Aš prisėdau pavalgyt,susitvarkiau reikalus dėl kito
mėnesio apoitmento bus ramybė😉Kolkas sunkiai sekasi
planuotis į ateitį,kol vaikų mokylos tikslių planų
nesusiuntė,bet tikiuos jau greit viskas susidėlios🙂
Labas rytas,Vis įdomesnė diena vakar buvo😉Šiąnakt visokių
nesąmonių prisapnavau,bet pailsėjau neblogai visai,bent taip
atrodo😀Vakar nuotaikoj grįžau,tai pasidariau ekstra
maisto,pasikeičiau patalynę,pagaliau užbaigiau knygą
skaityt,tai šiandien tikrai laiką skirsiu tik sau😊
Sveika,as tik dabar atradau laiko pasisveikinti… grizom
is po darbu ir islekem gimtadienio torto valgyti pas
maniskio sese nes tikroji diena,ten pasedejom pora
valandeliu ir namo grizus dar sune pavedziojom ir
ilsetis.saldziu sapnu….
Labas rytas,gyvūnai lieka gyvūnais😀Mūsiškė yra kaulą
paslėpusi gardene😀Vakar taip gerai diena praėjo ir daug
neveikiau tiek namie,tiek darbe,tai šiandien mini išeiginę
žadu pasidaryt😉Mūsų dušo projektas juda visai neblogai
pirmyn,tai tikiuosi greičiau,nei mano gimcė bus
užbaigsim😉
Labas,as nesuprantu kur tas savaitgalis dingsta 😃
vedzioju sune, ir eisiu grindu valyti ,grazuole pasilikusi
kasimo darbais uzsiiminejo. Maniskis vakar zole kieme pjove
si ta patrauke ir kaip jai ten pasirode kad uzsinorejo
kasti,sviezia zeme matyt atsidenge… paprastai ji nekasa…
Labas rytas,priminei aš kažkada esu vyro telefoną per
klaidą į darbą nusinešus,tai gerai,kad greit susigraibėm ir
atsikeitėm😀Šiandien vėl turiu planų reiks pas Evą į mokyklą
važiuot susipažinimo susirinkimas bus,bet daugiau lygtais
poilsis namie viskas padaryta😉
As tik vyrui parasiau is bendradarbes telefono kokia
situacija nes paprastai per breika susiskambinam,o tas
inirtingai dirbo tai zinute tik po 14.00 perskaite.
Pasijuokem ir tiek . Labankt.
Aš negalėčiau be telefono tiek darbui reikia,tiek su
vaikais susisiekt ir šiaip visokių reikalų atsiranda😊Aš
viską pasidariau galvojau,kad mano ausinių mikrafonas
neveikia,bet pasirodo klydau,tai pabėgiojau ir pašnekėjau su
GP vienu metu susitaupė laiko,tai jau viską pasidarius prieš
tv sėdžiu😉
As tai gerule siandien telefona namie palikau tik i darba
nuvaziavus kai persirenginejau supratau kad neturiu… diena
be telefono 😃 keistas jausmas bet nieko isgyventa 😉
Gal pervargai...Aš niekaip dienos po darbo nesusidėlioju
noriu pabėgiot,bet lietų rodo,po 15h turiu telefoninį
appointmentą ir būtinai reik dušą pasiekt iki 17h,nes paskui
jau ilgam nebus,tai teks darbe praustis🙂
Labas rytas,o as prastai miegojau vis varciausi . Nors
vakar pries miega ir pasivaiksciojom gerokai iki europoli
buvom nueja paskui i parka suni pabedziot…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Kaip gerai man siandien laikas eina net paciai neitiketina 😉
Ponia mokytoja 😀 kaip silta siandien ,geros nenuobodzios dieneles !
