Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
kai gyveni santuokoje metus ar vos keleta visada atrodo viskas saldu,ir rozem klotas kelias...
vo tas tiesa idora...
kaip tas posakis yra ...niekada neatsizadek ligos,tiurmos ir ubago terbos😀
nieks neapsaugotas nuo klaidu, uz jas reikia moketi. tiesiog nereikia nuo tu zmoniu nusisukti, nes jie paluz visai
na palikim alchoholizma salina kalbama apie pasitikejima 😃
jo tokiei kur patys kisa nosis kur nereikia yra kitaip.bet tie zmones kurie nusivylia ir prageria savo gyvenima del to,kad kazkas nutiko ir tt.juk tiek grazaus praleidzia.nieko nebemato...arba tie kurie skurdziai gyvena.man gaila ir viskas...verkiu del visko-esu tokia gal per jautri.man ziniu negalima ziuret,nes paskui savaite negaliu normaliai gyvent...ypac kas liecia vaikus
jo,kartais i doros kelia atvezt zmogu tetruksta,tik supratimo ir namiskiu palaikymo,o kiti ziurek moka tuom ir pasinaudot, sedi ant sprando visa gyvenima net nebando pasitaisyt,kol galu gale ismetami i gatve
aisku anastazija atleist galima,bet irgi manau tai reikia daryti su saiku nes pradeda naudotis gerumu
oi man ne patys kalti,dabar musu vienas draugas atsisedo parase mums laiska kad taip ir taip pradzioi man vos asaros nebyre po to pamasciau nu tai pats kaltas pats durnas buvo pats papuole tegul dabar atsedi
o man buna nezinau l gaila tokiu zmoniu,kurie save taip nusivaziavo.gatveje pvz pamatau...kazkoks gailestis tiems kurie neturi nieko
as irgi ne uztai, kad gyvent del vaiko, bet kai ka galima atleisti
oi as tai zinau save kaip buna as tiesiog kai pamatau tokius zmones kurie sitaip elgias juos ignoruoju stengiuos neziuret jiems i akis net nesisveikint man tai ne lygis
na tai ka as ir sakau tokiu atveju jau tada geriau jokio tevo vaikams....kam matyt pastovei uzpiltas akis
oj tikrai negerai,jei auga vaikai su tokiu tevu,tai geriau tada be jo...geriau gyventi tuomet vienai..jei pvz mano vyras pradetu gerti
nezinau aisku kad ir koks tevas liks tevu,bet kazin ar as labai noreciau kad mano vaikai matytu teva pastovei girta ar lauktu jo grystant o jis kazin kur naktis leistu ne tai ne man....as esu labai dau macius tokiu seimu is draugu tarpo ir labai esu sau daug kartu tvirtai nusprendus ir pasakius ne
tai jo mes tevus mylim kokie jie bebutu...
o as augau be tevo... visi sako geriau nei su alkoholiku, o as ji myliu ir man tas oats kad jis nusigeres iki dugno. nes jis mano tevas, kurva jis ar kas bebutu.
kaip mane syra klause ar turejau meiluzi..sakau ne,bet pati esu buvusi meiluze..sako nieko nesupratau..na sakau as viena neturinti antrso puses turinti kita vyra jis man ne meiluzis draugas as jam tik meiluze 😃
ir vyrai ir moterys kurvos jei eina pas kitus
bet va jus kaip sakot kad ten del vaiku gyventi nebent tai jau nafik as tikrai nesitaikyciau su tokiu gyvenimu
kaip mano tetai vyras sakydavo tu kurva o ji sako turiu urva ir esu kurva 😃 o as visai tu moteru nevadinu kurvu,vyrai kurvos kurie eina..
jo
moskeli, o tu augai su tevu?
Geriau jokio tevo negu tas kuris vaikstos pas kurvas ar dar kur
mes ir budami dek vaiko nesipykstam ir nesiriejam, jis elgiasi kaip mylintis vyras, o as kaip mylima moteris, tiesiog saves negerbciau jei taip gyvenciau
jo tas tiesa...nematai,nezinai ir neskauda
as nemaciau to, tiesiog zinojau kad buvo su draugais ir negrizo namo, jis vazinejo i komandiruotes... kai negalvoji ir nematai rimtai neskauda😀
na taip, del vaiko neverta kartu buti.Vaikutis matydamas jumis besipykstancius, jausdamas itampa jausis blogiau
o kaipgi ir dar kokia neistikimybe +dovanele ,fui apsaugok viespatie...
stipri tu anastazija...kaip reikedavo su tuom susitaikyt,nezinau...ir vel gultis i lova,kai zinai jok turejo kita...