Labas rytas,ar jau dantukai gražūs?🙂Šiandien laisvesnė
diena bus pas mane,bet ir tai šiokių tokių darbelių
turiu😉Antrą dieną dirbu su mokiniu,tai darbe
nepersidirbu,bet teks ketvirtadienį,penktadienį rankoves
raitotis😀
Labas rytas,svarbu,kad padarytų šiandien😉Aš vakar
darbe,namie sukausi,o šiandien į darbą,kirpyklą ir su sūnum
į koledžą,tai grįžus liks tik į lovą lėkt😉
Sveika,mes ilsimes . Buvom aplankyti mano broli ,sunenas
su seima atvaziavo truputi pasedejom . Ryt man pas dantista
,siandien negalejo padaryti kas buvo suplanuota. Nedaug
beliko treciadieni jau namo judesim 😉
Labas rytas,vėl prasidėjo mano darbo savaitė😀Vakar
valgymo diena buvo pas mus grybai,paskui mėsytę ant griliaus
kepėm,tai ir užmigom anksti😀Jaučiuosi pailsėjus,pasiruošus
bizi savaitei😉
Labas rytas,Oho gerokai turėjo vėluot tada,jei taip vėlai
palangoj buvot...Pas mus vakar labai didelis vėjas buvo,tai
pabėgiojau,virtuvės spinteles perėjau,kūgelį puode
iškepiau,tai knygą skaičiau,tai tv žiūrėjau😉
Labas rytas,as vakar lagamina kroviau ir siaip daug
reikalu turejau pries isvaziuojant. Net netikrinau bet
jauciu jie ilgai neuzsistoves 😉geros dieneles! As trumpai
dirbu ir leksim i skrydi 😉
Labas rytas,Su penktadieniu!Galiu savim didžiuotis vakar
nepatingėjau apsiprekinau visai savaitei,tai bus galima
tokiu nekokiu oru namie ilsėtis😉Sūrelių ir pripirkau,bet
trumpai galioja šįkart,tai pusę į kamerą nukeliavo.
Labas rytas,aš ne ką ilgiau pamiegojau,nei vakar,bet
atrodo pailsėjau😀Planų didelių neturiu,tai turėtų būt gera
diena😉Išvis ši savaitė tokia laisvoka,o jau kita savaitėlė
visa suplanuota...
Mes i miesta buvom isleke sio bei to nusipirkti. Striuke
prigriebiau sau nes turiu tokia ziemine ilga ir pavasarine
tai dabar tokia rudenine nusipirkau nes orai Lt vesoki.
Apsitvarkiau ir jau i virsu atejau ilsetis 😉
Matyt poilsio reikia...Aš viskas susiruošiau
rytoj,permečiau rūbus į džiovyklę ir tikiuosi sulaukt
pirkėjo kuo greičiau žadėjo po 18h atvažiuot įdėjau parduot
seną kavos mašiną,o tada jau į dušą ir į lovą🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,ar jau dantukai gražūs?🙂Šiandien laisvesnė diena bus pas mane,bet ir tai šiokių tokių darbelių turiu😉Antrą dieną dirbu su mokiniu,tai darbe nepersidirbu,bet teks ketvirtadienį,penktadienį rankoves raitotis😀
Ačiū ir tau taip pat!
Labas rytas,as dar lovoje,geros dieneles!
Labas rytas,svarbu,kad padarytų šiandien😉Aš vakar darbe,namie sukausi,o šiandien į darbą,kirpyklą ir su sūnum į koledžą,tai grįžus liks tik į lovą lėkt😉
Sveika,mes ilsimes . Buvom aplankyti mano broli ,sunenas su seima atvaziavo truputi pasedejom . Ryt man pas dantista ,siandien negalejo padaryti kas buvo suplanuota. Nedaug beliko treciadieni jau namo judesim 😉
Labas rytas,vėl prasidėjo mano darbo savaitė😀Vakar valgymo diena buvo pas mus grybai,paskui mėsytę ant griliaus kepėm,tai ir užmigom anksti😀Jaučiuosi pailsėjus,pasiruošus bizi savaitei😉
Labai baisiai nebuvo,bet nosies kišt iš namų nesinorėjo.Mes buvom pagrybaut,tai bus pietūs skanūs🤤
Labas rytas,maciau internete video kad daresi bet gal taip baisiai nebuvo pas jus nes ten ikelta prie juros vaisdai.
Labas rytas,Oho gerokai turėjo vėluot tada,jei taip vėlai palangoj buvot...Pas mus vakar labai didelis vėjas buvo,tai pabėgiojau,virtuvės spinteles perėjau,kūgelį puode iškepiau,tai knygą skaičiau,tai tv žiūrėjau😉
Labas,vakar skrydis velevo tai i Palanga atvaziavome tik paryciais…pailsejome pasibuvome su artimaisiais ir ryt jau judesim link Siauliu.
Aciu 😉
Ačiū ir tau geros dienos,bei atostogų!
Labas rytas,as vakar lagamina kroviau ir siaip daug reikalu turejau pries isvaziuojant. Net netikrinau bet jauciu jie ilgai neuzsistoves 😉geros dieneles! As trumpai dirbu ir leksim i skrydi 😉
Labas rytas,Su penktadieniu!Galiu savim didžiuotis vakar nepatingėjau apsiprekinau visai savaitei,tai bus galima tokiu nekokiu oru namie ilsėtis😉Sūrelių ir pripirkau,bet trumpai galioja šįkart,tai pusę į kamerą nukeliavo.
O aš dvejoju reik man sūrelių ar nereik niekaip nenusprendžiu🤭Buvau Aldi apžiūrėjau kas gero ir dabar kavyte siurbčioju namie kolkas😀
As iki lidlos sulaksciau,siureliu nusipirkau 😀
Aš ir su kavyte reik truputį pailsėt,o ir darbą pataupyt visai nieko būtų nieko svarbaus nereik padaryt,galiu patinginiaut😉
As jau su kavyte,laikas eina 😉
Pavargusi jauciausi tai gal 8 nuluzau😉 viskas gerai 😉
Kada reikia užmigti,kad 12h jau būt išmiegojus?🤔Aš pusryčiauju ir keliausiu darbuotis didelių darbų nėr,tai turėtų būt lengva diena🙂
Labas rytas as vakar anksti uzmigau tai po 12 jau buvau ismiegojusi .o paskui jau nei miegojau nei nemiegojau ..:
Labas rytas,nubudau be žadintuvo,tai dar drybsau lovoj😉
Man labai ilgai…
Aš jau namučio lekiu greit diena praėjo😉
Viskas gerai,atsigeriau kavos ir judesiu toliau 😉
Išsijudinsi😉
Labas rytas,prastai miegojau vis varciausi… tai atsikeliau tokia dauzta …
Labas rytas,aš ne ką ilgiau pamiegojau,nei vakar,bet atrodo pailsėjau😀Planų didelių neturiu,tai turėtų būt gera diena😉Išvis ši savaitė tokia laisvoka,o jau kita savaitėlė visa suplanuota...
Mes i miesta buvom isleke sio bei to nusipirkti. Striuke prigriebiau sau nes turiu tokia ziemine ilga ir pavasarine tai dabar tokia rudenine nusipirkau nes orai Lt vesoki. Apsitvarkiau ir jau i virsu atejau ilsetis 😉
Matyt poilsio reikia...Aš viskas susiruošiau rytoj,permečiau rūbus į džiovyklę ir tikiuosi sulaukt pirkėjo kuo greičiau žadėjo po 18h atvažiuot įdėjau parduot seną kavos mašiną,o tada jau į dušą ir į lovą🙂