Labas rytas,aš jau tiek visko nuveikus,kad 12h lekiu į
pasimatymą su Evos krikštomama😀Šiandien Evos gimtadienis,bet
ji su draugais į miestą,karuseles vėliau lėks,tai man
poilsis😉
Labas rytas,Aš kažkaip darbui atsidavus visą savaitę,tai
beveik neprisijungiu😀Šiandien ir rytoj iki vakaro
darbuosiuos,bet parduotuvėj,tai turėtų būt daugiau laisvo
laiko😉
As jau su kavyte😀vakar atsiguliau gal puse 10 o ryte 3
val akytes stacios .. o kaip jau prajejau snausti
zadintuvas nuskambejo… tai siandien tokia keista diena. O
plius dar kai dirbi su agentura nugaroj akis reikia tureti
kad nesamoniu nepridirbtu…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Kazkokia durna diena…
Kas sunervavo tave?O aš kaip tik nuotaikoj lekiu iki namučių labai trumpam,o tada nagų tvarkytis ir paskui ilsėtis🙂
As siandien pikta ,pavargau matyt ,greiciau namo…
Nebaisi bėda tik darbe būtų reikėję ilgiau pasilikt😉
Labas rytas,svarbu kad viska spejai 😉 as puikiai ismiegojau reiks keltis kavyte kaist 😉
Labas rytas,aš šįryt truputį pramigau žadintuvas neskambėjo arba aš jo negirdėjau😀Gerai,kad laiko užsimetus esu,tai viskas vyksta kaip normalų rytą😀
5d ilgiau neturiu laiko .
Ilgam?🙂
Penktadieni vakare kaip visada i Lt man primatavimas dantuko 😉
Pamiršau pasigirti mūsų dušas jau suremontuotas liko tik smulkmenas naujas supirkt😀Kada tau atostogos?Kur lėksit?🙂
As vel breikauju ,diena greitai eina ,5 val einu kojyciu susitvarkyti,reikia pries atostogas pasigrazinti 😉
Ilgiau užtrunka,bet dirbt pačiai mažiau reikia pati tik vadovauju daugiau😀Gerai diena einasi dar planų turiu po darbuko,tai tik spėk suktis😉
Nu tau ir sekasi,ar labiau nesideka 😃 as darbuojuosi ,geras rytas bet labI jau saltas 😉
Labas rytas,seniai jau nubudusi prieš 4h30 darbe jau buvau vėl su mokiniu dirbu😀
Labas rytas,budinames !
Labas rytas,ir tau gero sekmadienio! Orelis ne kazka …
Labas rytas,ačiū!Gražaus sekmadienio!
Didziausi sveikinimai ,jubiliatei!!! 17- ika gales laikytis teisias.as namie poilsiauju.
Labas rytas,aš jau tiek visko nuveikus,kad 12h lekiu į pasimatymą su Evos krikštomama😀Šiandien Evos gimtadienis,bet ji su draugais į miestą,karuseles vėliau lėks,tai man poilsis😉
Labas rytas,as jau po masaziuko 😉 kokie dienos planai?
Oi ne dirbau iki 18h,tai kokių dar planų😆Jau lovytej drybsau pries tv😉
Jau darbu prisiplanavusi? As jau nagucius susitvarkiusi grizau 😀
Ilgas jis man nusimato,tai per daug nesidžiaugiu😀
Labas rytas,pagaliau 😀
Labas rytas,su penktadieniu!
Labas rytas, as jau gyva, bet vel tingiu keltis… nebedaug beliko iki savaitgalio 😉
Labas rytas,Aš kažkaip darbui atsidavus visą savaitę,tai beveik neprisijungiu😀Šiandien ir rytoj iki vakaro darbuosiuos,bet parduotuvėj,tai turėtų būt daugiau laisvo laiko😉
As jau su kavyte😀vakar atsiguliau gal puse 10 o ryte 3 val akytes stacios .. o kaip jau prajejau snausti zadintuvas nuskambejo… tai siandien tokia keista diena. O plius dar kai dirbi su agentura nugaroj akis reikia tureti kad nesamoniu nepridirbtu…
Labas rytas,as ir galvoju kur cia prapuolusi…
Labas rytas,aš vakar visur bizi buvau,bet į lovą anksčiau atsiguliau reikėjo miegą išlygint😉