I koki? Viena maciau rodys su Jankeviciumi bet ne pas mus
mieste ☹ ji maciau Lt tik spalio gale prades rodyti. Jei
apie sita tai net nezinau eiciau ar ne ,paskuti laiku jie
visi man vienodi …
Būna kartais...Aš va nenusprendžiu eit su vyru į
lietuvišką filmą ar neit kažkaip jaučiu,kad bus š... labai
jau lietuviai juos kept pradėjo ir nieko gero nebebüna.
Labas rytas,pas mus auklių daug,tai visi viską spėjom
pasidaryt ir pailsėt😀Jaučiuosi pailsėjus vakar numigom
perpietės miegelio,dar į svečius pasikavint nulėkėm ir
paskui jau prieš tv tinginiavom😉
Pas mus tikras šeimyniškas sekmadienis vyras išvažiavo
iki pardės🙂Aš pietum burokėlių sriubos išvirsiu,o jis
dešrelių iškeps ant laužo,salotų padarys😉Išleisim savo
svečią eisim ilsėtis,nors aš spėjau knygą paskaityt sau
ramiai🤭
Taip 25d dvi savaitės likusios šiemet savaitę atostogų
pasiėmiau,tai va bus keletą naktų su vyru,keletą
namams,vaikams,nes esu nupirkus bilietus lapkričio 1d į
Milton Keynes ferverkų fiestą😉
Aš jau pabėgiojus,pavalgius,apsipirkus,poilsiauju prieš
tv😉Laukiu,kol vyras paskutines plyteles vonioj
įklijuos🙂Lėksim iki Sainsburio,o tada tetos su ateinančiu
gimtadieniu sveikint,nes rytoj draugų vaiką žiūrėsiu jie
bėgs maratone😉Aš per gimtadienį kažkur išskrendu su vyru
keliom naktim tik nežinau kur bus staigmena😀
As jau po masaziuko, rytoj maratonas o as kazkaip maniau
kad siandien tai galvoju kaip cia namus pasieksim . Visai
salia musu gatves begs.Tai rytoj kaip isvaziuosim i baseina
teks palikus masina peskute grizti…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
I koki? Viena maciau rodys su Jankeviciumi bet ne pas mus mieste ☹ ji maciau Lt tik spalio gale prades rodyti. Jei apie sita tai net nezinau eiciau ar ne ,paskuti laiku jie visi man vienodi …
Būna kartais...Aš va nenusprendžiu eit su vyru į lietuvišką filmą ar neit kažkaip jaučiu,kad bus š... labai jau lietuviai juos kept pradėjo ir nieko gero nebebüna.
Nezinau,laukiau kol grisiu,nezinau …
O tai čia ko iškart nesikreipei?
Zinau,Lt is rengeno pamate o cia nezinau ,lai ziuri,laiko turiu 😉
Kol tyrimų nepadarys,čia nepatvirtins nieko nesakys,nes čia reik ligos istoriją pasidaryt norint pagalbos gaut...
Turiu ploblemu su klubu,Lietuvoje tikrinausi rado 3laipsnio nudilima o kito antro .ziuresiu ka cia sakys…
Ką poliklinikoj?🙂Aš jokių planų iki ketvirtadienio,penktadienio kolkas neturiu,tai turėtų būt lengva savaitėlė😉
Labas rytas,as is ismiegojau gerokai pries zadintuva nubudau😀 jauciuosi pailsejusi😀 po darbo poliklinika einu .
Labas rytas,pas mus auklių daug,tai visi viską spėjom pasidaryt ir pailsėt😀Jaučiuosi pailsėjus vakar numigom perpietės miegelio,dar į svečius pasikavint nulėkėm ir paskui jau prieš tv tinginiavom😉
Geras vaikas,leido auklei net knyga paskaityti 😀mes lidloj buvom apsipirkti o dabar poilsiauju pries tv 😉
Pas mus tikras šeimyniškas sekmadienis vyras išvažiavo iki pardės🙂Aš pietum burokėlių sriubos išvirsiu,o jis dešrelių iškeps ant laužo,salotų padarys😉Išleisim savo svečią eisim ilsėtis,nors aš spėjau knygą paskaityt sau ramiai🤭
Nevaziavom,jau visur stovi,vyras mate i parka eidamas. Kai atidarys kelius iki lidlo reiks nulekti 😉
Nespėsit iki baseino nuvaẓ̌iuot kelius uždarys🤭Mes jau po pusryčių eisim gal kažką namie pasikuist😉
Labas rytas,as dar lovyteje vartausi😉 vyras sune vedzioja reiks keltis 😉 ir tau grazaus sekmadienio!
Labas rytas,Gražaus sekmadienio!Bėgsiu savo "maratoną" nubėgt iki kol vaikį atveš pažiūrėt😀
Taip 25d dvi savaitės likusios šiemet savaitę atostogų pasiėmiau,tai va bus keletą naktų su vyru,keletą namams,vaikams,nes esu nupirkus bilietus lapkričio 1d į Milton Keynes ferverkų fiestą😉
As lagaminus iskraustau ,rubus delioju isskalbtus po keliones😉 smagi dovana,saunuolis vyras, dar tolokai iki tavo gimtadienio,25 d jei gerai pamenu 😉
Aš jau pabėgiojus,pavalgius,apsipirkus,poilsiauju prieš tv😉Laukiu,kol vyras paskutines plyteles vonioj įklijuos🙂Lėksim iki Sainsburio,o tada tetos su ateinančiu gimtadieniu sveikint,nes rytoj draugų vaiką žiūrėsiu jie bėgs maratone😉Aš per gimtadienį kažkur išskrendu su vyru keliom naktim tik nežinau kur bus staigmena😀
As jau po masaziuko, rytoj maratonas o as kazkaip maniau kad siandien tai galvoju kaip cia namus pasieksim . Visai salia musu gatves begs.Tai rytoj kaip isvaziuosim i baseina teks palikus masina peskute grizti…
Ačiū!
Labas rytas,as ir jau gyva ir tau grazaus sestadienio!
Labas rytas,aš jau su kavyte,nors dienos plano jokio,bet jau išmiegojau😀Gražaus šeštadienio!
Aš kaip kavos užsimaniau,tai negaliu dar apeisiu ratuką greit ir lėksiu kavintis😉
Labas rytas,as vakar be sapno kritau 8 jau miegojau tai siandien be zadintuvo nubudau😉su savaitgaliu !
Labas rytas,su penktadieniu!Dar dirbt nepradėjau,o jau laukiu dienos pabaigos😀
Tu namo,o aš iš namų lėksim su Denu į susirinkimą dėl egzaminų😀
Visai gerai ,gal tik is ryto buvo atejes miegelis kiek cia beliko ,tuoj namo 😉
Labas rytas,grįši namo pailsėsi,išsimiegosi😉Aš šiandien kaip visada visą dieną užsiėmusi,susiplanavusi,tai laukiu rytojaus ir savaitgalio jokių planų😀
Labas rytas,reikia keltis po keliu valandu miego…