Šiandien kaip tyčia turiu mokinį,tai teks susikaupt ir bent stengtis neẓ̌iovaut😀
Labas rytas as anksti atsiguliau ir 9 tv isjungiau tai puikiai ismiegojau😉
Labas rytas,aš šiąnakt mažokai miegojau,tai knygą skaičiau,tai filmą žiūrėjau ir nepajaučiau,kad laikas miegot seniai buvo😀
Popiet turėtų būt geresnis žadu lėkt pabėgiot😉
As ir jau su kavyte,na ir orelis siandien…
Aš prisėdau pavalgyt,susitvarkiau reikalus dėl kito mėnesio apoitmento bus ramybė😉Kolkas sunkiai sekasi planuotis į ateitį,kol vaikų mokylos tikslių planų nesusiuntė,bet tikiuos jau greit viskas susidėlios🙂
Man reikia truputi apsitvarkyti bet vis laiko neatrandu tai kau stovi tas reikalas keles savaites gal siandien ji pajudinsiu 😉
Ačiū,kai netingiu,tai spėju😆Prisigalvojau nedidelių planų ir šiandienai,bet nedega nuotaika parodys😂
Labas rytas,tu kaip visada saunuole viska speji😉 as neblogai miegojau
Labas rytas,Vis įdomesnė diena vakar buvo😉Šiąnakt visokių nesąmonių prisapnavau,bet pailsėjau neblogai visai,bent taip atrodo😀Vakar nuotaikoj grįžau,tai pasidariau ekstra maisto,pasikeičiau patalynę,pagaliau užbaigiau knygą skaityt,tai šiandien tikrai laiką skirsiu tik sau😊
Sveika,as tik dabar atradau laiko pasisveikinti… grizom is po darbu ir islekem gimtadienio torto valgyti pas maniskio sese nes tikroji diena,ten pasedejom pora valandeliu ir namo grizus dar sune pavedziojom ir ilsetis.saldziu sapnu….
Labas rytas,gyvūnai lieka gyvūnais😀Mūsiškė yra kaulą paslėpusi gardene😀Vakar taip gerai diena praėjo ir daug neveikiau tiek namie,tiek darbe,tai šiandien mini išeiginę žadu pasidaryt😉Mūsų dušo projektas juda visai neblogai pirmyn,tai tikiuosi greičiau,nei mano gimcė bus užbaigsim😉
Labas,as nesuprantu kur tas savaitgalis dingsta 😃 vedzioju sune, ir eisiu grindu valyti ,grazuole pasilikusi kasimo darbais uzsiiminejo. Maniskis vakar zole kieme pjove si ta patrauke ir kaip jai ten pasirode kad uzsinorejo kasti,sviezia zeme matyt atsidenge… paprastai ji nekasa…
Labas rytas,gerai,bet greit prabėgo savaitgalis ir vėl kimbam į darbus😉
Labas rytas,su sekmadieniu! Savaitgalio kaip nebuta…
Labas rytas, su penktadiemiu!
Aš apsimėčiau namie ir tuoj lėksiu pas Evą,kai grįšim galėsiu lėkt tiesiai į lovą😉
Mes vel siandien veliau i breika nes turejo mus pakeisti negalima stabdyti linijos,sedziu viena gerai kad telefona turiu D:
Aš padirbu,pasėdžiu ir taip ratu😀
As tik dabar i breika ,bet laikas gerai eina 😉
Visai gerai dirbasi,bet prisėdau atsikvėpt truputį tingisi dirbt😀
Labas rytas,puikiai issimiegojau po 4 pabudau galvoju kada tas vyro zadintuvas skambes 😉 as be jokiu planu
Labas rytas,priminei aš kažkada esu vyro telefoną per klaidą į darbą nusinešus,tai gerai,kad greit susigraibėm ir atsikeitėm😀Šiandien vėl turiu planų reiks pas Evą į mokyklą važiuot susipažinimo susirinkimas bus,bet daugiau lygtais poilsis namie viskas padaryta😉
As tik vyrui parasiau is bendradarbes telefono kokia situacija nes paprastai per breika susiskambinam,o tas inirtingai dirbo tai zinute tik po 14.00 perskaite. Pasijuokem ir tiek . Labankt.
Aš negalėčiau be telefono tiek darbui reikia,tiek su vaikais susisiekt ir šiaip visokių reikalų atsiranda😊Aš viską pasidariau galvojau,kad mano ausinių mikrafonas neveikia,bet pasirodo klydau,tai pabėgiojau ir pašnekėjau su GP vienu metu susitaupė laiko,tai jau viską pasidarius prieš tv sėdžiu😉
As tai gerule siandien telefona namie palikau tik i darba nuvaziavus kai persirenginejau supratau kad neturiu… diena be telefono 😃 keistas jausmas bet nieko isgyventa 😉
Gal pervargai...Aš niekaip dienos po darbo nesusidėlioju noriu pabėgiot,bet lietų rodo,po 15h turiu telefoninį appointmentą ir būtinai reik dušą pasiekt iki 17h,nes paskui jau ilgam nebus,tai teks darbe praustis🙂
Labas rytas,o as prastai miegojau vis varciausi . Nors vakar pries miega ir pasivaiksciojom gerokai iki europoli buvom nueja paskui i parka suni pabedziot…