Labas rytas,aš vakar vėl vėlai atsiguliau niekaip
anksčiau neišėjo atkeliavo mūsų kavos aparatas,tai žaidėm
visą vakarą,kad ryte bütų galima mėgautis skania kava iš
pupelių😀Šiandien tik darbe bizi nusimato,tai grįžus tikiuosi
pailsėt😉
Aš jau viskas po darbuko truputį dar su reikalais
pasimalsiu ir tada jau tiesiai namučio,jei oras leis varysiu
pabėgiot ir tada bus galima namie kuistis😉
Aš vakar kritau į lovą kaip lapas,bet ir grįžau namo tik
19h vakare visokių reikalų turėjau🙂Šiandien pailsėjus
jaučiuos,bet ir vėl užimta diena nusimato😉
Labas rytas,aš per vasarą buvau šviesi,o dabar kaip
visada ant rudenio tamsinau,tai dabar dažėm link raudonumo
šiaip persikine tokia,tai dabar taip ne per ryškiai
pabandymui,nes paskui dar pasiplaus,o sekantį kartą darysim
ryškiau,kad ilgiau laikytų😉Aš kas sezoną spalvą keičiu
maždaug😀
Labas rytas,as vakar gal 10 uzmigau tai normaliai
keliausi. Pas mane savaitgalis uzimtas penktadieni po darbo
i kitpykla , sestadieni nagus .geros dieneles!
Labas rytas,aš vakar užsisėdėjau,kol krepšinį
pažiūrėjau,susikuičiau miegot ir vėlu pasidarė,tai šiandien
vos iš lovos išsiritau,bet atrodo budinuos po truputį😀O dar
po darbo į kirpyklą lekiu plaukų gražint bus ilga
dienelė😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,geras dalykas mes ir turim saga firmos. As jauciuosi pailsejusi tiek ir beliko savaites 😉
Labas rytas,aš vakar vėl vėlai atsiguliau niekaip anksčiau neišėjo atkeliavo mūsų kavos aparatas,tai žaidėm visą vakarą,kad ryte bütų galima mėgautis skania kava iš pupelių😀Šiandien tik darbe bizi nusimato,tai grįžus tikiuosi pailsėt😉
Aš jau viskas po darbuko truputį dar su reikalais pasimalsiu ir tada jau tiesiai namučio,jei oras leis varysiu pabėgiot ir tada bus galima namie kuistis😉
As blogai miegojau,suo kelesi nakti dar tas oras…na nieko 😉
Aš vakar kritau į lovą kaip lapas,bet ir grįžau namo tik 19h vakare visokių reikalų turėjau🙂Šiandien pailsėjus jaučiuos,bet ir vėl užimta diena nusimato😉
Labas rytas, grazu! Sunku keltis…
Labas rytas,aš per vasarą buvau šviesi,o dabar kaip visada ant rudenio tamsinau,tai dabar dažėm link raudonumo šiaip persikine tokia,tai dabar taip ne per ryškiai pabandymui,nes paskui dar pasiplaus,o sekantį kartą darysim ryškiau,kad ilgiau laikytų😉Aš kas sezoną spalvą keičiu maždaug😀
Ka darysi su plaukais? As noriu pasisviesinti nes buvau tamsokai pasidarius,tai nezinau sutatem sukirpeja sruogelrm daryti,man patinka ekspermantuoti😉
Man irgi super užvalgau,kavytės atsigeriu ir lekiu į kirpyklą😉
Ne visada taip iseina 😉 Gerai diena man eina 😉
Ačiū ir tau geros dienelės!Aš kažkaip į darbo dienas perkėliau,tai savaitgaliai laisvi😉
Labas rytas,as vakar gal 10 uzmigau tai normaliai keliausi. Pas mane savaitgalis uzimtas penktadieni po darbo i kitpykla , sestadieni nagus .geros dieneles!
Labas rytas,aš vakar užsisėdėjau,kol krepšinį pažiūrėjau,susikuičiau miegot ir vėlu pasidarė,tai šiandien vos iš lovos išsiritau,bet atrodo budinuos po truputį😀O dar po darbo į kirpyklą lekiu plaukų gražint bus ilga dienelė😀
Labas rytas,ačiū ir tave😉
Labas rytas ,su rudenelio pradzia!
Labas rytas,aš jau pasportavus,po pusryčių ramiai antrą puodelį kavos geriu😉Ačiū ir tau geros dienos!
Labas rytas,budinames😉 as jau pasiruosusi i masaza vykti😉 grazios dienos!
Labas rytas,kad visos savaites tokios trumpos butu … asgreit atidirbu ir namo ! Geros dieneles!
Labas rytas,su penktadieniu!😉Aš šiandien ilgai dirbsiu,tai nebus ko skubintis turetų būt gera diena😉
Nepajusim kad ir Kaledos ir Naujieji tuoj ateis …
Labas rytas,norim to ar nenorim vistik ruduo jau šalia😀
Labas rytas,saltoka si ryta…
Aš jau lovoj guliu😉Ryt po darbo lėksim Danieliui ko reik į mokyklą supirkt šio bei to trūksta ir bus jau abu suruošti😉
Greit apsimeciau ir jau kojales istiesusi 😉
Tu teisi … Noriu namo ne bedaug beiko …
Dar tikrai nėra taip blogai😉Kai laikas suksis va tada,tai bus nesąmonė visiška...
Kad tos dienos dabar jau sutrumpeja…anksti temsta velai austa …
Labas rytas,aš kažkaip vis nerandu kada parašyt,tai šen,ten ir nebėr dienos😊
Labaas rytas,budinames 😉
Labas rytas,griztam i darbus po ilgojo savaitgalio… gerai tos iseigines 😉