Jau turbūt visa graži po kirpyklos😉Aš jokių planų ar
darbų neturiu pasidarysiu kavos ir tinginiausiu😊Nors ir
karšta lauke,bet Evos kambario sienos deje dar džiūna,tai
dar negalima dažyt,turbūt teks sekmadienį😒Rytoj į Cambridge
važiuosim bus apdovanojimai Eva 2metų programą sėkmingai
užbaigė🙂
Labas rytas,neatsimenu kada buvau centre kažkaip viskas
ko reikia aplink yra arba internetu perku,o ir šiaip
nemėgstu be tikslo po pardes vaikštinėt🙂Šiandien jau
išsimiegojau puikiai turėtų užtekt jėgų visai dienai😉
As i virsu atejau ,ir be jegu. Truputi mieste
pavaiksciojau ,bet nieko neradau primarke keles maikutes ir
dzinsus pasimatavau,bet nepatiko kakla spaude kazkokia
nesamone o dzinsu gal mazesni didi reikejo pasiimti bet
patingejau eiti tokius visai nieko radau,bet gal kita karta
,vadinasi tiek man ju ir reikejo 😉 lekiu ir as kojas
istiesti.😉
Niekas nieko niekam neprivalo😀Aš visai be jėgų prisėdau
vyrai sienas sutvarkė šiandien,tai teko namie pajudėt po jų
darbo🙂Baigs vakarienė kept ir mausiu kojų ištiest😉
Labas rytas,mes vakar vėlokai atsigulėm,tai vos iš lovos
išsiritau😀Bus registratūros klaida įsivėlus visi žmonės būna
klysta...Aš visada,jei žinutės negaunu iškart skambinu tą
pačią dieną arba NHS programėlėj pasižiūriu ar yra toks
appointmentas,kad būtų ramu😉
As jau virsuje . Ryt turiu talona implantui pasikeisti 3
m atitarnavo 😉 drauge uzregistravo bet keista zinute
neatrjo nei priminimas kazkokia nuojauta pakuzdejo
paskambinti ir spek ka jie pasake kad talonas atsauktas
teko truputi palaukti ,muzikeles pasiklausyti ir talonas
buvo sugrazintas. Taip ir likau nesupratus kodel atsauke
,sugrazino. Svarbu kad ryt pakeis dar po miesta
pasivaiksciosiu nes is darbo issiprasiau anksciau.
Labas rytas,išmiegojau puikiai,nors šuo kažko blaškėsi
naktį,bet vyras kėlėsi žiūrėt kas darosi😉Rytoj jau atvažiuos
sienų lygint,tai taip gerai viskas pagal planą🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Jau turbūt visa graži po kirpyklos😉Aš jokių planų ar darbų neturiu pasidarysiu kavos ir tinginiausiu😊Nors ir karšta lauke,bet Evos kambario sienos deje dar džiūna,tai dar negalima dažyt,turbūt teks sekmadienį😒Rytoj į Cambridge važiuosim bus apdovanojimai Eva 2metų programą sėkmingai užbaigė🙂
Man gerai trumpa diena ,gera komanda
Labas rytas,Ir tave!Aš puoliau dirbti,kol noras nedingo😀
Labas rytas ,su penktadieniu!
Pas mane tai tikrai tinginio diena buvo,nieko nedariau 😉 ryt po darbo i kirpykla,jau ataugo saknys,noriu pasidazyti. Lekiu miegoti,labanaktis .
Aš pasikavinau,užkandau ir toliau darbuojuos😉Šiandien pasidarysiu tinginio dieną namie norisi tiesiog padrybsot,oru pasimėgaut😉
Nelabai tik toks jausmas lyg maudzia kelios dienos ir praeis 😉
Skauda?Kavos ir aš visai neatsisakyčiau dar puodelio,bet pati žiopla beveik valandą prasikuičiau pas save,bet taip ir neužsikuičiau...
Labas rytas,prastai miegojau,dar ta ranka Noriu kavos …
Labas rytas,neatsimenu kada buvau centre kažkaip viskas ko reikia aplink yra arba internetu perku,o ir šiaip nemėgstu be tikslo po pardes vaikštinėt🙂Šiandien jau išsimiegojau puikiai turėtų užtekt jėgų visai dienai😉
As i virsu atejau ,ir be jegu. Truputi mieste pavaiksciojau ,bet nieko neradau primarke keles maikutes ir dzinsus pasimatavau,bet nepatiko kakla spaude kazkokia nesamone o dzinsu gal mazesni didi reikejo pasiimti bet patingejau eiti tokius visai nieko radau,bet gal kita karta ,vadinasi tiek man ju ir reikejo 😉 lekiu ir as kojas istiesti.😉
Niekas nieko niekam neprivalo😀Aš visai be jėgų prisėdau vyrai sienas sutvarkė šiandien,tai teko namie pajudėt po jų darbo🙂Baigs vakarienė kept ir mausiu kojų ištiest😉
Jei guvens tai ir tures vairuoto ir vezioti 😃
Gyvent gyvens,o va dėl vairavimo jau negali būt tikras🙂
Vienas tai tikrai 😉
Nu negyvens tie "vairuotojai" visą gyvenimą su tavim😀
Tiek vairuotoju namie 😉
Sveikinimai🤗Dabar dar tau reiktų išsilaikyt😉
Negaliu nepasigirti maniske siandien teises islaike 😀
Mano diena irgi gerai eina kas čia liko ir namo😆
Gera diena ,gera komanda pas mane tai ir laikas normaliai eina 😉
Mano visi reikalai prieš pat atostogas sukrito,tai bus įtempta savaitė tiek darbe,tiek po darbo🙂
Labas rytas,as be zadintuvo nubudau 😉 svarbu yra talonas 😀 lekiu kavytes kaisti 😉
Labas rytas,mes vakar vėlokai atsigulėm,tai vos iš lovos išsiritau😀Bus registratūros klaida įsivėlus visi žmonės būna klysta...Aš visada,jei žinutės negaunu iškart skambinu tą pačią dieną arba NHS programėlėj pasižiūriu ar yra toks appointmentas,kad būtų ramu😉
As jau virsuje . Ryt turiu talona implantui pasikeisti 3 m atitarnavo 😉 drauge uzregistravo bet keista zinute neatrjo nei priminimas kazkokia nuojauta pakuzdejo paskambinti ir spek ka jie pasake kad talonas atsauktas teko truputi palaukti ,muzikeles pasiklausyti ir talonas buvo sugrazintas. Taip ir likau nesupratus kodel atsauke ,sugrazino. Svarbu kad ryt pakeis dar po miesta pasivaiksciosiu nes is darbo issiprasiau anksciau.
Aš jau viskas atidirbau,lėksiu namučio kaẓ̌ką greit valgyt pasidaryt ir tinginiaut😉
Labas rytas,maniske ir kelesi palakti ir pasisioti. As tai tingiu keltis bet niekur nedingsi ,reikia…
Labas rytas,išmiegojau puikiai,nors šuo kažko blaškėsi naktį,bet vyras kėlėsi žiūrėt kas darosi😉Rytoj jau atvažiuos sienų lygint,tai taip gerai viskas pagal planą🙂
Maciau maciau 😉
Reikia truputį atgaivos į galą savaitės vėl apie +30 rodo😉