt😉
Ir as su kavyte,miegas ima negaliu …
Aš prisėdau užkąst,pasikavint😉
Sugundei tu cia mane su tais saltibarksciais 😀 reiks pasiusti Urte iki europoli kefiro ir agurku😉
Nu,kad tokiu oru nelabai daug valgosi,o ir stovėt prie puodų nesinori visai,o kas jau ko nori ypatingo gali patys pasigamint rankas,kojas turi😀
Labas rytas,miegojau gerai bet tingiu tingeti . Gera minti apie saltibarkscius davei , seniai bedariau 😉