Aš jau lovytėj žiūriu filmą😉Pagaliau plyteles duše vyras
pradėjo klijuot,tai yra vilties kitą savaitgalį jau savo
duše ir praustis😀Nežinau ar pailsėjau ryte buvom apsipirkt
maisto,dušui ko trūko dasipirkt,o paskui galvą spaudė
nemaloniai,tai kai praėjo pavargus jaučiausi,tai tiesiog
visą likusią dieną knygą skaičiau🙂Tikiuosi ryt bus geresnė
diena🙂Labanakt😉
Kam patinka neturiu nieko prieš,bet mes į tokį koncertą
nelabai😀O aš prasimėčiau namus,pabėgiojau,užmečiau skalbimą
ir tada nagus,ragus ir visa kita tvarkiaus su kavyte,o dabar
jau prieš tv poilsiauju😀
Aš gavau bilietus🤗Vyrui pasigyriau ne mažiukas sakiau,kad
dovana po eglute bus🤭Užtrukau 1h eilėj prastovėt internete
ir išleidau nei daug,nei mažai 1100£😀
Reiktų saviškį įkalbint,kad jau cepelinų galėtų
padaryt😉Aš prisėdau pavalgyt ir eisiu toliau dirbt🙂Šiandien
žadu bandyt bilietus gaut į F1 lenktynių dienai liepai,tai
jei pasiseks būsiu pasirūpinus Kalėdų dovana visai
šeimynai😀Tikiuosi gal pirmieji bilietai pigesni būna..
Pas mane uzimtas savaitgalis ,vyro gimtadienis tai
sestadieni cepelinu diena bus ,o sekmadieni eisim
pasisedeti su vyro bendradarbio seima jie viena diena gime
😉
Labas rytas,su penktadieniu!Nemoku aš trumpai tokių
dalykų aprašyt arba paskui nieks nesupras😀 600g Chestnut
grybus kept reik sausoj keptuvėj iki 15min,tada įpilam šiek
tiek aliejaus dar pakepam iki 10min,išimam grybus ir dedam
du smulkintus svogūnus kepinam iki geltonumo,dedam rūkytos
paprikos šaukštą,2šaukštelius Dijon garstyčių gerai išmaišom
ir sudedam atgal grybus.Pilam 350ml darẓ̌ovių arba grybų
sultinio,dedam riebios grietinės 300ml aš naudojau soured
cream gerai išmaišom ir tada sudedam šviežius tagliatelle
makaronus uždengiam keptuvę dangčiu ir pakepam dar iki 7min
arba kol makaronai išverda😉
Geras oras tiek šiandien ir rytoj,o paskui vėl
prastės...Aš pagaliau prisiruošiau ten tokius makaronus su
grybais ir padažu garnyrui padaryt,tai net man nelabai
mėgėjai valgyt makaronus ausys linksta kaip skanu😀Mėsos jau
kaip ir nebereik😂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,vakar velokai atsiguliau tai truputi truksta miegelio…
Aš jau tuoj namučio greit diena pralėkė😉
Baigiu isivaziuoti 😉 as jau su kavyte ()
Labas rytas,aš ir tingėjau per vėlai atsiguliau...
Labas rytas,taip tingiu si ryta keltis…
Labas rytas,as jau gyva,grazaus sekmadienio!
Labas rytas,aš dar gulinėju,bet kilsiu kavytės labai noriu😉Planų neturiu tik žadu šiandien lėkt pasportuot,nors oro dar nemačiau😊
As ir jau lovyteje,diena kaip pirstu spraktelejimas prabego.prisivirem cepelinu,pavaisinom svecius , pasedejom truputi ir dienos neber…saldziu sapnu!
Aš jau lovytėj žiūriu filmą😉Pagaliau plyteles duše vyras pradėjo klijuot,tai yra vilties kitą savaitgalį jau savo duše ir praustis😀Nežinau ar pailsėjau ryte buvom apsipirkt maisto,dušui ko trūko dasipirkt,o paskui galvą spaudė nemaloniai,tai kai praėjo pavargus jaučiausi,tai tiesiog visą likusią dieną knygą skaičiau🙂Tikiuosi ryt bus geresnė diena🙂Labanakt😉
Labas rytas as ir jau gyva ir tau gero sestadienio ,pailsek!
