Ar pasitikite vyrais?

29. Jun, 03:25

Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)

30. Jun 2010, 18:49

tokie jau matosi iskart-kurvinykai.pazystu viena

atleisdavau jo nuklydimus, bet kai suzinojau, kad nebemyli isejau pati... laukiuosi vaiko, jis sako kad gyvens su manim del vaiko, o man nereikia to. as nusipelniau meiles ir tik to

tai va,parnestu ligu ir tada zinokis

mergaite6 ir kitos vyrai tikrai neina i sona del to,kad trukumas,na eina ir del to,bet dauguma seip todel,kad prigimtis,smalsumas,noras,aistra,troskuslys,svarbiausia aistra nauji potyriai..

ai visos mes priveliam klaidu...

30. Jun 2010, 18:48

man tai baisiausia, kad kokia liga gali parnesti, jei pas tokias nuklystu

30. Jun 2010, 18:48

reikia eglei parasyt,kad padaryti taisyma,nu kartais tikrai ennoredama priveliu raidziu ir norisi pataisyti ,bet kad neina cia

30. Jun 2010, 18:47

ooo tai reiskias nebeuztenka manes,jei pas tas pradetu eiti.patrakciau ir is namu as iseiciau arba jis

ALE RASAU tai vargelis,raides pinasi

na pristitucija uzsiimanti motersi ir zmogus..as esu sakiu jau jei buti ja tai tik elitine kitokia nebuciau 😃

30. Jun 2010, 18:46

atleisti galima ,bet pamirsti -tikrai ne....

o ka manote apie prostitutes, kaip reaguotumete jei jusiskis ten nueitu?ar tai irgi neistikimybe?

oho anastazija.ar isitikinus,kad atleistum...o gal yra buve,kad taip tvirtai sakai..as tai nezinau,nes nera buve.ir manau neatleisciau.o raimonda tikrai manau esi laimingesne dabar-gerai,kad isejo...nors tiek proto buvo pas vyra.saunuole raimonda,kad tvirtai laikaisi ir augini vaikus,nes po tokio soko,tai ka zinau...baisu

30. Jun 2010, 18:45

visiskai jums pritariu😉

30. Jun 2010, 18:45

anastazija as jau kalbejau ir apie tai...

30. Jun 2010, 18:44

tai ka turiu dabar..turiu buiti visa aprupinta,turiu 3 vaikus nuostabius,esu pati dalinai sveika 😃 na byru jau po 30 m 😃 ,vyra rupestinga visomis prasmemis,erzilas ir geras 😃 ,bet tai santuoka,turiu ramybe amzinybe gal kai ko ir neturiu,bet visko ir neimanoma tureti..bet nezinau net kas bus rytoj ir kaip bus...

30. Jun 2010, 18:43

o as atleisciau fizine neistikimybe, bet jei jis nuklystu sirdimi nepakesciau.... gal sunku suprasti ta, bet jei padulkintu ka su protu tai man nebutu taip skaudu jei pvz nueitu su ja i kina... man moraline istikimybe svarbiau

30. Jun 2010, 18:42

as buvau nescia 6 men ir mergaite turejom jau 1m 3men..kogero buciau atleidus ,bet siandiena buciau zila arba durnyne arba kvankt,nes tai zmogus kuriam nera stop...jis pats isejo.

30. Jun 2010, 18:41

jei atvirai neikada nesakau niekada, jei atsirastu geresnis, galbut ir nesudvejociau😀

30. Jun 2010, 18:39

siaip kai pagalvoju turetu buti buves sokas tau.l jauciu buvai iskaudinta ir tt...dabar suprantu iskur pas tave tos mintys...neduokj dieve reiktu tai isgyventi..

30. Jun 2010, 18:10

tai po to kai suzinojai jus issiskyret.negalejai atleist

30. Jun 2010, 17:48

kalbu apie exa

30. Jun 2010, 17:48

atvirai tai buvo taip a kalbu apie sutuoktini...kazkaip ta vakara pajauciau kad kazkas ne taip,esu realiste ir tikrai sau ant galvos nekroviau roziu..as jam vakare sugulus pasakiau,pasakyk kas yra kodel yra,jis tyliai ramiai ir pasake kas yra kodel yra..na kita moteris,bet as kas keisciausia nei kaukiau nei verkiau,nieko..o vat ant ant ryt tai buvo kazkoks kosmaras tokia busena lyg butum nirvanoje...o jis toks vyras toks kuris ejo eis,kad ir kokia moteris bebutu..musu santykiuose man bereikejo tik ant galvos stovet,kitko jau nebezinau..bet mano patirtis kokia turiu atejo po jo,iki jo tai maza dalelyte viso to ka zinau,ka turiu ,tai yra ka pati sukuriau pasistaciau ir koki supratima turiu apie viska...

30. Jun 2010, 16:32

tai daug nusivylimu teko patirti raimonda.ir kaip tu regavai i tai,kai suzinojai?

30. Jun 2010, 16:28

tai aisku kad vyrai kaip gyvuna.jiems norint nenorint ten visad stovi ir kliba.pamato kokia ir...galvoja su apatine dalim.aisku kad niekada neimanoma pasitiketi 100procentu..bet kaip ir sakai raimonda kai nezinau ir galvos naskauda...tokie jau tie vyrai

30. Jun 2010, 16:26

Svarbiausia,kad sirduteje butu ramu ir saugu 😀

30. Jun 2010, 16:23

aisku visam gyvenimui garantuoti negali ,bet siuo metu as juo tikrai pasitikiu

30. Jun 2010, 16:21

as nei uz nei pries deja toks gyvenima tokia realybe...kai nezinai ir sirdis neskauda,tokie sventieji avineliai,darbstuoliai daugiau varo negu...ir beje 100pr eina visi kurie turi daugiau kapeikos,turi savo versla ir tt..duokit man per galva,bet taip yra,ne viena toki saldainiuka turejau..turiu dideli bagaza siotoje srityje..mano ir neina galiu sakyt nei nuojauta mane kankina nei valkiojasi jis irtt,bet as niekada nesakau va as garatuota jis neina jsi visad namie jis dirba..ner sventu nei moteru nei vyru..bent mintimis tikrai dulkina kita...sorry pulkit metykit akmenimis,bet taip yra...tad,kad niekad nesakyt niekad reikia,o kaip bus taip...

30. Jun 2010, 16:17

as jau baigiu pastebet kad tu toleruoji vyru neistikimybe ir kad visi vyrai eina i kaire deja taip nera ....

30. Jun 2010, 16:16

na matau,kad dar nepazystas stipriosios lyties atsovu,bet pasItikejimas ir tikejimas yra labai gerai 😀

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 23