Labas rytas,aš mažokai miegojau,bet atrodo
pailsėjau😉Šiandien po darbuko lekiu nagučių tvarkytis,tada
greit į darbuką susiruošiu rytojui ir lauksiu krepšinio😀
Labas rytas, mes penktadieni po kirpyklos Tavan
pasedejom su vyru , sestadieni apsipirkt ,vakare nagucius
dariausi.o vakar namie poilsiavom ,as kalna lietiniu
prikepiau taip savaitgalis ir prabego… su nauja darbo
savaite!
Labas rytas,kaip savaitgalis?🙂Mano produktyvus kaip
niekad šeštadienį pasportavom,apsipirkom,apsiskalbėm,buvom
miške grybų,bet deje šiemet jų turbūt nebus vietom labai
sausa,o vakare krepšinį žiūrėjom😊Vakar buvom svečiuose
pasikavint,naujai voniai daiktų išsirinkt,o paskui maniškis
vonią pradėjo griaut,tai aš pilnumoj turėjau laiko virtuvėj
pasisukt,naujai darbo savaitėj pasiruošt ir pailsėt😉
Labas rytas,su penktadieniu!Aš išsimiegojau šiąnakt už
visą savaitę,bet ir gerai dirbsiu iki 18h bus pačiai
lengviau😉Vakar pertvarkėm elektrinius prietaisus
virtuvėj,tai nereiks savaitgalį😀
Pas mus kaip kavineje pati sumala paskui paskui ta
kauseli su kava padedi i kita vieta ir pribega vanduo salia
pasikeitina pienas. Tikrai brangu bet del skonio galima ir
nusipirkti 😉
Aš galvojau,kad pas jus tokia kur pati sumala pupeles tik
puodelį pakišt reikia...Aš dabar iš Prancūzijos buvau
parsivežus super kava,bet užsisakinėt brangiai išeina 0,5kg
30£🫣
Teisingai tu du tuo zaidimu sakai! Tai mes tik
savaitgaliai kavinames arba kaip sveciu turim. Ryte per daug
laiko uzima … is lLietuvos naudoju pupeles su skoniu o
cia lavazza perku man visai nieko 😉
Mes turėjom kur pats susimalt pupeles turi ir pasidaryt
kavą,tai skonio atžvilgiu ta kava skanesnė tik tingisi žaist
ypač rytais😉Mes Jura pirkome😊Reiktų savaitgalį virtuvę
pertvarkyt,nors ir nemaža ji pas mane,bet labai jau daug
prietaisų atsiradę nesižiūri,kai stalai nukrauti
belenkaip😀Gal kokias skanias pupeles esi atradus?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,aš šiandien ir be žadintuvo nubudau,nes jau labai į tualetą norėjau,o dabar reik į pirmą aukštą leistis,tai atgal į lovą nebegrįžau😀
Teisingai 😉 as jau po namus sukuosi 😉
Nėr čia ko laiko švaistyt veltui😀
Tu greita😀 ir man nedaug teliko😉
Aš jau viskas pasikavinu,lekiu trason,o tada namo ir diena bus baigta😀
O man prailgo laikas iki breiko …
Ir vėl labai gerai dirbasi galėtų visa savaitė tokia būt😉
Labas rytas,as puikiai dar pries zadintuva nubudau vakar anksti atsiguliau. Tai jauciuosi tokia ismiegojusi😀
Labas rytas,aš mažokai miegojau,bet atrodo pailsėjau😉Šiandien po darbuko lekiu nagučių tvarkytis,tada greit į darbuką susiruošiu rytojui ir lauksiu krepšinio😀
Man greit visada pirmadienis pralekia ()
Aš kavinuosi kas čia liko ir namučio trauksiu😉
Ir man neblogai laikas eina,kolege is atostogu grizo tai laikas begte bega bepliurpiant 😉
Tai gerai sekasi darbuotis viskas pagal planą kolkas tikiuosi pavyks daug pasidaryt🙂
Labai gražūs kopūstai Europolį😉
Skanu seniai bedariau reiks kada pasidaryti 😉
Ačiū ir tave!Aš vakar kopūstą susitvarkiau,tai grįžus balandėlių prisuksiu😉
Labas rytas, mes penktadieni po kirpyklos Tavan pasedejom su vyru , sestadieni apsipirkt ,vakare nagucius dariausi.o vakar namie poilsiavom ,as kalna lietiniu prikepiau taip savaitgalis ir prabego… su nauja darbo savaite!
Labas rytas,kaip savaitgalis?🙂Mano produktyvus kaip niekad šeštadienį pasportavom,apsipirkom,apsiskalbėm,buvom miške grybų,bet deje šiemet jų turbūt nebus vietom labai sausa,o vakare krepšinį žiūrėjom😊Vakar buvom svečiuose pasikavint,naujai voniai daiktų išsirinkt,o paskui maniškis vonią pradėjo griaut,tai aš pilnumoj turėjau laiko virtuvėj pasisukt,naujai darbo savaitėj pasiruošt ir pailsėt😉
Tau gerai trumpa diena😉
As namo noriu…
Taip gerai dirbasi viską pasidarysiu ką susiplanavus esu😉
Kazkur nuotraukas maciau vakar kad pilmas tai net nezinau ko ar cia menulis kaltas ar kas nors kitas…
Aš net neseku mėnulio netikiu tokiais dalykais...
Labas rytas ir tave su penktadieniu! O as blogai miegojau labai matyt pilnatis veikia….
Labas rytas,su penktadieniu!Aš išsimiegojau šiąnakt už visą savaitę,bet ir gerai dirbsiu iki 18h bus pačiai lengviau😉Vakar pertvarkėm elektrinius prietaisus virtuvėj,tai nereiks savaitgalį😀
Baristų mašina smagu pažaist,bet naudojimui nenorėčiau,kad tik vietą užimtų😉Mes daug kavos suvartojam,tai net nepajaustume,jog buvom nusipirkę😀
Pas mus kaip kavineje pati sumala paskui paskui ta kauseli su kava padedi i kita vieta ir pribega vanduo salia pasikeitina pienas. Tikrai brangu bet del skonio galima ir nusipirkti 😉
Aš galvojau,kad pas jus tokia kur pati sumala pupeles tik puodelį pakišt reikia...Aš dabar iš Prancūzijos buvau parsivežus super kava,bet užsisakinėt brangiai išeina 0,5kg 30£🫣
Teisingai tu du tuo zaidimu sakai! Tai mes tik savaitgaliai kavinames arba kaip sveciu turim. Ryte per daug laiko uzima … is lLietuvos naudoju pupeles su skoniu o cia lavazza perku man visai nieko 😉
Mes turėjom kur pats susimalt pupeles turi ir pasidaryt kavą,tai skonio atžvilgiu ta kava skanesnė tik tingisi žaist ypač rytais😉Mes Jura pirkome😊Reiktų savaitgalį virtuvę pertvarkyt,nors ir nemaža ji pas mane,bet labai jau daug prietaisų atsiradę nesižiūri,kai stalai nukrauti belenkaip😀Gal kokias skanias pupeles esi atradus?