Labas rytas,gero šeštadienio ir skanių cepelinų!Mano diena jau prasideda be jokio plano😀
Kam patinka neturiu nieko prieš,bet mes į tokį koncertą nelabai😀O aš prasimėčiau namus,pabėgiojau,užmečiau skalbimą ir tada nagus,ragus ir visa kita tvarkiaus su kavyte,o dabar jau prieš tv poilsiauju😀
As ir turiu bilietus i koncerta 😀 nukarpiau sunei nagus abi buvo po prakaitu bet darbas padarytas😀
Tai,kad tau jau namo laikas😀
Saunuole,dovanom pasirupinai 😀 as laika stumiu darbe ,o jis taip neina…
Aš gavau bilietus🤗Vyrui pasigyriau ne mažiukas sakiau,kad dovana po eglute bus🤭Užtrukau 1h eilėj prastovėt internete ir išleidau nei daug,nei mažai 1100£😀
Maniskis nori i Bunkes koncerta kitais metais tai planuojam su draugais lekt 😉 as siandien darbu prisigalvojusi tikiuosi spesiu viska pasidaryti 😉
Reiktų saviškį įkalbint,kad jau cepelinų galėtų padaryt😉Aš prisėdau pavalgyt ir eisiu toliau dirbt🙂Šiandien žadu bandyt bilietus gaut į F1 lenktynių dienai liepai,tai jei pasiseks būsiu pasirūpinus Kalėdų dovana visai šeimynai😀Tikiuosi gal pirmieji bilietai pigesni būna..
Pas mane uzimtas savaitgalis ,vyro gimtadienis tai sestadieni cepelinu diena bus ,o sekmadieni eisim pasisedeti su vyro bendradarbio seima jie viena diena gime 😉
Aš manau ir tas ir tas veikia😉O dar savaitgalį numačius visišką poilsį ir laiką sau,tai išvis pasaka noris greičiau namo😀
Cia turbut penktadienis 😉
Skanesni negu pievagrybiai bent man tokie tikresni atrodo😉Gerai pailsėjau arba penktadienis savo daro labai nuotaikoj esu😀
Labas rytas,tikrai turetu buti skanu. Nesu naudojusi tu gribu,jie turbut turi specifini skoni?
Labas rytas,su penktadieniu!Nemoku aš trumpai tokių dalykų aprašyt arba paskui nieks nesupras😀 600g Chestnut grybus kept reik sausoj keptuvėj iki 15min,tada įpilam šiek tiek aliejaus dar pakepam iki 10min,išimam grybus ir dedam du smulkintus svogūnus kepinam iki geltonumo,dedam rūkytos paprikos šaukštą,2šaukštelius Dijon garstyčių gerai išmaišom ir sudedam atgal grybus.Pilam 350ml darẓ̌ovių arba grybų sultinio,dedam riebios grietinės 300ml aš naudojau soured cream gerai išmaišom ir tada sudedam šviežius tagliatelle makaronus uždengiam keptuvę dangčiu ir pakepam dar iki 7min arba kol makaronai išverda😉
Turetu buti skanu,parasyk trumpai receptuka ,prasau 😉as jau lovyteje poilsiauju 😀
Geras oras tiek šiandien ir rytoj,o paskui vėl prastės...Aš pagaliau prisiruošiau ten tokius makaronus su grybais ir padažu garnyrui padaryt,tai net man nelabai mėgėjai valgyt makaronus ausys linksta kaip skanu😀Mėsos jau kaip ir nebereik😂
Silta siandien
Oras irgi toks sakyčiau tvankokas kaip prieš lietų,nors lietaus nerodo...Kas čia beliko tuoj namučio😉
Jei velai atsiguliai tai ir jauciasi… as su kavyte
Man ir diena gerai einasi va mokinys jau praktikuojas,o aš truputį poilsiauju😉Jaučiasi,kad miegelio trūksta,tai grįžus jaučiu eisiu pasnaust😀