Kova su kilogramais

06. Jul, 12:49

sveikutes:) gal atsiras mamyciu kurios kovoja su savo svoriu ir pasidalins savo kovojimo budais,isgyvenimais ir t.t...

17. Mar 2011, 11:22

norejau paklausti idomu ar galima dayti kokius atsilenkimus ar seip pasportuoti jei esu po pc ir mums tik yra praeje beveik 3 men?

17. Mar 2011, 11:14

sveikutes 😀

17. Mar 2011, 09:50

Irmonte as irgi uzsisakiau sias kapsules 😀 Ir jau antra diena kai vartoju 😀 Butu idomu pasidalint patirtim 😀 Ir ispudziais 😀

17. Mar 2011, 09:07

as 1,5 metus geriau lida, nepajutau jokio efekto,nors dabar ir gundausi pradet vartoti kokius vaistus bet kai maitinu tai tokios mintys greit dingsta, teks savo jegom atsikratyti likusiu 13 kg

17. Mar 2011, 08:44

sveikutes ,buvau uzsisakius ACAI BERRY kapsules,tai snd gavau,bandysiu jas gert ir matysim ar 130lt sukisau i s... ar ne.maisto negaliu atsisakyt tad jau griebiuosi tokio dalyko.

17. Mar 2011, 08:01

sveikutes, as nors dar mazaja maitinu jau po truputi metu svori, sveriu jau 80 kg dar liko 13 kg na bet judu i prieki 😃

16. Mar 2011, 21:45

Del sios dietos, tai galiu pasakyt kad daug kas sake kad geriausia dieta valgyti kokius 5 kartus i diena po nedaug, Bet reguliariai 😀 Na as taip ir bandysiu. Girdejau kad net 15kg sitaip numeta per 2-3men. ir neatauga. Reiskia padeda 😀

16. Mar 2011, 20:47

teisingai žiemą pasiauginom kad nebūt šalta o dabar jau kovą tesiam.Super pas mane šiandien gerulė iškrova valio po tiek laiko gana lengvai praėjo

16. Mar 2011, 16:39

olia gera dieta ir pavalgyt pakankamai galima per diena ivairiu produktu,super.

16. Mar 2011, 14:32

as pertraukele buvau padarius pusmeciui,mat buvau apsirgus stipriai,poto baliu daug buvo jubiliejiniu,o dabar vel tesiu toliau ka pradejau.na bet per pusmeti zinok labai mazai ataugo skaitau su sveitimu pyragu pyrageliu,torciuku,kepsniu ir t.t...😃

16. Mar 2011, 14:01

o kaip tau Stelpa jau maniau tu viską numetus kad nesirodei kaip tau ar irgi kaip aš paleidau vadžias.Nu gi bandau vis aš tas vadžias gaudyt vėl😛bet kaip nesigauna šakės

16. Mar 2011, 13:59

vis dar metam😃😃😛

16. Mar 2011, 12:48

na sveikutes,kaip jums sekasi???

15. Mar 2011, 01:20

Labas mamytes as tai pat kovoju su priaugtais kg katik suzinojau tokia dieta kad viena mergina numete 30kg na ir as sia dieta dabar laikausi kolkas numeciau 4kg tai va.

Pusryciai: vienas sumustinis su desra arba suriu ir su juoda duona ir arbata ar kava
praejus 2-3val. poto viena obuoli ir puse stiklines sulciu ar vanden as geriau zalia arbata.
Pietus: nedideli gabaliuka mesos, ar vistienos ar zuvies ka nors isrinkite vena geriau virta ir su 6 valguomuosius saukstus salotu kokiu nori tis su aliejumi.
Poto vel praejus 2-3val puse stiklines vandens arba sulciu.
Vakariene: Juoda duona vena ir 6valguomuosius saukstus salotu su aliejum .
Ir taip kasdien , na jei kokia svente tai stengiuos salotos valgit na jei jau labai noriu tai i diena viena saldaini suvalgau. stengiuos vakarenia valgyt iki puse 6 ir poto nekuo nevalgau pirmomis dienomis tai labai norejosi valgyt tai kai norejau valgyt tai geriau zalia arbata .

10. Mar 2011, 17:44

Bet kaip sunku keisti iprasta raciona, nauju...

