Labas rytas,tikrai taip😉Mes namie krapštėmės poto
ilsėjomės telefono beveik į rankas nebuvau net
paėmus🙂Supirkom viską ko reikia remontui,užsakėm baldus,tai
iki atostogų manau suspėsim susitvarkyt 😉
Labas rytas,vel pirmadienis savaitgalio kaip nebuta 😉
vakar kazkaip neprisijunguau is ryto i baseina ,paskui
apsipirkti dar prigule buvom .taip sekmadienis ir
prabego
Aš negaliu ryškių spalvų dėl darbo,tai tik prieš
atostogas pasidarysiu ryškiau🙂Mes Evos kambarį ruošim sienų
lyginimui,tai dabar reiks didelį garbės ratą apsukt😀
As jau po masaziuko laukiu kol vyrui padarys. Vakar
susitvarkiau nagucius pasidariau pirma karta ombre tai tokia
patenkinta labai grazu ,tik kita karta darysios ryskiasne
spalva 😉
Miegot ir aš gerai pailsiu,bet tingisi dirbt,kai toks
geras oras😀Maniškio gimtadienis sekmadienį,o dar dovanos
neturiu,tai žadu šiandien po darbo lėkt kažką žiūrėt😊
Labas rytas,tu su savim šnekėjai,o dabar aš😀Su tinginiu
kartu keliauju dirbt😉Susipirkom vakar kelto
bilietus,susiradom kur apsistoti,tai liko tik susižiūrėt ką
pamatyt per tas 5dienas ir sėkmingai visur spėt😊
Labuka,aš tiek užsikuitus,kad neturiu kada nė
parašyt😊Evos išleistuvėm ruošėmės,prie jūros važiavom ir
šiaip šen bei ten ir pralekia dienos,dar su draugais kartu
paatostogaut susitarėm rūgpjūtį Prancūzijoj,tai čia reik
planuot,nes parskrendam ir beveik iškart išvažiuot reik🙈Kaip
tau sekasi?Kas naujo?Ar jau baigėt gardeną tvarkyt?🙂
Mes ryte masazuose buvom,paskui po namus taip karsta kad
geriausis namie po kondicionieriumi sedeti. Vakare dar
sumastem po parduotuves pavaiscioti ,maniskis sortu
nusipirko as bridzus radau . Taip sestadienis ir prabego
…
As grizusi is darbo pora vakandikiu nusnaudziau,vyras
sune ismaude as patalyne pakeiciau apsipirkom. Keleta
skalbykliu padariau viskas greit isdziuvo 😉o ryt 8 val
masaziukas . Saldziu sapnu !
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Saunu 😀 vesoka siandien …
Labas rytas,tikrai taip😉Mes namie krapštėmės poto ilsėjomės telefono beveik į rankas nebuvau net paėmus🙂Supirkom viską ko reikia remontui,užsakėm baldus,tai iki atostogų manau suspėsim susitvarkyt 😉
Labas rytas,vel pirmadienis savaitgalio kaip nebuta 😉 vakar kazkaip neprisijunguau is ryto i baseina ,paskui apsipirkti dar prigule buvom .taip sekmadienis ir prabego
Darbingas savaitgalis 😉 o as nemegstu ryskiu spalvu .. vyras suni ismaude as patalyne pakeiciau dabar skalbiu.reiks robotuka paleis ir bus tvarkele 😀
Aš negaliu ryškių spalvų dėl darbo,tai tik prieš atostogas pasidarysiu ryškiau🙂Mes Evos kambarį ruošim sienų lyginimui,tai dabar reiks didelį garbės ratą apsukt😀
As jau po masaziuko laukiu kol vyrui padarys. Vakar susitvarkiau nagucius pasidariau pirma karta ombre tai tokia patenkinta labai grazu ,tik kita karta darysios ryskiasne spalva 😉
Labas rytas,Ačiū ir tau!senokai nubudome,bet dar tik dabar pusryčiaujam ir dieną planuojamės😉
Labas rytas,budinames 😉 grazaus sestadienio!