10. Mar 2011, 13:52

Jo Laimonda aukso žodžiai tavo👍

09. Mar 2011, 22:50

O kaip sekasi kam Laimos VAikules dieta? KAs nors islaikete? Man tai vat paskutine diena, rytoj suvediensiu rezultatus 😉

09. Mar 2011, 21:19

ismokit mamukai valgyt is naujo ir bus liuks 😀

09. Mar 2011, 20:22

jei būtų toks papildas kuris tikrai padėtų numest kg tai nereiktų nei šitoj temukėj lankytis😉o man tai nervina kuo daugiau noriu numest tuo labiau jie laikosi pas mane,o gi jau ir bodyfleksu užsiiminėju geros 2 sav.Tik man blogai gaunasi su maistu,nes ryte nevalgau nes vaikas eina miegot kokią 11-12 tai aš sportuoju,o paskui pavalgau tik kokią 13-14,o vakare jau noriu žvėriškai valgyt

09. Mar 2011, 20:10

Sveika, as tai manau, kad geriau maziau valgyti, po truputi sportuoti ir nereikes lesiti pinigu visiems tiems bbereikalingiems maisto papildams. Bet cia tik mano nuomone. Gyvenime ko tik nebandziau: ir slankufita, ir reductila, ir chroma, ir dar daug viso, bet geriausiai veikia sportas+mazesnis kiekis maisto+nevalgymas po 18 val. Cia butu mano nuomone 😃

05. Mar 2011, 18:27

Gal kas susidomejot? Tai isakykim nuomone 😀 As tai drysciau rizikuot situo receptuku 😀

05. Mar 2011, 18:26

Sveikos 😀 Cia istraukiau is temos:skaiciuojam kalorijas.. Tai dar paskaitinejau visur atcei labai padeda sulieknet 😃 Na o daugiau info http://papildai.lt/papildai/javainiu-misinys-sali-5-vnt.html?gclid=CLyk3cbSt6cCFRYv3wod6D9H_w

05. Mar 2011, 18:24

Ląstelienos ir skaidulų šaltinis rnSudėtis: javainių sėlenos, javainių dribsniai, grūdų gemalai, žemės ir lazdyno reišutai, lukštentos saulėgrąžų sėklos, moliūgų sėklos, linų sėmenys, jūros kopūstai, rapsų aliejus.rnrnVartojimas:rnrnI variantasrnrn10 min. prieš kiekvieną valgymą 15 g (2 desertinius šaukštus) mišinio SALI sukramtyti iki tyrelės ir nuryti užgeriant 200g skysčio: žalia arba kita arbata, negazuotu mineraliniu arba virintu vandeniu.rnrnII variantasrn10 min. prieš kiekvieną valgymą 15 g (2 desertinius šaukštus) mišinio SALI užplikyti 200 g verdančio vandens, išmaisyti pomidorų sultyse, žuvies ar mėsos silpnuose sultiniuose arba pasukų puodelyje.

04. Mar 2011, 14:29

Ui tie grikiai, niekada ju nemegau. Tai kai pavalgiau as ju galvojau mirsiu kaip neskanu 😃 O ta kiausiniu dieta tai tik ryte kiausinius 😀 Va kur galima rast http://edieta.mama.lt/forum/viewtopic.php?id=650 Cia meniu kiekvienai savaitei vis kitoks 😀

04. Mar 2011, 12:53

Kefyras ir taip gerai bet man žiemą sunku,o va kai karšta vasarą tada 👍Grikių dieta dabar labai brangi😃

04. Mar 2011, 11:58

as VAKAR ZIUREJAU DAKTARO OZO LAIDA tai kaip tik kalbejo kaip atsikratyti svorio po gimdymo. Reikia valgyti mazesnem porcijom paprasciausiai pasimt mazesne lekste. Valgyti butinai pusricius ir nebuti nevalgysiu daugiau kaip keturias valandas. Reikia ka nors uzkasti: riesutu, dziovinto obuolio... Ir parode pratimelius pilvui, kadangi nuo nestumo pilvo raumuo istempiamas reikia pasportuot.

04. Mar 2011, 11:44

Oj ta valia jau senai mane paliko ☹ Na bet napasiduokim, as bandysiu keturiu savaiciu dietos laikytis, kur su kiausiniais 😀 Na db po pusryciu, taijauciuosi tikrai soti 😀 Kas dar kokiu dietu zinot veiksmingu?

03. Mar 2011, 21:47

bet is kur tos walios gaut po nestumo praradau wisa wale☹

03. Mar 2011, 18:25

aš kartą pabandžiau ryte ant tuščio skrandžio,tai sakiau susivemsiu ir daugiau negeriu,vistiek manau kad mitas.Kol neįdėsim pastangų tol ir nekris tas svoris ir jokie stebuklai nepadės😀kaži ar iki rudenio išsiskirstysim mes iš šitos temos😃

03. Mar 2011, 00:29

sveikos, as kai ryte isgerdavau tos arbatos man galva labai skaudedavo☹

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 74