Beabejo,kad taip😀Aš tiesiai namučio lėksiu poilsiaut,mėgautis geru oru😉
Graziai reikia atostogu vaziuoti 😀 aspo lidla pavaiksciojau ir pedino namo.dar orchideja uosvienei nuporkau neteiks sukti galvos del geliu rytoj 😉
Aš ir kas 3savaites vaikštau nagų,o kas 6 savaites plaukų tvarkytis,bet visada stengiuos +- prieš atostogas susitvarkyt😉
Man ir neblogai trumpa diena tai greit laikas praeis😉 o as treciadieni kojas dariaus siandien rankas man kas 3 sav reikia greit atauga 😉
Mano visos procedūros bus prieš pat atostogas😉Taip gerai kolkas dirbas tik jau kavos pradedu norėt,tai teks eit prisėst😉
As siandien vakare nagus uzsirasiusi darytis ryt masazas . Dar rytoj uosvienes gimtadienis savaitgalis praleks nepastebetas 😉
Smagu girdėt😉Aš vakar nupirkau dovaną ir paskui namie ranką pridėjau,kad savaitgalis laisvas būtų galėsim ilsėtis pilnumoj😉
Labas rytas,ir tave ! Mes vakar gal tik puse 11 is gimtadienio grizom ,smagiai laika praleidom, prisijuokem tiek kad zandai skaudejo 😉
Labas rytas,Su savaitės pabaiga😉
Miegot ir aš gerai pailsiu,bet tingisi dirbt,kai toks geras oras😀Maniškio gimtadienis sekmadienį,o dar dovanos neturiu,tai žadu šiandien po darbo lėkt kažką žiūrėt😊
Labas rytas,puikiai miegojau. Savaitgalis ant noses😉 pas mane darbai sustoje truputi. Siandien i gimtadieni lekiam tai ir toks bizekas …
Labas rytas,tu su savim šnekėjai,o dabar aš😀Su tinginiu kartu keliauju dirbt😉Susipirkom vakar kelto bilietus,susiradom kur apsistoti,tai liko tik susižiūrėt ką pamatyt per tas 5dienas ir sėkmingai visur spėt😊
Labuka,aš tiek užsikuitus,kad neturiu kada nė parašyt😊Evos išleistuvėm ruošėmės,prie jūros važiavom ir šiaip šen bei ten ir pralekia dienos,dar su draugais kartu paatostogaut susitarėm rūgpjūtį Prancūzijoj,tai čia reik planuot,nes parskrendam ir beveik iškart išvažiuot reik🙈Kaip tau sekasi?Kas naujo?Ar jau baigėt gardeną tvarkyt?🙂
Labas rytas
Labas rytas
Labas rytas,kur ,Vikut ,prapuolusi? As nuo pirmadienio vis po dvi valandas pasilieku papildomai dirbti😉
Labas rytas
Labas rytas,budinames su nauja darbo savaite !
Mes ryte masazuose buvom,paskui po namus taip karsta kad geriausis namie po kondicionieriumi sedeti. Vakare dar sumastem po parduotuves pavaiscioti ,maniskis sortu nusipirko as bridzus radau . Taip sestadienis ir prabego …
Labas rytas,Vakar labai smagiai pasisėdėjom tik po 12h namie buvom🙂Dabar jau apsipirkinėjam,maniškis užsuko apsikirpt ir lėksim prie upės drybsot😉
Labas rytas,budinames 😉 as jau gyva nors dar mielai miegociau …
As grizusi is darbo pora vakandikiu nusnaudziau,vyras sune ismaude as patalyne pakeiciau apsipirkom. Keleta skalbykliu padariau viskas greit isdziuvo 😉o ryt 8 val masaziukas . Saldziu sapnu !